День Українського Кіно!

[Приєднана картинка]Народ! Вітаю кожного прихильника кіно з Днем Українського кіно! [Приєднана картинка]Най живе Кіно!

Міста, що зникають

[Приєднана картинка] У Львові у приміщеннях Музею Міста, що знаходяться у підземеллях львівської Ратуші, відкрився арт-проект Петра Сметани «Міста, що зникають: наступна частина». Відкриття відбулося в рамках «Днів європейської спадщини 2017». Пише «День».

Червона рута

[Приєднана картинка] Цьогоріч пісенний фестиваль «Червона рута» відбувається на Донеччині у Маріуполі, на сценах палацу культури «Молодіжний», драматичного театру та Будинку культури металургів. Так, 350 молодих виконавців із усіх областей України візьмуть участь у боротьбі за звання найкращого співака. Крім того, 30 переможців виступлять на гала-концерті «Червоної рути» в день міста Маріуполь. [Приєднана картинка]Повідомляє «Радіо Свобода».

АТОвцям підвищать платню

[Приєднана картинка] Міністр оборони України Полторак повідомив, що у вересні військовослужбовці ЗСУ отримають перші збільшені виплати. Так, на першій лінії оборони АТО передбачено додатково 10 тисяч гривень, на другій 4,5 тисячі гривень. Про це повідомляє прес-служба Міноборони, передає «Слово і Діло».

Інформаційна база війни

[Приєднана картинка]Українець Геннадій Щербак із Луганська створив інформаційну базу про війну на Сході України після переїзду в Луцьк. Зараз вона нараховує 12 120 справ. Це інформація про бійців та мирних мешканців. Пише gazeta.ua.

Краса врятує світ!

Українки Оксана Кононець та Уляна Пчолкіна візьмуть участь у Міжнародному конкурсі краси для дівчат на візках, що відбудеться у Варшаві. [Приєднана картинка](На фото Уляна Пчолкіна)[Приєднана картинка](На фото Оксана Кононець)Про це повідомила UA-Modna.

Українці кермують!!!

[Приєднана картинка]Американку українського походження Вікторію Спартц було обрано до сенату штату Індіана. В сенаті вона замінить 72-річного Люка Кенлі, який виходить на пенсію. Повідомляє Голос Америки із посиланням на WTHR.

Українські політичні бої

[Приєднана картинка]На платформі Google Play з’явилася мобільна гра "Українські політичні бої", що присвячена бійкам українських політиків. [Приєднана картинка]Як стверджують розробники українська - студія "RVEntertainment Center", - що політичні бійки вже давно стали національною українською забавою. Повідомляє Багнет.

Зимова форма української армії

[Приєднана картинка] Українські військові переходять на нову зимову форму за стандартами НАТО. Найперше ЗСУ забезпечить армійців зимовою формою, що несуть службу на Донбасі. Повідомляє прес-служба Міністерства оборони України, а пише низка видань, зокрема Радіо Свобода.

Ікони Революції

[Приєднана картинка] Художник Sociopath узгодив з міністром культури Євгеном Нищуком відновлення «Ікон Революції» на Грушевського. З’явилося також повідомлення, що міністр клопочеться, щоб графіті дали статус Історичного пам’тника. Повідомляє низка видань.