Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Не втомлюйтеся говорити «ТАК»

Зазвичай, у ситуаціях, коли оточуючі вказують нам на наші недоліки, ми поспішаємо виправдатися, доказуючи, що це зовсім не правда і ми хороші, і вони помиляються у своїх судженнях. Адже ми зовсім не погані. На своє виправдання ми витрачаємо безліч енергії, врешті переходимо на крик, ображаємося. Виплеск наших емоцій призводить до тривалої депресії й поганого настрою, ми відчуваємо незадоволення життям.

Нещодавно, несподівано для самої себе, я винайшла такий метод:

Коли вам кажуть, що ви поганий чи зробили щось не так, завжди погоджуйтесь із твердженням, відповідайте: «ТАК».

Це унікальний метод, на словах погоджуватись з думкою інших щодо вас. По-перше, ви не витрачаєте зайвих емоцій на безглузді розмови. Адже вашого співрозмовця не завжди можна переконати у  його усталених поглядах. По-друге, ви уникаєте небажаних  конфліктів, до яких можуть привести ваші аргументи… Тому завжди кажіть «ТАК», і вам буде щастя…   

6

Коментарі

Гість: Кларисса

117.06.08, 13:22

Я так и делаю (иногда).

    217.06.08, 13:42

    Добра і розумна порада. Дякую. Приклею на стікері до моніка, доки така поведінка не стане звичкою. Бо щось останнім часом почала сваритися з оточуючими, чутливо реагуючи на будь-яку критику.

      317.06.08, 13:53Відповідь на 2 від Lorens

      Мені дуже допомогло і допомагає

        417.06.08, 13:57Відповідь на 1 від Гість: Кларисса

        Найважливіше в першу хвилину розмови сказати "так", бодай подумки, щоб не заносило. Тим паче, що з досвіду знаю, переконати когось у чомусь протилежному до його думок - майже неможливо. А так ти знаєш, що ти хороший, а що думають інші, то вже їхні проблеми

          Гість: Кларисса

          517.06.08, 13:58Відповідь на 4 від TatianaR

          Найважливіше в першу хвилину розмови сказати "так", бодай подумки, щоб не заносило. Тим паче, що з досвіду знаю, переконати когось у чомусь протилежному до його думок - майже неможливо. А так ти знаєш, що ти хороший, а що думають інші, то вже їхні проблемиСогласна вполне.

            617.06.08, 16:25Відповідь на 3 від TatianaR

            Так, цікава стратегія.
            Це мені нагадує одну мою дуже корисну звичку визнавати свої помилки і ніколи не виправдовувати їх. Зазвичай допомагає уникнути суперечок та справити враження впевненної людини.

              717.06.08, 16:48Відповідь на 6 від Lorens

              Взагалі-то - це тактика позитивного мислення: визнавати помилки, ні перед ким не виправдовуватись, поважати себе, не менше десяти разів у день говорити собі, що ти себе любиш, нагадувати собі свої позитивні риси (виписати на аркуш по порядку, час від часу перечитувати Їх), полюбити усі свої негативні риси, адже вони додають до твого іміджу індивідуальності... Там ще є багато примочок. Варто лише погортати книги Луїзи Хей, Дж. Кехо, М. Норбекова та інших...

                818.06.08, 13:18

                Я уже лет 6 так делаю

                  918.06.08, 13:21Відповідь на 8 від Тинара

                  Кльово! А які результати?

                    1018.06.08, 13:26Відповідь на 9 від TatianaR

                    Меня никто не осуждает и не указывают на ошибки, просто я признаю их сама. Окружающие об этом знают.(надеюсь ты меня поняла). Я не стараюсь переложить свою вину на других.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна