хочу сюди!
 

Марина

36 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-45 років

Хто їде з Заходу на Київ - альтернативна дорога.

  • 18.02.14, 23:55
Розсилайте друзям, ті своїм друзям і т. д. Місцеві розберуться.
Особисто я нікого ні до чого не закликаю. В кожного своя клепка, своя совість і своє рішення. 

Для тих, хто рухається із заходу до Києва. 

Одна  людина надає докладну інструкцію кількох альтернативних шляхів.
Траса Ковель-Київ блокована одразу за селищем Мостище. Купи піску. Одна полоса в обидві сторони 
У Калинівці стоять кордоном менти і нікого не пускають на Київ. 
 На КПП на Житомирській трасі на в*їзді в Київ штормилово всіх и вся. 
 інфа на 2.20  годин 19 лютого. Люди взяли КПП на вїзді в Київ з боку Житомирської траси. В*їзд для людей знову відкритий. Протягом часу обстановка може змінюватися, зараз вільно. 
Інфа на 4.00 годину 19 лютого. на Житомирській трасі йде бій.
ПЕРЕВІРЯЙТЕ МОЖЛИВІСТЬ ПРОЇХАТИ, ЗВЕРТАЙТЕСЯ ДО ДАЛЕКОБІЙНИКІВ НА ТРАСІ, у них є зв*язок з машинами на дорозі.


Варіант 1. Коли їдете з Заходу у бік Києва. На самому в'їзді до Макарівського району, трохи проїхавши, кілометрів із 5-7, буде поворот Житомирської траси праворуч. От не доїжджаючи до цього повороту, треба повернути праворуч. Там якесь кафе ("Катерина" – якось так). Паралельно до траси в селі є вулиця. От від тієї вулиці перпендикулярно відходить дорога, ніби в поле. Вона колом іде, але в певний момент слід повернути ліворуч і проїхати в тунелі під трасою, ніби на той бік житомирки. 

Виїхавши з тунелю, треба взяти ліворуч. Там починається село Завалівка. Дорога йде прямо. Потім у певний момент праворуч починаються знаки "Макарів". Десь на третьому, де тополі ростуть, дорога завертає на Макарів. Праворуч. Туди треба – повз цвинтар. Десь кілометр – не більше. Аж поки не впретесь у знак ліворуч "Плахтянка". 

І весь час їхати тепер прямо і головною дорогою: Гавронщина, Плахтянка, Пороскотень, Клавдієве. Там весь час ліси, де не села. Через усе Клавдієве треба їхати головною дорогою. Переїзд залізничний минути – і ви на Варшавці. Далі так. На варшавці праворуч. Минаєте Микуличі, Немішаєве, Ворзель і, прохавши заправку Лукойл, дати праворуч. 

Далі дорога йде легеньким колом, сходить униз, де треба звернути ліворуч, на Ірпінь. Так починається Буча, вулииця Кірова. Їхати цією вулицею до другого знаку "СТОП", де повернути праворуч. І цілий час тихенько їхати через місто Ірпінь. Це вулиця ІІІ Інтернаціоналу. Весь час прямо. Аж поки не виїдете. 

А на виїзді з Ірпеня є коло. Там вказівник на Київ. На колі можуть стояти даїшники. Але можуть і не стояти. Це перше вірне місце за весь шлях, де вони можуть стояти 100%. Далі ви минаєте Романівку і їдете гарною новою дорогою аж до району Академмістечко. Там, на світлофорі, – друге місце, де 100% можуть стояти менти. Але, знову-таки, це не факт. На світлофорі треба дати праворуч і їхати непрямою дорогою аж до Окружної. Там знову світлофор. Але це вже Київ. Далі можна взяти таксі. Отаке.

2. Для тех кто шурует с Житомирской трассы!
В Небылице можно уйти на Рожи- Великий Карашин-Марьяновка-Грузько-Бишив-Яблунивка-Мостище_Новоселки-Княжичи - от туда есть еще 3 пути : 
1 -Княжичи- Жорновка-Забірья-Боярка-Киев)
2 -Княжичи- -Лука-Белогородка- Петровское (можно прямо или на право поворот на Вишневое)
3. Княжичи-Жорновка ( с дороги налево поворот на Бобрицю, на кругу в Белогородке можно на право и попадете в Вишневое или по кругу налево попадете Белогородку только с другой стороны)

С Белгородки куча путей попасть в Киев. Дорога отличная, ментов - 2микро поста (никого не трогают).

18

Коментарі

119.02.14, 00:03

Дякую, Сонце. Розсилаю.

    219.02.14, 00:08

    если идет война. зачем их обьезжать? давите!

      319.02.14, 00:10

      на Житомирке в сторону Киева можно делать разворот напротив ресторана Фильварок, съезжать направо и по дороге через лес выехать на Немишаево, а там дальше - по варшавке - на Киев огородами проехать легко!

        419.02.14, 00:26Відповідь на 3 від Parichka

        на Житомирке в сторону Киева можно делать разворот напротив ресторана Фильварок, съезжать направо и по дороге через лес выехать на Немишаево, а там дальше - по варшавке - на Киев огородами проехать легко! Добавляйте, кто знает еще какие дороги. Очень много людей хотят ехать из разных точек, но некоторые дороги блокируются. Кто что знает - пишите в каменты!

          519.02.14, 00:31Відповідь на 4 від Natalyl

          также, можно ехать с Житомирки в сторону Киева и свернуть направо, сделав небольшой разворот, возле церкви над трассой, церковь кирпичная новая - ее хорошо видно, - в сторону Киева она будет с левой стороны (это около40 км от Киева) - после разворота на трассе свернуть направо, ехать через забучье, потом на ирпень или же возрель и на варшавку...

            Гість: Стази

            619.02.14, 00:37

            на новой дороге из ирпеня к академгородку есть палатка гаишников - уже месяц примерно, как установили. лучше пробовать старыми дорогами

              719.02.14, 10:16

              А можно і так зробити.зібрат колону і їхать А там як сітуація підкаже.Тільки до ДАІЩніків підходити требо разом і ввічливо пояснити ім іхне становіше.Вони не дурні зрозуміють.І ще маленька порада.Як ми робили.У колоні вибирали людину яка статурой висока і могла розмовляти а не слиной бризгати,він і ще двое підходили і хвилина розмови все зрозуміло.якщо так спроможно у українців бо всі гетьмани.

                819.02.14, 22:26

                Розсилаю.