Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Некому забрать из роддома..



САМОЕ СТРАШНОЕ ОДИНОЧЕСТВО...ЭТО КОГДА НЕКОМУ ЗАБРАТЬ ИЗ РОДДОМА...unsmile




3

Коментарі

Гість: Книголюб

16.01.15, 16:38


нікому забрати не тому, що не має бажаючих, черги, завіряю вас- черги потенційних прийомних батьків і усиновителів штурмують соцслужби, інтернати, і дитячі будинки.
Але млядська система - "держикрісло" і "заполнітеформуляр" лишають малюків без родин
А розв/язок банально простий, варто просто створити єдину і загальнодоступну базу даних дітей-сиріт і дітей позбавлених батьківського піклування.

Але, кому воно треба?

Правда?...

    26.01.15, 16:55

    видел картинку - сидит беременная мама бухает пиво и курит сигарету, а потом у ребенка лейкоз, карточка приватбанка номер.... помогите
    страшное раньше случается

      36.01.15, 17:28Відповідь на 1 від Гість: Книголюб

      У меня подруга усыновляла 16 лет назад девочку 11-месячную. . Я в шоке была- у нее ни работы, ни денег не было.. Справку о зар.плате сделала фиктивную .Потом устроилась уборщицей ( и по сей день) + мамина пенсия. Спрашиваю ее - а как тебе вобще ребенка отдали? А она говорит- детей кормить нечем, так что особо не проверяют, кому давать. Требовали справку о доходах (фиктивная), справку о жил.площади (у них с мамой - двушка) и анализ крови на РВ. Но девочка выросла, и все у них нормально. И эта, по-сути, самая бедная неполная семья из моих знакомых - единственная по сути, кто пошел на этот шаг. Может и сейчас не так все сложно и страшно, нужно только захотеть

        46.01.15, 17:35

          анонім

          56.01.15, 17:37

          сколько людей стало сильнымт только потому что остались одинокими, все так как должно быть

            Гість: Книголюб

            66.01.15, 17:41Відповідь на 3 від olginsad

            зараз ситуація докорінно змінилася.
            вже років з 5-ть як діє (гласна/ не гласна-не знаю) настанова - не позбавляти батьків батьківських прав.
            задіяні суди, прокурори і соцслужби.
            Суть в тому, що хоч дитина занедбана, але без надання статусу (позбавленої батьківських прав) держава її нічого не винна.
            Таким чином скорочуються допомоги статусним дітям (за рахунок їх кількості) та закриваються дитячі будинки та школи-інтернати (бо випуски є, а наповнення практично нульове).
            Це призводить до того, що адміністрація закладів зубами чіпляється за статустих дітей і створює різноманітні перешкоди на шляху будь-яких потенційних усиновлювачів, чи прийомних батьків. Адже скорочення чисельності статусних дітей прямозалежне від фінансування на заклад, кількості робочих місць та існування його вцілому.

              76.01.15, 18:07Відповідь на 6 від Гість: Книголюб

              Может, моей подруге ребенка отдали потому. что он был отказным из роддома... Подруга еще говорила тогда, что очень много в детдоме детей- даунов, но их и не предлагали никому И очень много мальчишек, а девочек. как говорит, "выбора не было- была одна , которую и пришлось усыновить"

                86.01.15, 18:25Відповідь на 6 від Гість: Книголюб

                Так вот в чем собака зарыта...я даже и не знала об этом.

                  Гість: Книголюб

                  96.01.15, 21:28Відповідь на 7 від olginsad

                  Может, моей подруге ребенка отдали потому. что он был отказным из роддома... Подруга еще говорила тогда, что очень много в детдоме детей- даунов, но их и не предлагали никому И очень много мальчишек, а девочек. как говорит, "выбора не было- была одна , которую и пришлось усыновить"Я наголошую на тому моменті, що ситуація, котру Ви описуєте була 16-ть років тому, а я говорю про те що відбувається зараз.
                  Стосовно ситуації з даунами і і дівчатками:
                  майже всім статусним дітям ледь не відразу ставлять такі діагнози як затримка мовлиннєвого чи розумового розвитку. Навіть якщо дитина повноцінна, в тих умовах яких вона виховується в неї в будь-якому випадку буде певне відставання, таким чином заклади складають з себе відповідальність за те, що РЕАЛЬНО не можуть забезп. належне вихован

                    Гість: Книголюб

                    106.01.15, 21:40Відповідь на 7 від olginsad

                    Втім, справжніх дітей-інвалідів дійсно багато, і всиновити таку дитину значно простіше, просто дуже мало хто зважується взяти на виховання дитину-інваліда.
                    Хлопчиків дійсно завжди більше, бо майже кожна "потенційна мама" приходить за дівчинкою з "блакитними очима і рожевим бантиком", це попит батьків, вірніше матерів.

                    Для розв'язання такої проблеми колись (в якомусь році) намагались запустити проекти "прийомні батьки" та "патронатна сім/я", ці проекти досить гарно зарекомендували себе свого часу в расєї, проте і у нас і у них перший проект максимально мінімізований, другий -наглухо зарубаний.
                    обидва проекти передбачають грошову допомогу/забезпечення батькам-вихователям на утримання дітей, чим і цікаві "потенціальним батькам"
                    держава теж в плюсі, адже економія на утримання в десятки разів

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна