хочу сюди!
 

Людмила

56 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 44-57 років

Шлях кави від квітки до горнятка....


16

Коментарі

119.12.18, 08:21

Десять місяців, до чашки- майже два роки

    219.12.18, 08:27

      319.12.18, 08:34Відповідь на 1 від NoTaRь

      Десять місяців, до чашки- майже два рокиого

        419.12.18, 08:34Відповідь на 2 від Каре

          519.12.18, 08:37Відповідь на 3 від Голубка

          Десять місяців, до чашки- майже два рокиогоУгу. Це дуже трудомістка культура

            619.12.18, 08:39

              719.12.18, 08:57Відповідь на 5 від NoTaRь

              Десять місяців, до чашки- майже два рокиогоУгу. Це дуже трудомістка культураЗрозуміла, дякую. Думала,що все якось швидше і простіше...

                819.12.18, 09:47

                заварюйте і наливайте...

                  919.12.18, 10:00

                  Спершу треба ділянку в тіні лісу, кава нормально росте в тіні. Робиться просіка, рівняється трактором. Саджанці зацвітають на п'ятий рік. Плоди дозрівають на десятий місяць, неоднорідно. Робітники мають на поясі відра, куди палкою збивають ягоди, через кілька днів треба ще дозбирувати. Далі їх замочують у воді яку міняють кілька разів. В кінці промивають від розкисшої оболонки шлангом і залишають сушити . Дуже важливо не зіпсувати урожай під час цієї процедури. Так за рік і з'являється зелена сира кава. Доходить уже в мішку

                    1019.12.18, 10:08

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна