Профіль

Юрій1023

Юрій1023

Україна, Олександрівка

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Погоди немає

-Подивись яка в дворі Погода, Ганюню!!!- Просить матінка Ірина Донечку манюню. Дівча глануло в вікно, Й з сумом промовляє: -Там лише туман густий... Погоди немає!!!

Загадкова

В переддень весілля доню Матінка повчає: -Жінка – вічная загадка, Про це кожен знає. Тож і ти не поспішай, Доню, оголятись, І якдовше намагайся Чимось прикриватись. …Промайнув із дня весілля Певний уже час, І до тещі подзвонив Увечері Стас. І поставив дуже дивне Мамі запитання: -Не стояла в психлікарні На обліку Таня? Її дивна поведінка Страх вже наганяє, Кожен вечір вона в ліжко Шапку одягає.

Вихід завжди є

-Чом сумний ти такий, куме?- Питає Іван. -В голові моїй вже тиждень Справжній ураган: Восьме березня «на носі», Жінка хоче шубу, Тож не хочу засмутити Жінку свою любу. Шуба з норки, сам же знаєш, Дуже дорога, Тому душу й роздирає Постійно нудьга. -Не сумуй ти так,Олексо, Вихід є один: Запишіться в товариство «Захисту тварин»!

Дуже задоволений

-Чув, Богдане, ти бджолярством Вирішив зайнятись? То як справи твої йдуть? Хочу розпитати! -Справи йдуть мої відмінно, Можна так сказати, Бо вже бджоли мою тещу... Встигли покусати!!!

Змушена повертатися

-До свого ти чоловіка Вп'яте повернулася???!- Здивовано до Лариси Оксана звернулася. -Так, Оксанко, повертатись Змушена до Гоші, Адже в нього(як без мене)... З'являються гроші!!!

Нехай носить

-Як ти, куме, поживаєш? Кума як ся має?- У Остапа кум Кирило Зустрівши питає. -Та живу я, куме, добре, Гріх Бога гнівити! А ось жінка все сумує, Що нічого носити! -Й ти не знаєш що робити, Як вона голосить??? Он весна уже прийшла, Бульбу* хай виносить!!! Бульба-картопля.

Постійне бажання жінки

-Непостійні у бажаннях Нашії жінки!!!- Так напевне вже вважають Всі чоловіки. Та я хочу вас запевнить, Що хлопці не праві, І є доводи у мене, Зовсім ненові: Ну скажіть мені, шановні, Слухаю!!! Аллло!!! Ну котра з них не бажає, Щоб їй двадцять, і не більше... Постійно було!!!

Африканською не володіє

-Уявляєш? Вчора, куме, Приходжу додому, І у ліжку застаю... З негром свою Тому! -І ти щось йому сказав, Цьому африканцю? Щоби він ще передав, Такому ж голодранцю? -Ну, а що я йому, Петре, говорити маю? Адже їхньої я мови, Друже, геть не знаю!!!

Брехати - не проблема

Часто кажуть: "вона бреше І не червоніє!" -Та такеє кожна жінка,- Скажу вам.- зуміє! Та не кожна, (чесне слово), Що вже тут казати, Часто їсти торти, кекси І вагу геть не набирати!!!

За який гріх

Майже кожен день Тетяна Ось так нарікає: -Й за які гріхи мій син Жінку таку має?! Звісно ж чує це питання Невісточка Міла, І в один такий момент Уже нестерпіла: -Ваше, мамо, запитання Викликає сміх. Адже можна здогадатись... Це ж за ваший гріх!!!