Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Другий секрет щастя

Зазвичай, ми дуже залежимо від думок інших людей. Їхня думка впливає на наше ставлення до самих себе. Але насправді,  думки щодо нас - неправильні. Тому що кожна людина дивиться на світ по особливому, і її погляди відповідають її уяві про світ. Тому для того, щоб бути щасливими, нам необхідно перш за все відмежуватися від думок інших людей про себе.

Треба усвідомити свою унікальність. І кожного дня, кожної хвилини, кожної миті нагадувати собі свої позитивні риси.

Для цього візьміть аркуш паперу і випишіть всі свої хороші якості. Не бійтеся своєї привабливості. Напишіть, наприклад, я добрий, я хороший, я змінююсь у кращий бік і т.д. (Навіть деколи трохи прикрасьте себе, це піде вам тільки на користь).

Прочитайте список. Повірте в те, що ви прекрасні. І тоді всі люди, що вас оточують, також повірять у це. Звичайно, для щасливого перетворення потрібен буде час. Але не жалійте для себе жодної хвилини. Перечитуйте список перед сном і рано-вранці, і ви побачите, як зміниться ваше уявлення про вас самих, а разом з вашим уявленням зміниться реальність у кращий бік.

Запитуйте себе повсякчас, що вам у собі подобається, яким би ви хотіли бути насправді. І повторюйте ваші мрії так, наче вони стали реальністю.

Поводьте себе так, немовби ви вже давно досягли успіху.

Пам*ятайте! Люди -справді є вашими дзеркалами, але це криві дзеркала, вони лише відтворюють спотворену реальність своїх власників!!!

4

Коментарі

111.06.08, 14:32

А в принципе где-то ты права.....Чужие мысли становяться важнее наших и мы начинаем подкоряться им......ужас...

    211.06.08, 14:42

    Ты не о секретах рассказывай, а сразу напиши формулу. Игрек плюс зет, помноженное на удовольствия = счастье... и т.п. Люди же ждут

      311.06.08, 16:01Відповідь на 2 від CKB

      Ну, формула для кожного є індивідуальна. Але в приципі, потрібно просто думати позитивно, слідкувати за своєю мовою, не вживати словосполучень з часткою не, та негативних словоформ, як то: у мене немає, я не можу і т. д.
      Це, мабуть, і буде формулою. О ще забула - завжди посміхатися, навіть, якщо не дуже кортить

        411.06.08, 16:02Відповідь на 1 від Briges

        Правильно, тому не треба на них зважати, а думати - я-таки класна(ий)

          511.06.08, 16:05Відповідь на 3 від TatianaR

          завжди посміхатися, навіть, якщо не дуже кортитьтак недолго и прослыть дурноватым Смех без причины, как говорится.

            611.06.08, 17:05Відповідь на 5 від CKB

            Так потрібно посміхатися, і якомога ширше, коли ніхто не бачить. Це і Норбеков радить у книзі "Досвід дурака..."

              анонім

              71.06.10, 13:37

              Та і світ - лише пряме відзеркалення нашого його бачення. Якщо ми бачимо світ добрим, а людей прекрасними, таким він для нас і буде, а якщо напереверт, то тут уж - самі такі, нічого на долю пєнять (еще раз прости Таня за рускоязычность мою неискоренимую )

                81.06.10, 13:39Відповідь на 7 від анонім

                Та і світ - лише пряме відзеркалення нашого його бачення. Якщо ми бачимо світ добрим, а людей прекрасними, таким він для нас і буде, а якщо напереверт, то тут уж - самі такі, нічого на долю пєнять (еще раз прости Таня за рускоязычность мою неискоренимую )та, ладно, в тебе все попереду
                спершу трохи чуєшся не в своїй тарелі, а потім нічого - звикаєш

                  анонім

                  91.06.10, 13:42Відповідь на 8 від TatianaR

                  Та і світ - лише пряме відзеркалення нашого його бачення. Якщо ми бачимо світ добрим, а людей прекрасними, таким він для нас і буде, а якщо напереверт, то тут уж - самі такі, нічого на долю пєнять (еще раз прости Таня за рускоязычность мою неискоренимую )та, ладно, в тебе все попереду
                  спершу трохи чуєшся не в своїй тарелі, а потім нічого - звикаєш
                  я просто українською тільки наукові статті та дисер писала, розмовний в мене хромає на обидві ноги, але останні дві години були дуже повчальні, зрозуміла, що і це почті можу, якщо захочу дякую тобі, ні з ким іншим в мене не виникало бажання переходити на рідну мову

                    101.06.10, 13:44Відповідь на 9 від анонім

                    і тебе спасибо, добрий человек