Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Омніканальний «чат на сайті» з OMNIcenter

OMNIcenter – нова розробка для якісного обслуговування клієнтів в чаті на веб-сайті та в найпопулярніших месенджерах від Areon Consulting. OMNIcenter орієнтований на малий та середній сегменти бізнесу, але ми маємо великий досвід впровадження контакт-центрів більш ніж в 70 масштабних проєктах на ринку України: Kasta, Fozzy Group, Акорд Банк, OTP Bank, Sport Life, Агромат, Датагруп, Добробут, Воля, Нафтогаз України, СК «ІНГО Україна», СК «Країна» Укрпочта і т.д. Над впровадженням доступного омніканального «чату на сайті» працює одна з найбільш кваліфікованих команд України. Оскільки, в нашій країні не була нестача професійних систем в середньому ціновому сегменті для бізнесу, ще з 2012 року Areon Consulting, маючи експертизу впровадження світових рішень від  Oracle, Cisco, Avaya, Nortel тощо, почав працювати в цьому векторі.

 

Для платформи, яка нараховує понад 25 000 впроваджень у понад 100 країнах світу та характеризується відсутністю ліцензій і повною відповідністю профільним стандартам. Для ефективного задоволення потреб бізнесу компанія стала постійним партнером значущої української платформи для обміну досвідом професійних експертів  – конференції «Контакт-центр: кращі практики». Areon Consulting постійно залучає провідних експертів різнихгалузей для розробки нових методів і інструментів дистанційного обслуговування клієнтів в різних галузяхУсе це дає змогу створювати омніканальні рішення для контакт-центрів, які пропонують функціонал преміум класу за доступною ціною.

 

Перспективи омніканального рішення для контакнт-центрів справді захоплюючі. Зі стратегічної точки зору вкрай важливо мати єдину точку контакту з клієнтами і кожну частину процесу координувати. У омніканальному підході шлях до зв’язку та подальших дій настільки простий, що клієнти можуть навіть ініціювати контакт з Інтернету та отримати відповідь протягом кількох хвилин. При цьому всьому малому та середньому бізнесу не треба витрачати великі кошти на контакт-центр з 15+ операторами, з новим рішенням, достатньо буде адаптувати OMNIcenter з 2-3 спеціалістами. Хоча OMNIcenter орієнтований на текстові процеси обробки інформаціїале не варто забувати заякісний профільний аналізплануванням графікуроботі з чергаминалагодженням ролей спеціалістів контактцентру тощоЗ кожним рокомяк і всі рішення Areon Consulting, OMNIcenter буде адаптуватися під потребибізнесу та розвиватисьНаразі, розробляється повноцінна профільна CRM-система, що зможе якісно автоматизувати бізнес потреби для контакт-центру. Одна з причин нагального нововведення, може стати фактор великої кількості IT-розробок країни-агресора, що дуже глибоко просунулись в український бізнес. 

Ми вважаємо, що завжди є більш безпечна альтернатива, але треба визнати:

– Принципово мати можливість обрати мовою інтерфейсу українську

– Кожне рішення за функціональністю має спиратися на кращі галузеві практики

– Під час розвитку система має враховувати потреби бізнесу

– Офіс підтримки має бути доступним та швидко реагувати на звернення

– Будь-які надходження від використання системи не мають потрапляти у бюджет країни-агресора або незаконних формувань!

Гарний приклад щодо «чату на сайті» та контакт-центру - https://areon.ua/uk/news/omnicenter-2022

0

Коментарі