Профіль

Юрій1023

Юрій1023

Україна, Олександрівка

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Невдало заступився

Прийшов Семен на роботу З синцем біля ока. -Що то сталося, друзяко ?!- Пита Клим Сорока. -Та, за дівчину кохану Вчора заступився. -Молодець! По-джентельменськи, З скількома ж ти бився? -Двоє, Климе, їх було, А з норовом шакала. Це дружинонька моя Й мати її Алла!!!

Болісний процес

Розлучення- больовий, Скажу вам, процес! Викликає дуже часто, Справжнісінький стрес. Бо амури, підлі дуже, Совісті немають, Й свої стріли із силою Назад забирають!

Коректно повідомив

Помирає в казино Затятий гравець. Керівництво шоковане, Хай би йому грець. -Як родину повідомить?- Думають, гадають. Вирішили, до дружини Фіму посилають. Посланець уже в квартирі, Софу він вітає, І такеє ніжно їй Ось повідомляє: -Вчора з вашим чоловіком В покер я гуляв І чималу мені суму Абраша програв! -Ой, паскуда, ой, негідник, Справжнісінький лох, Як це все мені набридло, Швидше б він подох...

Читати далі...

Сюрприз

Прибирає у кімнаті Білявка Анет. "ДЛЯ коханої."- знаходить Підписаний конверт. Зазирнула, а там гроші. Перерахувала, посміхнулася, І тисячу ще свою поклала. -Це сюрприз мені готує, Чоловічок Боря, Через тиждень вже відпустка, Тож гайнем на море!!! Дійсно, тиждень проминув Після тої днини, І Борис таки придбав... Для "Жигуля" шини.

Монолог кота

МОНОЛОГ КОТАОсь коханця господиня Вчора привела, І ночліжне моє місце Йому віддала. А сьогодні вони вдвох На кухні закрились, І до нявкання мого Глухими зробились. До уваги, що голодний, Вона не бере, Е-е-х, це з мисочки моєї... Коханець жере!!!?

В аптеці

До аптеки завітав Молодий мужчина. Мило йому посміхнулась Провізор дівчина: -Чимось можу помогти? Дозвольте спитати. -Парочку презервативів Хотів би придбати! -Ой, на жаль презервативів Вже у нас немає.- Співчутливо так йому Та відповідає. Істеричний дуже сміх Вирвався у Свєтки, Бо відвідувач промовив: -То дай.. дві піпетки!

Подарунки

Кулінарну книгу жінці Федь подарував. Страви, які готувати Він повідмічав. Церемонитися з Федем Дружина не стала, Й "Камасутру" в подарунок Для нього придбала. А що далі? Ви й самі Мабуть здогадались: Всі позиції у книзі... Наді сподоБались!!!

А що воно таке

Впевнитися усі хочуть У завтрішнім дні, Щоби бути, як то кажуть, На "баскім коні". А от хто мені розкаже Яке ж то воно, Те омріяне й жаданне Завтрішнєє дно?

Продумано наперед

Фотографії з весілля Василь розглядає. І у друга (молодого) Здивовано питає: -Це ж чому ви з Лесею Не поруч стоїте? Адже власнеє весілля, Це ж завжди святе! -А тому так, як захочем Шлюб цей розірвати, То щоб кожен з нас тоді… Міг лиш своє взяти!!!

Оце так влип

-Чом сусід на риболовлю Твій уже не ходить?- Федь зустрівши Опанаса Розмову заводить. -Він, ти ж знаєш, одружився, Взяв гарну дівчину. -І тому вже не рибалка???! От, знайшов причину!!! -Біля річки ж він зустрів Тую молодицю, То тепер боїться глянуть... Навіть на водицю!