хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Три навіщо?

Перша думка в кожної розумної людини є запитання:  - А навіщо це мені?
Далі йде логічна послідовність: - А навіщо це ініціаторам справи?
І нарешті: - А для чого це все взагалі світу і людям?

Відповім спершу за себе: особисто я не мав і не маю бажання робити політичної кар’єри, проте був завжди задіяний в різні громадсько-політичні події, зокрема був серед членів Демократичної партії України, яка стала чи не найпершою з легально створених та зареєстрованих в Україні політичних партій після довготривалого монопартійного панування комуністичної партії. З того всього життя зібралось багато напрацювань і думок, які залишаються не зреалізованими, а хочеться їх з особистих надр "видати на гора", як кажуть шахтарі.
Ще одна причина: я користаюсь доброю порадою розумного чоловіка, який сказав, що коли не знаходиш того, що тобі подобається - бери і твори його сам! Власне цим я і займаюсь: намагаюсь створити ідеологічну платформу новітньої соціально-політичної сили. Новітньої! Тому що коли мені про сучасність починають говорити з позицій Дмитра Донцова або Карла Маркса, то я мушу робити зауваження: - Панове, це все треба знати як історичну ідеологічну цінність, але не більше, бо то ідеї ХІХ і початку ХХ  століть, а зараз йде ХХІ століття з надзвичайно інакшим базовим комплексом соціуму і його буття.
Тепер, для чого це потрібно комусь? То вам вирішувати особисто чи приставати до подібного ідейного спрямування і соціального поступу - чи ні. Особисто мене сучасна політично-соціальна клоунада і несправедливість злостять, тому і берусь робити щось нормальне і закликаю приєднуватись "словом і ділом", причому визначальним є діло і його результат! Бо є досить і досить таких, що можуть критикувати чи радити, як і бути наддіяльними на словах, без наявних результатів. Мене такі помічники не цікавлять. Спершу слово, тоді діло і результат - ось тоді і шана.
Для чого це потрібно світу і людям? У нас в Україні, і не тільки у нас, багато політиків люблять закликати до єдності, але майже завжди та єдність має суто фізичну величину: єдина сила, яка об’єднує багатьох в потужну партію чи щось подібне. І центром того єднання кожен з політиків уперто вбачає тільки себе, як най-наймудрішого і найдосконалішого з усіх можливих. "Вірте мені і ви побачите, який я видатний!" З того всі соціальні помилки і проблеми, тому що не повинен цілий соціум залежати від одної єдиної людини, навіть якщо вона дійсно геніальна. Значно продуктивніше об’єднання навколо Ідеї. Людина може померти і щезнути вмить, тоді як ідея ніколи миттєво не зникає.
Єднання в ідейній площині найкращий формат мобілізації зусиль спільноти, коли кожен стає свідомим свого чину і вчинку, а не є просто виконавцем розпоряджень мудрого чи й не дуже мудрого керівництва.
Соціальна партія України "Гарт" має своїм завданням створити новітній ідейний потенціал соціального буття, як і соціоформат простого індивідуального життя виходячи з сучасних реалій трансглобалізації світу і космічних перспектив людства. Як на мене, то є досить важливо для світу і людей.
Детальніше все ось тут:
СПУ "Гарт"
http://gartua.io.ua/

Богдан Гордасевич
18 черевня 2012
19

Коментарі

118.06.12, 13:56

Ще виходить так, що ідея в кожного своя. Або ідея ніби одна, а НАПОВНЕННЯ чи розуміння в кожного своє.
То ж і виходить, що в кожного своя Україна. Єдиний вихід: ідею ставити на перше місце поступаючись власними інтересами, а не власну шкіру і кищеню ставити вище Ідеї чи України.

    219.06.12, 06:40

    Ще одна партія? В Україні їх так вже близько 200.Можливо би вам варто би було пошукати серед них однодумців і об*єднати сили і ресурси?

      319.06.12, 07:43

      Взагалі, то українці всі є патріотами України, просто на різну глибину власної кишені. Крім українців є ще багатенько всякого люду в Україні, які і підозрювати не стануть, що вони українці, поки до стінки не поставлять. Я збирався об'єднати всі партії просто вступивши в усі, але це хтось мудрий на горі, передбачив і законом заборонив
      Хай щастить

        419.06.12, 10:20Відповідь на 3 від Білотур

        Ніхто ніколи не переможе людину, яка має Віру та Ідею - ніхто і ніщо.
        Тому для мене важливо підтримати цей процес опанування особою своєї Ідеї і Віри українського формату ХХІ віку.
        І не важливо, що є слабкодухі - важить наявність сильних духом!
        Таких багато ніколи не буває, але без них не буває поступу суспільства.

          519.06.12, 10:30Відповідь на 1 від Mamay_

          У вас аватар козака Мамая чітко вказує, що одна людина і є цілий Всесвіт, отож не судіть за інших - будьте самі варті своєї поваги. Кожен відповідає за себе в цьому житті і після нього.
          Якщо Ідея є напрацюванням певного гурту - вона і цінність для багатьох стане, буде єднати краще за будь-кого і будь-що!

            619.06.12, 10:35Відповідь на 4 від Богдан Бо

            Про ідею нації, знаю. Людей таких бачу - дійсно велетні духа!
            І те, що Вам "важливо підтримати цей процес опанування особою своєї Ідеї і Віри українського формату ХХІ віку", я вважаю- чудово!
            Лишень не перетворіться на легеня, що ухопив заважку брилу і пнувся її осилити все життя! Все корисно, в міру
            Хай щастить

              719.06.12, 10:36Відповідь на 5 від Богдан Бо

              Так. Я не засуджую, а константую факт із нашої дійсності.
              Може Ви ускладнюєте? Все має бути набагато простіше: або ти українець і громадянин, або просто тимчасовий мешканець.
              Коментарі вище теж мають рацію!

                819.06.12, 10:36Відповідь на 2 від uraha

                Читайте уважно: якби було хоч щось - я б не робив щось нове!
                Я скільки міг, дригався у ДемПУ, а тепер - набридло.
                По-вашому, якщо вже стільки різних і гарних марок автомобілів придумано, то нових - не потрібно?

                  919.06.12, 10:38Відповідь на 6 від Білотур

                  Ви знаєте, оскільки основна частина мого життя - позаду, то на цей період можу собі дозволити розкіш побути власне таким легенем

                    1019.06.12, 10:44Відповідь на 7 від Mamay_

                    Розумієте: погано не те, що старе - погане, а та, що нове - не краще за старе!
                    Тобто або маємо зробити дійсно якісний прорив у нову форму суспільного існування - або далі будемо борсатись між Росією і Малоросією

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна