Профіль

Natalyl

Natalyl

Україна, Черкаси

Рейтинг в розділі:

Лікарі просять допомоги! розсилайте друзям, а ті своїм і т.д.

  • 19.02.14, 00:30
 Цієї ночі постраждалим, що знаходяться у лікарнях, дуже потрібна ваша допомога!

Станом на 00.30 19 січня
У зв*язку з величезною кількістю поранених створено групу вк для оперативної координації дій щодо поранених, їхнього розміщення, перевезення, лікування. НАйсвіжішу інфу в режимі онлайн та свої контакти для допомоги можете надавати туди координаторам. Потрібні машини, також хто може розмістити людей вдома.

 https://vk.com/poraneni

 Ольга Богомолець просить зголоситися ЛІКАРІВ-ВОЛОНТЕРІВ - за номером 063 233 0303
 

У 18-ту лікарню м.Києва, що знаходиться на бульварі Шевченка потрібні високомолекулярні декстрани кровозамінники, гепарини, як цибор, клексан. антибіотик цефасульбіт. крапельниці. Це все можна придбати в цілодобових аптеках. Дякую!
 

У Михайлівському Соборі багато травмованих. Частина з них не транспортабельні через травми. Потрібні ковдри для них та інша допомога.


- Окрім фінансової допомоги, потрібні волонтери з автівками для купівлі та доставки необхідних ліків.

- Також гостра потреба в волонтерах, котрі могли б прийняти на ніч легко поранених людей з інших міст, яких лікарі можуть відпустити, поки їх не “забрали”.

- І дуже велика поміч зараз — це просто чергування під стінами лікарень, хоча б до ранку.

Вдягайтеся тепло, беріть друзів та термоси з чаєм і приходьте підтримати постраждалих. Їм це дуже потрібно!

Інформація по відомих на сьогодні лікарнях:

1. Міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги,
Братиславська,3, метро Чернігівська; 068-985-16-47

2. Олександрівська (Жовтнева) клінічна лікарня вул. Шовковична 39/1, 
корпус 7 (метро Палац Спорту), 063-129-70-73



4. Лікарня №18, Бульвар Шевченка, 17 (потрібні рефортан і стабізол!)

5. Лікарня на Подолі, тел. 068 330 18 42

6. Центральний медпункт в Михайлівському, 063 197 03 03, 063 460 72 00

7. 12 лікарня, Підвисоцього, 4а, метро Дружби Народів; 093-700-91-18

8. 9 лікарня; Ризька, 1, метро Дорогожичі


Якщо ви знаєте інші лікарні, де потребують вашої пітримки — йдіть туди!






Хто їде з Заходу на Київ - альтернативна дорога.

  • 18.02.14, 23:55
Розсилайте друзям, ті своїм друзям і т. д. Місцеві розберуться.
Особисто я нікого ні до чого не закликаю. В кожного своя клепка, своя совість і своє рішення. 

Для тих, хто рухається із заходу до Києва. 

Одна  людина надає докладну інструкцію кількох альтернативних шляхів.
Траса Ковель-Київ блокована одразу за селищем Мостище. Купи піску. Одна полоса в обидві сторони 
У Калинівці стоять кордоном менти і нікого не пускають на Київ. 
 На КПП на Житомирській трасі на в*їзді в Київ штормилово всіх и вся. 
 інфа на 2.20  годин 19 лютого. Люди взяли КПП на вїзді в Київ з боку Житомирської траси. В*їзд для людей знову відкритий. Протягом часу обстановка може змінюватися, зараз вільно. 
Інфа на 4.00 годину 19 лютого. на Житомирській трасі йде бій.
ПЕРЕВІРЯЙТЕ МОЖЛИВІСТЬ ПРОЇХАТИ, ЗВЕРТАЙТЕСЯ ДО ДАЛЕКОБІЙНИКІВ НА ТРАСІ, у них є зв*язок з машинами на дорозі.


Варіант 1. Коли їдете з Заходу у бік Києва. На самому в'їзді до Макарівського району, трохи проїхавши, кілометрів із 5-7, буде поворот Житомирської траси праворуч. От не доїжджаючи до цього повороту, треба повернути праворуч. Там якесь кафе ("Катерина" – якось так). Паралельно до траси в селі є вулиця. От від тієї вулиці перпендикулярно відходить дорога, ніби в поле. Вона колом іде, але в певний момент слід повернути ліворуч і проїхати в тунелі під трасою, ніби на той бік житомирки. 

Виїхавши з тунелю, треба взяти ліворуч. Там починається село Завалівка. Дорога йде прямо. Потім у певний момент праворуч починаються знаки "Макарів". Десь на третьому, де тополі ростуть, дорога завертає на Макарів. Праворуч. Туди треба – повз цвинтар. Десь кілометр – не більше. Аж поки не впретесь у знак ліворуч "Плахтянка". 

І весь час їхати тепер прямо і головною дорогою: Гавронщина, Плахтянка, Пороскотень, Клавдієве. Там весь час ліси, де не села. Через усе Клавдієве треба їхати головною дорогою. Переїзд залізничний минути – і ви на Варшавці. Далі так. На варшавці праворуч. Минаєте Микуличі, Немішаєве, Ворзель і, прохавши заправку Лукойл, дати праворуч. 

Далі дорога йде легеньким колом, сходить униз, де треба звернути ліворуч, на Ірпінь. Так починається Буча, вулииця Кірова. Їхати цією вулицею до другого знаку "СТОП", де повернути праворуч. І цілий час тихенько їхати через місто Ірпінь. Це вулиця ІІІ Інтернаціоналу. Весь час прямо. Аж поки не виїдете. 

А на виїзді з Ірпеня є коло. Там вказівник на Київ. На колі можуть стояти даїшники. Але можуть і не стояти. Це перше вірне місце за весь шлях, де вони можуть стояти 100%. Далі ви минаєте Романівку і їдете гарною новою дорогою аж до району Академмістечко. Там, на світлофорі, – друге місце, де 100% можуть стояти менти. Але, знову-таки, це не факт. На світлофорі треба дати праворуч і їхати непрямою дорогою аж до Окружної. Там знову світлофор. Але це вже Київ. Далі можна взяти таксі. Отаке.

2. Для тех кто шурует с Житомирской трассы!
В Небылице можно уйти на Рожи- Великий Карашин-Марьяновка-Грузько-Бишив-Яблунивка-Мостище_Новоселки-Княжичи - от туда есть еще 3 пути : 
1 -Княжичи- Жорновка-Забірья-Боярка-Киев)
2 -Княжичи- -Лука-Белогородка- Петровское (можно прямо или на право поворот на Вишневое)
3. Княжичи-Жорновка ( с дороги налево поворот на Бобрицю, на кругу в Белогородке можно на право и попадете в Вишневое или по кругу налево попадете Белогородку только с другой стороны)

С Белгородки куча путей попасть в Киев. Дорога отличная, ментов - 2микро поста (никого не трогают).

Для киян! Терміново, пересилайте друзям, а ті своїм друзям і т д

  • 18.02.14, 22:44
Інфа на ніч з 18 на 19 січня
Народ! 
Хто з центру 
Якщо не Можете воювати на майдані 
Повідомлення від Варти в лікарні:

На Щовковичну в Лікарню - Чергуватимемо і можливо хоч кров для переливання здамо.

Цілодобово потрібні чергові в лікарнях! МЕДИЧНА ОСВІТА НЕ ПОТРІБНА!!! Черговими можуть бути і ЖІНКИ, і ЧОЛОВІКИ!

Ми фіксуємо, скільки постраждалих привозять, чи потрібна їм допомога, слідкуємо, щоб їх не викрадала і не допитувала без адвокатів міліція. Ми також координуємо надання постраждалим допомоги.

Телефон координаційного штабу 095-501-80-94 (цілодобова гаряча лінія). 

Лікарні, адреси і телефони координаторів на місцях:

- Олександрівська (Жовтнева) лікарня; Шовковична, 39, метро Палац Спорту; 063-129-70-73
- 12 лікарня; Підвисоцього, 4а, метро Дружби Народів; 093-700-91-18
- 9 лікарня; Ризька, 1, метро Дорогожичі


Щоб записатися на чергування на БУДЬ-ЯКИЙ ЧАС - дзвоніть нам на ГАРЯЧУ ЛІНІЮ 095-501-80-94!!!!!!

Ну от, зрозуміли тепер, чому втік Азіров?

  • 18.02.14, 18:37
Ну от, тепер нарешті підтвердилися найстрашніші припущення. Єдина людина, в якої хоч якійсь розум був (ну і хитрість) спєшно рєтіровалась , бо знала, чим усе закінчиться. І не хотів він до цього бути вже причетним. Висновок? Це давно планувалося, друзі. Також і Леся Оробець розклала все по полицях. Можемо і її висновки почитати.
Хтось іще вірить, що маємо справу з вініпухом, у якого в голові тирса? чи з жорстоким цілеспрямованим убивцею?

текст от Леся Оробець депутата Верховной Рады о ситуации в Украине. Для друзей не из Украины, но понимающих русский:
Янукович и его окружение организовали целенаправленную провокацию, 
ловушку для протестующих.

Все так называемые переговоры были частью четко спланированной ловушки. Они были затягивание времени и подготовку силовой операции. Янукович не собирался идти ни на какие уступки с самого начала, ни на одну секунду. Все танцы вокруг политического процесса, закулисные переговоры про изменение Конституции – имели целью только заманить протестующих в ловушку.

Сегодняшний день был четко спланировал и срежиссирован как минимум за неделю. На данный момент киевское метро остановлено, а все въезды в Киев наглухо заблокированы, В Киеве как минимум в нескольких местах (например, общежитие КПИ) отключен интернет. В столице за несколько часов эффективно введено чрезвычайное положение, и не говорите мне, что это всё было сделано без разведки, плану и подготовки. Любой понимает, что операция , которая захватывает 4-миллионный город, готовится как минимум несколько дней, скорее, 2-3 недели.

В центре Киева были скоплены большие резервы милиции и внутренних войск. Подвезены наемные бандиты, они действовали единым строем с беркутом, кидая камни в протестующих и были вооружены арматурой. Тактически вся операция была спланирована так, чтобы пропустить протестующих в правительственный квартал и концентрированными ударами разбить их на изолированные группы. Если бы задание стояло не пропустить протестующих к Верховной Раде, был бы выстален заслон на старом месте – на Грушевского.

Действия милиции и поддерживающих милицию наемных бандитов были чрезвычайно жестокими. На данный момент по меньшей мере 4 протестующих убито, среди них женщина. Еще несколько присмерти от полученных огнестрельных ранений – беркут и ВС стреляли боевой картечью, несколько протестующих ранены из нарезного оружия. Беркут стрелял з крыш и плотно закидывал гранатами толпу – тоже с крыш. Несколько десятков людей ранены крайне тяжело, много выбитых глаз из-за выстрелов в голову.

Это побоище было заранее тщательно спланировано и имеет целью окончательно уничтожить любой намек на демократию в Украину. Его сценаристы хотят повторить сейчас в Киеве события 1993 г. в Москве и навсегда поселить страх в сердца украинцев, отбить начисто даже мысль когда-либо отстаивать свои права.

Лікарям, волонтерам, терміново, розішліть друзям!!

  • 18.02.14, 11:31
Від Ольги Богомолець
Прошу перепост !!!!
Лікарів-волонтерів прошу зголоситися за номером 063 233 0303
потрібна допомога в медпунктах - прибувають поранені!

беркути зупинили і розтрощили авто, відео з реєстратора

  • 15.02.14, 15:09
Просто посеред дороги, у вечірній час, невідомі у формі беркуту зупинили людину на машині і розтрощили авто. Відео з реєстратора. Розміщую запис не для того, щоб обуритись зайвий раз (тут вже не до обурення, все й так зрозуміло) - а для того, щоб попередити,  чим може закінчитися зупинка на дорозі для звичайної людини. Ні до чого не закликаю, в кожного своя клепка і свій висновок. Будь ласка, розішліть друзям також.



Пророк Ісайя писав про Майдан..?

  • 13.02.14, 01:25

7. Швидкі до зла їхні ноги, вони летять пролити кров безвинну. Думки їхні - думки беззаконні, спустошення та погуба на їхніх дорогах.
8. Мирні путі їм невідомі, немає правосуддя на їхніх стежках. Вони йдуть кривими дорогами; хто ними ходить, той не знає миру. 

9. Тому далеко від нас право, і справедливість нас не досягає. Ми ждали світла - аж ось темнота, ясности - та ходимо в пітьмі.


14. І правосуддя назад відступилося, а справедливість здалека стоїть, бо на МАЙДАНІ спіткнулася істина, правда ж не може прийти.." 



15. Правда зникла; хто ж зла цурається, того обдирають. Господь це побачив і обурився, що суду немає.
16. Побачив, що нема нікого, і здивувався, що заступника немає. Тоді його рамено з'явилось йому на підмогу, і справедливість його підтримала.
17. Одягся у справедливість, мов у броню; шолом спасіння на голові в нього. Він надягнув відплату, як одежу; горливістю; немов плащем, покрився.
18. Він кожному відплатить по заслузі; противникам своїм - гнівом, і ворогам своїм - покаранням.
19. На заході побачать ім'я Господнє, і на сході його славу, бо він прийде, як бистрий потік, який жене подих Господній.

Книга пророка Ісаї 59:7-19

Азіров відлетів з України в Австрію. Надовго

Виявляється, шановній Мікола Янавіч  підтрімує євроінтеграцію! Власним прикладом. Нєжданчікdraznilka


Микола Азаров, звільнений 29 січня з посади прем'єр-міністра, зараз перебуває в Австрії.

Про це повідомляє австрійська газета Kronen-Zeitung з посиланням на свої джерела, пишеLB.ua.

Повідомляється, що Азаров вилетів на приватному літаку до Відня, щоб приєднатися до членів своєї сім'ї, через кілька годин після звільнення.

За даними видання, він планує залишитися в Австрії надовго.

за даними, отриманими в результаті журналістських розслідувань, син екс-прем'єра Миколи Азарова Олексій має посвідку на проживання, будинок і активи в Австрії.

http://www.newsru.ua/ukraine/31jan2014/azarov_uletel.html

Гаага чекає свої "хіроєв"

  • 28.01.14, 20:56
Регіонали сьогодні отримали такі повідомлення. Фото Влада Соделя (Радіо 24)