Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Хто захистить перевізників на кордоні?

Протест чи грабунок діється на кордоні з Польщею? Давно кажу, що протест, це є оголошення свого незадоволення владі і людям, але коли люди починають розв'язувати свої проблеми тим, що створюють проблеми іншим людям - це ніякий не протест, а злочин. Бувало, що і у нас у Львові люди перекривали траси, бо щось не могли з владою порішати і я був завжди проти таких дій. Точніше я був за відповідальність: перекрили, поліція зафіксувала хто і що, а тоді відповідно закону про адміністративне правопорушення йде покарання: вирок суду і штраф. А не балуйтесь у вседозволеність і безкарність під прикриттям демократії, як це зараз робиться у Польщі.
Якби польські перевізники влаштували на узбіччі міжнародних трас багатокілометрові ланцюги зі своїх фур з написами: "Ми протестуємо проти нашого безробіття!" - це був би справді протест. Зовсім інше, коли вони своє безробіття нав'язують іншим перевізникам, силою позбавляючи їх роботи і заробітку. То ніякий не протест! То є злочин! І мене дивують заяви, що все законно! Тобто протестувальники відсторонили польську поліцію від виконання службових обов'язків і почали самі довільну керувати рухом на міжнародних трасах - і це законно?! А свою митницю протестувальники також можуть організувати законно? Дивує мене правопорядок у Польщі, а ще більше - в Євросоюзі, тому що Україна межує з Польською державою, але кордон між нашими державами є кордоном з Євросоюзом, а не суто Польщі. Відповідальність за транзит на Польщі, а збитки від його порушень - на ЄС. Що за бардак у вас, Європо? Перекрито транзитний рух міжнародними трасами і всім як заціпило. Як так?
Я розумію терплячу покірність українських перевізників, що чекають в чергах, бо штрафи в Євросоюзі значні, а своя держава не заступиться ніколи за якогось хлопа з фурою, а ось поляка його держава не дасть в образу, тому одні нагліють, а інші - терплять, мліють і помирають. Так, вже два випадки смертей українських водіїв, що були в чергах на території Польщі. І що? Нічого. Чекають далі, хто наступний. Дикість. Владі Польщі байдуже. Українській владі ще більше до дупи то, бо ось на днях в Україні була Президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн і українська влада скромно змовчала щодо проблем на кордоні з перевізниками - як же на святі говорити про покійників. Дурниці то все.
Тому я не очікую рішучих дій від того, хто має найвищу нагороду Польщі - Орден Білого Орла, бо самі розумієте, що то не театральна вистава, а будні і трагедії реального життя. Тому мусять перевізники захищати себе самі і зробити це можливо цілком законно: виводьте всі свої фури на траси у 3-5 рядів і створюйте "живу чергу". Згідно закону є автотранспорт і в ньому немає дискримінації, що легковик важливіший за бус чи автобус, а ті і ті мають перевагу перед фурами - такого немає! Всі є рівні! Ставайте в живу чергу і нікого не пропускайте на митні пункти - нікого! Легковики і автобуси - всі нехай займають чергу і чекають, як чекають фури. Жаліти когось чого, як вас ніхто не жаліє! Дійте!
 З повагою, Богдан Гордасевич.
23 листопада 2023 р. м. Львів

1

Коментарі

123.11.23, 23:30

Це організувала проросійська "конфедерація" під мовчазну згоду "ПіС", яка поступово переходить у опозицію й хоче створити новій владі купу проблем. Фактично в Польщі зараз період "безвладдя" (саме в лапках), і цим користуються різні покидьки.

https://www.facebook.com/KonfederacjaLublin

    227.11.23, 15:20Відповідь на 1 від Nech sa paci

    Що ворог ворожить - це зрозуміло. Я шокований пасивністю ЄС, бо це міжнародні траси і транзит ними є міждержавною величиною, а не суто Польщі та її влади. Про нашу без(в)ладну владу я взагалі промовчу.

      327.11.23, 21:09Відповідь на 2 від Богдан Бо

      Із іншого боку, є таке відео:
      https://www.youtube.com/watch?v=bA2Tfzu-s0c

      Не знаю цього Явора, чи можна йому довіряти. Послухав — у мене суперечливі думки щодо відео. Тобто явно є якась частина правди, й "не все так однозначно". Але не можу погодитися з ним у всьому.

        417.03.24, 20:34Відповідь на 3 від Nech sa paci

        Я про інше: чинний порядок в ЄС - його немає.