Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Біографія Юрій Павлович Малашевич

  • 13.12.16, 19:46

Дані станом на 01.01.2017 року

МАЛАШЕВИЧ Юрій Павлович 
01.12. 1978 року народження. 
Народився в смт. Черняхові Житомирської області, де й проживає в даний час 
Громадянин України, українець за національністю, проживає в Україні від народження. 
Батько – Малашевич Павло Тимофійович 1948 р. н., помер в 2005 р. , працював інженером технічних засобів охорни та черговим пульту вневідомчої охорони Черняхівського РВ УМВС в Житомирській області. 
Мати - Малашевич Марія Вікторівна 1955 р.н. пенсіонерка. 
МАЄ ДВІ ВИЩІ ОСВІТИ: 
Магістер з управління та бакалавр історії, навчався в Житомирському Державному Університеті ім. І. Франка в період 2010 - 2016 рр. 
У 2016 р. на відмінно захистив кваліфікаційну (магістерську) дипломну роботу на тему: "Громадсько-державне управління освітою в умовах району" (науковий керівник: проректор ЖОІППО, доктор пед. наук О. Пастовенський, рецензор: к-т істор. наук., професор В. Плосков). В науковій роботі значну увагу зосереджено на ретроспективно-емпіричному аспекті даної проблематики. Таким чином в дослідженні було доведено історичну правомірність та еволюційну перспективність розвитку Громадсько-державного управління загальною середньою освітою на субрегіональному рівні. Як наслідок отримав рекомендацію Вченної Ради ЖДУ ім. І. Франка для вступу на аспірантуру та подальшого поглиблення і розвитку попередніх наукових досягнень 
Учасник Всеукраїнських науково-практичних конференцій з питань розвитку та вдосконалення управління освітою в 2015 та 2016 рр. Автор наукових статей та публікацій: "Державно-громадське управління навчальними закладами" (Всеукраїнська науково-практична конференція «Наукові підходи в управління навчальними закладами. Житомир 2015), "Взаємодія громадськості та держави як інноваційний чинник в розв'язанні проблем управління шкільною освітою" (Всеукраїнська науково-практична конференція «Теоретико-методологічні засади професійної підготовки керівників навчалних закладів. Житомир 2016) тощо. Участь в конференціях 
підтверджується відповідними сертифікатами, а наукові статті увійшли до відповідних збірників статей та матеріалів конференцій.

БІОГРАФІЧНІ ВІДОМОСТІ: 
У 1996р. – закінчив Черняхівську середню школу (нині Черняхівська гімназія ім. Саєнка) 
1996 – 1998 рр. - Служба в Збройних Силах України (Військово-Морські Сили України). 
У 2005 -2006 рр.- працював керівником охорони ТОВ "Нива-Експо" (нині ТОВ "Аленруд") 
У даний час працює журналістом в Черняхівській районній газеті "Нове життя" 
У 2010 та в 2015 році балотувався кандидатом в депутати до Черняхівської районної ради. 
2011 - 2016 рр член громадської ради при Черняхівській районній державній адміністрації. 
В 2016 р. – нагороджений грамотою Черняхівської райдержадміністрації та районної ради за важливий внесок в розвиток свободи слова, ЗМІ та журналістики В України.

ДЕПУТАТ ЧЕРНЯХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ 7 СКЛИКАННЯ (2015 - 2020 рр.) 
ГОЛОВА ПОСТІЙНОЇ ПРОФІЛЬНОЇ КОМІСІЇ РАЙОННОЇ РАДИ З ПИТАНЬ РЕГЛАМЕНТУ, ДЕПУТАТСЬКОЇ ЕТИКИ, ПРАВ ЛЮДИНИ ТА РОБОТИ ПРАВООХОРОННИХ ОРГАНІВ. 
Член Всеукраїнського товариства "Просвіта" імені Т. Г. Шевченка, блогер, активний громадсько-політичний діяч Житомирщини, вільний публіцист. Займається букіністикою - придбанням та колекціонуванням рідкісних книг, історичним краєзнавством Житомирщини, зокрема розвиває проект "Історичний календар". Активно сприяє розвитку релігійної свободи та духовного відродження на Біблійних Євангельских християнських основах віри в Бога. 
СКЛАД СІМ'Ї: 
дружина - Малашевич Ірина Іванівна, 1975 р.н., громадянка України, проживає в смт Черняхові Житомирської області. Донька - Малашевич Дарина Юріївна, 2006 р.н. Донька – Малашевич Діана Юріївна, 2015 р.н.. 
Судимості не має.



0

Коментарі