хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Горбачев

Помер Горбачев, а все інше сває закину у коменти, бо інакше ніяк.
2

Коментарі

13.09.22, 20:14

На смерть 30 липня і похорон 3 вересня 2022 року Михайла Горбачова
Про мертвих або добре, або нічого, або правду. Скажу свою правду, хоча збирався змовчати. Не тому, що нічого сказати, а просто навіщо то комусь? Пішла людина, про яку всі давно вже забули і ось тільки смерть нагадала. Хоча недавно мені прийшла дивна думка, що могло бути і таке, що як за Брежнєва ми б жили до самої смерті Горбачова в СРСР якомусь такому деградуючому безкінечно в нікуди. Але сталося, як сталося і ось дійшло аж до глобальної внутрішньої війни.Тепер не можна сказати, що за Горбачова мирно розвалився СРСР, бо він помер під час війни за відновлення імперії зла й тюрми народів - СРСР. Варто зазначити, що Михайло Горбачов сподівався на збереження СРСР в оновленому якомусь форматі демократично і мирно - не сталося,

    23.09.22, 20:16

    і мирно - не сталося, як гадалося.
    Особисто я не маю чогось негативного щодо Михайла Горбачова, бо хлоп старався до чогось доброго, як і багато чого такого зробив і найпершу та найголовніше: уберіг Світ від загроз ядерної війни на той час, а цього вже вистачає, бо могло б не бути нічого окрім "ядерного попелу". Також Горбачов звільнив Афганістан та Східну Європу від окупації радянськими військами, а в середині країни звільнив народ від окупації комуністичною партією. Так, саме Горбачовська "Перебудова" мала за зміст передачу влади різним радам, депутатам та виконкомам з усіх обкомів та райкомів включно з ЦК і це сталося! Комуністичне свавілля всралося і на тепер щезло в абсолюті, особливо в Україні. Яка-не-яка демократія є і це завдяки Горбачову однозначно.

      33.09.22, 20:17

      Врешті, ми побачили рідкісне явище, коли політик не тримався усіма силами за владу, а якось досить спокійно і навіть ввічливо пішов від влади дуже і дуже могутньої Як і далі не дуже дерся повернути собі владу, можливо тому й прожив настільки довго, що поховав більшість своїх ворогів та недругів, як і друзів. Померли Борис Єльцин, Станіслав Шушкевич, а Леонід Кравчук пішов цього року - головні герої розвалу СРСР. Звичайно, що багато зараз галасують начебто Союз сам розвалився, але перепрошую: оформити ту смерть хтось би мав належним чином. Як ось зараз кремлівський вилупок відновлює ту гидоту абсолютно неналежним чином.

        43.09.22, 20:17

        Для мене Михайло Горбачов дуже подібний до іншого генсека-реформатора Микити Сергійовича Хрущова, який був також дуже відкритий і діяльний, але малоінтелектуальний чоловік. Ніхто не каже, що дурень, а просто багато бравади, нерозумних гасел та пустих слів, як і необдуманих реформ починаючи з кукурудзи і аж по "кузькину мать" - могутньої термоядерної бомби. Врешті, і в космос в СРСР вийшли задля суто військового інтересу, а не реального прогресу людства. У Горбачова вихованість була кращою, культура спілкування делікатнішою, але по-суті все інше на тому самому рівні тупості, де основне, що "процес пошол".

          53.09.22, 20:18

          Як зараз пригадую ще один популярний вислів з виступу Горбачова у 1985-му році: "Партія має повернутися обличчям до народу", - а я тоді відреагував реплікою до самого себе: - Тепер ясно, яким місцем була обернута компартія до народу всі минулі часи" і ще доповнив: - І коли партія озирнулася, то побачила, що і народ до неї вже давно заднім місцем обернутий". Ото і все, що згадалося про Михайла Горбачова. Нехай спочиває собі і має від Бога на що заслужив.

          Богдан Гордасевич
          Львів-Рясне
          3 вересня 2022 р.

            65.09.22, 00:53

            Якось так. Іще нагадаю, що частина предків у нього була "україномовна".

            Окрім написаного вище, запам'яталася пісенька пОшла з 90-х:

            https://www.youtube.com/watch?v=Osx9diV_Acs

              75.09.22, 00:54Відповідь на 5 від Богдан Бо

              Тоді в Росії була відносна свобода слова.

                88.09.22, 08:43Відповідь на 7 від Nech sa paci

                Тоді в Росії була відносна свобода слова.
                За Горбачова и Єльцина - повна свобода слова! Зібрань і всього такого, що багатьох на росії і налякало. Тому багато хто підтримував оте "закручування гайок" путина, аж поки до кожного не добралось оте, коли стали судити і садити за лайк в Інтернеті тощо.