Спершу треба ділянку в тіні лісу, кава нормально росте в тіні. Робиться просіка, рівняється трактором. Саджанці зацвітають на п'ятий рік. Плоди дозрівають на десятий місяць, неоднорідно. Робітники мають на поясі відра, куди палкою збивають ягоди, через кілька днів треба ще дозбирувати. Далі їх замочують у воді яку міняють кілька разів. В кінці промивають від розкисшої оболонки шлангом і залишають сушити . Дуже важливо не зіпсувати урожай під час цієї процедури. Так за рік і з'являється зелена сира кава. Доходить уже в мішку
Коментарі
NoTaRь
119.12.18, 08:21
Десять місяців, до чашки- майже два роки
Каре
219.12.18, 08:27
Голубка
319.12.18, 08:34Відповідь на 1 від NoTaRь
ого
Голубка
419.12.18, 08:34Відповідь на 2 від Каре
NoTaRь
519.12.18, 08:37Відповідь на 3 від Голубка
Угу. Це дуже трудомістка культура
Стрийко Зеник
619.12.18, 08:39
Голубка
719.12.18, 08:57Відповідь на 5 від NoTaRь
Зрозуміла, дякую. Думала,що все якось швидше і простіше...
BESTIA555
819.12.18, 09:47
заварюйте і наливайте...
NoTaRь
919.12.18, 10:00
Спершу треба ділянку в тіні лісу, кава нормально росте в тіні. Робиться просіка, рівняється трактором. Саджанці зацвітають на п'ятий рік. Плоди дозрівають на десятий місяць, неоднорідно. Робітники мають на поясі відра, куди палкою збивають ягоди, через кілька днів треба ще дозбирувати. Далі їх замочують у воді яку міняють кілька разів. В кінці промивають від розкисшої оболонки шлангом і залишають сушити . Дуже важливо не зіпсувати урожай під час цієї процедури. Так за рік і з'являється зелена сира кава. Доходить уже в мішку
Андрій1961
1019.12.18, 10:08