хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

У мозку людини знайдений «GPS-навігатор»



Міжнародна група вчених під керівництвом дослідників з Амстердамського університету виявили тип нейронів, що відповідають за здатність людей правильно орієнтуватися в просторі. За точне позиціонування відповідає мозкова структура, яка називається гіпокампом. Вона відіграє роль у процесі формування довготривалої пам’яті. Її клітини посилюють або зменшують електричну активність в залежності від того, чи людина вибирає правильний маршрут. Однак, якщо вона йде по одному і тому ж шляху кожен день, то важливу роль відіграє не здатність запам’ятовувати всю дорогу, а тільки ключові точки маршруту.

3

Коментарі

17.06.17, 20:22

"иди на астру"(С)

    27.06.17, 20:29

    С работы и на работу полюбила сельскую дорогу . Ориентировалась по домикам, заборчикам и точно помню что надо поворачивать в месте , там недалёко небольшой ангар стоит . Проезжаю который раз этот поворот - деревья распустили листья , ангар не видно .
    Зрительная память - лучший навигатор

      37.06.17, 21:04

      Все, что могут животньіе. и все виды существующие на ЗЕМЛЕ , может и ЧЕЛОВЕК. Просто не хочет , ибо использует только 10% своих возможностей.так

        48.06.17, 07:34

        Все, что могут животньіе. и все виды существующие на ЗЕМЛЕ , может и ЧЕЛОВЕК. Просто не хочет , ибо использует только 10% своих возможностей.