Усик - ЧЕМПІОН!


Сьогодні, 23-го липня, в аеропорту "Київ" (Жуляни) десятки людей зустрічали українського боксера Олександра Усика, який напередодні переміг росіянина Мурата Гассієва у фіналі Всесвітньої суперсерії боксу і став абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі. 



Усик став першим в історії українцем, який став абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі, завоювавши пояси WBC, WBO, WBA, IBF, The Ring, Трофей Мохаммеда Алі та 10 млн дол. призових. 



Присутні вітали переможця аплодисментами, скандували "Слава Україні!" і "Чемпіон!" 

#FreeSentsov


У п'ятницю, 13 липня, на Майдані Незалежності у Києві відбудеться чергова акція #FreeSentsov, приурочена до дня народження Олега Сенцова, а також на підтримку інших українських політв'язнів, незаконно засуджених у РФ.

Синхронна всесвітня молитва за Україну


У День Незалежності України відбудеться акція "Синхронна всесвітня молитва за Україну", в рамках якої українці по всьому світу в сотнях церков одночасно виконають молитву за свою країну.

Прийди та підтримай Олега Сєнцова!


Вчора, 6 липня, о 21:00 в Одесі на Потьомкінських сходах відбулася акція "Прийди та підтримай Олега Сєнцова та всіх політв’язнів, які утримуються у кремлівських в’язницях!". Ця акція відбулася, щоб підтримати українських політв’язнів у Росії.

Звільнити Сенцова


Україна та світова українська діаспора 7 липня проведуть глобальний флешмоб на підтримку режисера Олега Сенцова - "Звільнити Сенцова". Оргкомітет закликає усіх українців, незалежно від місця їхнього проживання, вийти на мітинги на підтримку Олега на головні площі своїх міст, а також перед дипломатичними представництвами Росії та США.

Звільнити Сенцова


В Українському домі у Варшаві відбувся спеціальний показ документального фільму "Процес. Російська держава проти Олега Сенцова", під час якого збирали кошти для сім'ї ув'язненого Кремлем українського режисера/

У вогняному кільці. Оборона Луганського аеропорту


Презентація книги «У вогняному кільці. Оборона Луганського аеропорту», в якій уперше зібрано спогади учасників та очевидців тих подій, відбулась у Львові.

В Україні відзначають День Військово-Морських Сил


Сьогодні в Україні відзначають День Військово-Морських Сил ЗСУ. 
Так, тисячі одеситів і гостей міста святкують разом із військовими моряками цей день. 

Боксер-суперважковаговик Владислав Сіренко


Український боксер-суперважковаговик Владислав Сіренко здобув перемогу над Дідьє Найфом (6-4, 5 КО) з Демократичної Республіки Конго і став володарем титулу WBF International.

Діамантова ліга!


Українська легкоатлетка Юлія Левченко виграла бронзову медаль на етапі «Діамантової ліги» в Парижі.