хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

1 вересня

  • 01.09.19, 06:21

Сьогодні неділя. Один із 52 недільних днів в році.
Сьогодбні чи не найнапруженіша неділя .
Перше вересня!!!

Початок нового навчального року! Комунальники старанно розмальовували вулиці зебровим кольором, прикрашаючи дорогу першокласникам до школи. Матері перед тим, висолопивши язика, довго бігали ринками та генделиками в пошуках кому б віддати останні гривні за рюкзаки, кросівки та учнівські пенали. Заклопотано чухали шиї, почувши від класних керівників та вихователів дитячих садочків суми внесків на ремонт підлоги, меблів, стін та вікон. А сьогодні чи не в кожній сім’Ї тато, полегшено зітхнувши, витягне загодя приховану пляшечку і змиє низку неприємних спогадів.

Перше вересня. Початок дві тисячі дев’ятнадцятої осені від різдва Христового. Каштани стали рудими, гортензії потухли, не полум’яніють своїми бутонами. Міняють коліт вершечки лип та беріз. Ранки стали прохолодними. Лісові поляни переповнилися грибами. Долар помаленьку втрачає вартість. Але ціни на ринках набагато стабільніші від курсу долара.

Вже четвертий день, як недавно обрані депутати заприсяглися ощасливити українців, а новопризначені міністри обіцяють створити для людей людські умови життя. Обіцянка – цяцянка, а дурному радість. Побачимо…

Але найголовніше – це те, що 72 роки тому Чинадієвський деревообробний комбінат протяжним гудком сповістив про народження моєї майбутньої дружини Марії-Магдалини. І сьогодні після обіду до нас зійдеться все наше багато чисельне сімейство (діти, внуки, правнуки, зяті), щоб побажати бабусі дожити до 100 років, попробувати дідової паленки та закусити смачними бабчиними наїдками.

День обіцяє бути хорошим!

5

Останні статті

Коментарі

11.09.19, 07:34

Велика родина, це круто!

    21.09.19, 10:27

    Вітання))) Усіх гараздів та статків))))

      31.09.19, 13:25Відповідь на 1 від Голубка

        41.09.19, 13:25Відповідь на 3 від Іваночко