Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Щодо фільму "Секрет"

Фільм «Секрет» відкриває основний закон Всесвіту – це сила тяжіння. Силу тяжіння покладено в основу всього нашого буття. Все, що є живе чи неживе у природі, підпорядковане силі тяжіння. Кожен предмет завдяки силі тяжіння притягує до себе. Іншими словами: подібне – притягує подібне. Наприклад, ваш мозок відcилає у Всесвіт думку – мені не щастить. І Всесвіт повертає вам вашу думку, але вже у матеріалізованому варіанті. Тому потрібно чітко усвідомити, що наші думки – матеріальні. Якщо ми думаємо негативно, то у нас все йде шкереберть. Ми потрапляємо у невигідні ситуації, події, пригоди, тому що моделюємо їх у своїй свідомості. Адже ми несемо відповідальність за свої думки і їхній наслідок – життя - спричинене нашими думками.

Тому потрібно уважно слідкувати за своїми думками та словами. Думки мають бути позитивними та генерувати тільки бажані події, потрібні ситуації. Бо людина сама створює і події, і пригоди, і ситуації, в які потрапляє.

Фільм «Секрет» показує реальних людей, що пропагують ідеї  позитивного мислення. З екрана ми бачимо реальні постаті, котрі уже десятки літ використовують «секрет» у повсякденному житті. Вони розповідають власні історії, які схожі на казку чи чаклунство. Але насправді, усі ці майже нереальні події відбулися у реальному житті. Єдине, що застосовували ці люди для досягнення успіху, – це генерували позитивні думки. І Всесвіт повертав їм ці думки у вигляді чи то матеріальних благ, чи то духовних досягнень, чи то у вигляді зцілення від хвороб.

 Герої фільму, сповнені ентузіазму і бажання поділитися своїми знаннями з кожним громадянином світу. І ти віриш у правду цих людей та сподіваєшся стати одним із них.

 

The-Secret--Eng Xvid.avi 705_MB
The-Secret--Rus Xvid.avi 680_MB

4

Коментарі

Гість: Sweet Lanka

113.06.08, 12:28

замечательный фильм

    213.06.08, 12:32

    класный фильм

      Гість: Мил@

      313.06.08, 12:39

      этот фильм сильно поменял меня и моё отношение к жизни

        413.06.08, 12:42

        Этот фильм подтверждает слова "Наши мысли материальны". Бойтесь своих желаний они могут сбыться.

          513.06.08, 13:44Відповідь на 1 від Гість: Sweet Lanka

          Так, класний, і головне - актуальний мені сказала Тахо, що є продовження цього фільму

            613.06.08, 13:48Відповідь на 3 від Гість: Мил@

            Насправді, мені допомогла по-іншому поглянути на життя Луїза Хей. Проте фільм показав мені, як потрібно створювати ситуації. Наприклад, не брати всього, що коїться у життя, надто близько до серця. Я сприйняла цей фільм, як посібник до дій... Щоправда, я давно читаю подібну літературу, і ідеї фільму мені близькі, але реальні люди - це кльовіше

              713.06.08, 13:54Відповідь на 4 від Тинара

              Так, саме про думки я давно знала, що вони матеріальні, майже підсвідомо. Тому що було не раз -що скажу, те станеться. Тому інколи навіть боюсь думати про щось... Але і фільм, і ідеї позитивного мислення вказали мені на те, що за допомогою моїх думок можна змінити реальність. Наприклад, уже давненько я слідкую за власними думками, і я по іншому сприймаю життя Це мені допомогло змінити світогляд і своє ставлення до світу та оточуючих мене людей

                813.06.08, 14:31Відповідь на 7 від TatianaR

                И это прекрастно.

                  913.06.08, 16:15Відповідь на 8 від Тинара

                  так