Профіль

Юрій1023

Юрій1023

Україна, Олександрівка

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Порада дітям

Якщо лають вас дорослі За безлад в кімнаті, То скажіть, що ви живете По такій цитаті: Тільки дурень до порядку Увесь час тяжіє, А ось геній над хаосом Царювати вміє* * А. Енштейн: "Тільки дурень тяжіє до порядку - геній царює над хаосом"

Неймовірний факт

Неймовірно, але факт! Хочу, щоб ви знали: Наші люди-українці, Сильнішими стали! Двадцять років на 100 гривень Продуктів купляли, І додому вдвох дорослі Ледве їх таскали, А тепер коли настала Сучасная днина, То продуктів на 100 гривень... Понесе й дитина!

Перейшла до практики

Моя сваха Алевтина З Великих Лісків, Прочитала десь, що риба- Користь для мізків. І тепер ось оселедцем, Лоба натерає, Й до загривка скумбрію... Щодня прикладає!!!

Оманлива реклама

Ой, дівчата, ви не вірте Про каву рекламі, Провірила на собі, Та, ну її к ... мамі!!! Майже тиждень мужикам Каву підсувала, Та уваги геть на мене Вони не звертали! А коли я поміняла Каву на... коньяк, Справи вже пішли на славу, Повірте, ще й як!!!

На роздоріжжі

Що мені уже робити Я навіть не знаю, Тож порадоньки у вас, Шановні, питаю. Коли п'ю, тоді дружина Мене дуже лає, А не п'ю, то кум від мене Довбню відвертає!!!

Порада дівчатам 4

Якщо поруч з вами хлопець Із пляшкою пива, То не думайте, що ви В цей момент щаслива. А чому? І як то кажуть, Де тут пес заритий??? Тимчасово в його серце... Шлях ось перекритий!!!

Рідня обом

-Чому, синку, ти сумний?- Пита батько Вову. -Неприємну, тату, мав Щойно я розмову! -Це ж бо з ким?Скажи мені, Що це за людина? -Моя мама, а твоя... Кохана дружина!!!

Песимістом бути - круто

Песимістом бути-круто, Бо так світ влаштований: Завжди будеш чи правий, Чи дуже здивований

Ще не час для витрат

Двадцять доларів знайшов В пачці від "Мівіни". Років п'ять я їх сховав Від дружини Ніни. Подивився на "зелені", Рішив не чіпати, Через п'ять на них я зможу... Квартиру придбати!!!

Дивні люди

Дивні люди ці жінки!- Я вам заявляю. Ви здивовані що так Їх ось називаю? Але в мене є на це Вагома причина, І підтвердить, будьте певні Не один мужчина, Адже жінка, якусь річ Завжди відшукає В тому місці, де її... Реально немає!!!