Марш слави

[Приєднана картинка] У Києві на честь 75-річчя Української повстанської армії відбувся «Марш слави». Участь у марші, який ініціювали націоналістичні організації, взяли приблизно 10 тисяч людей. Активісти зібралися на віче в парку Шевченка, а потім пройшли центром Києва через майдан Незалежності до Подолу. На Контрактовій площі організатори влаштували концерт.

Моя війна

[Приєднана картинка]На Львівщині презентували документальний фільм «Моя війна» про Героя України Василя Сліпака. Режисер фільму – генеральний продюсер «Kanfer-infohouse.tv» Леонід Канфер. Показ відбувся в кінотеатрі «Планета кіно» у ТРЦ «Форум Львів» за підтримки департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської обласної державної адміністрації.[Приєднана картинка]Повідомляє «Український погляд»http://ukrpohliad.org/news/na-lvivshhyni-prezentuvaly-film-pro-geroya-...

Читати далі...

Українські книги визнали одними з найкрасивіших!

[Приєднана картинка]На Франкфуртському книжковому ярмарку українські книги визнали одними з найкрасивіших.[Приєднана картинка]Так, українські видання увійшли до шорт-листу конкурсу "Найкращий книжковий дизайн".

Пам"ятник Симону Петлюрі

[Приєднана картинка]Напередодні у Вінниці урочисто відкрили пам"ятник Симону Петлюрі.

14 жовтня - Свята Покрова

[Приєднана картинка]В Україні святкують День захисника України, День українського козацтва та Святої Покрови!Військові, які несуть службу в зоні проведення Антитерористичної операції на Донбасі, записали привітання з Днем захисника України. Відео на YouTube-каналі опублікувало "Військове телебачення України". Бійці розповіли, що їх спонукало захищати Україну.https://www.youtube.com/watch?v=wO5KrXT4-2c

Miss Wheelchair World

[Приєднана картинка] Українська фотомодель Оксана Кононець здобула звання "Міс індивідуальність 2017" на конкурсі краси серед дівчат на інвалідних візках - Miss Wheelchair World, що відбувся у Варшаві.

Дні кави у Відні

[Приєднана картинка] У Відні відбувся літературно-музичний вечір "Культурні столиці Європи: Київ та Стамбул" з нагоди святкування Дня кави.

Останній день на Землі-2

  • 10.10.17, 19:34
А виявляється напередодні 22.12.2012 кінця світу був такий літературний конкурс "Как ти провєдьошь послєдній дєнь на Зємлє"... я явно запізнилася ...і там така реклама в русском стілє ... настрій покравщився ...[Приєднана картинка]http://www.najdisebja.com/konkursi/segodnya-nastupit-konec-sveta-tvoj-poslednij-den-na-zemle.html[Приєднана картинка]:)

Останній день на Землі

  • 10.10.17, 18:29
Якби це був останній день на Землі, щоб мені хотілося зробити......та нічого......мені просто набридло жити......всі мене лякають......жахають......кличуть закон, щоб показати мені щось...а я ж живу тихо, мирно, нікого не чіпаю......мені не цікаво жити......я вже на межі......мені байдуже до всього...... дякую всім за урок...

Міжнародна премія Global Teacher Prize в Україні

[Приєднана картинка] Вчитель фізики Чернівецького ліцею №1 Пауль Пшенічка став переможцем всеукраїнського етапу Міжнародної премії Global Teacher Prize.