хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Не так.

"...За рік до повномасштабного вторгнення в Україну Кремль розпочали підготовку до масової депортації українців до Сибіру, розраховуючи на швидку перемогу в Україні.

Проте агресія пішла не за планом. Українці, вчинивши агресору запеклий опір, врятувалась від сумної долі бути висланими до Сибіру. Про це у своєму блозі  висловив російський блогер Анатолій Несміян (Ель-Мюрід).

Він звернув увагу на те, що в 2021 році влада Росії несподівано змінила ГОСТи з масових поховань. В рамках цього процесу, крім іншого, було прийнято регламент щодо масових евакуацій населення у разі різних НС.

Паралельно гучною заявою відзначився міністр оборони Росії Сергій Шойгу, який на той час ще вважався одним із найближчих спільників кремлівського диктатора Путіна.

Він заявив про необхідність збудувати близько п'яти нових міст-мільйонників на території Сибіру. На думку Анатолія Несміяна, вже тоді Кремль ухвалив рішення про напад на Україну і планував масову депортацію українців до Північ.

«Думаю, що ці термінові та нічим незрозумілі зміни у ГОСТах були прийняті не для громадян РФ. Ну, тобто нас зрештою все це теж має торкнутися, але не одразу. А ось для цілей успішної "спецоперації" подібна підготовка виглядає цілком логічною», - написав Ель-Мюрид.

Українці зірвали плани агресора. Тепер, вважає Несміян, задум Кремля може бути здійснений щодо самих громадян Росії, якщо почнуться народні хвилювання....."

04.09.22


11

Коментарі

16.09.22, 11:20

Хороша і дуже повчальна стаття
Я вам дяку за таку цікаву інформацію, вона ще раз змушує задуматися, ким маємо справу!

    26.09.22, 11:56

      36.09.22, 12:28Відповідь на 1 від ПорохоБот

      Якщо вони розраховували на швидкий та переможний бліц-кріг, якщо везли парадні мундири, то для кого ж призначались ГОСТИ та масові поховалки?
      Звісно, для масових страт українців, а не для загинувших у боях орків.

      Спочатку патріотів, а потім для "недостатньо лояльних". За сталінсько-гітлерівським зразком. Задля "остаточного вирішення українського питання" на зразок знищення євреїв у 3му Рейху.

      Це й відпрацьовували у Бучі, Ірпені, Гостомелі. Щоправда дрібниці я чув лише про Бучу.
      Проте, ракетний террор також згодиться для масового знищення українського народу. А не лише поодинокі розстріли на подвір"і, чи у лісах, та підвалах.

        46.09.22, 12:28Відповідь на 2 від Вурдалак

          56.09.22, 19:13Відповідь на 3 від Саблін

          Приємно спілкуватися з людиною, яка 1-ше поширює правду грунтуючися на фактах і 2-ге змушуєте задуматися про те що не льзя рослаблять батони і потрібно брати все всвої рукі, як мої української народ.

          А тещо вони готували салафан для наших громодян, я якось не подумав.

          А ракетні обстрели, це моя думка, це щоби зломити нашу бородьбу з руцкими, сосать всім і почерзі руцким.

          Я читав книгу чорний ворон, вичитав цікавий факт, а книгу писав шкляр з архівів нквд, така сука комуно-москальска видавала дерективи, цитата "...нєдайтє хахлам ащютьть свабоду казацкую, потом сложно будет сломіть етот дух...., Я важаю тепер ми всетакі за весь час неповолення відчули свободу козацьку. Тепер сосати вонибудуть.

          Ще бісмак писав, якщо вибити впли москалів на Українціми, москальська імперія паде.

            66.09.22, 21:47

              77.09.22, 05:34

              Ну там щось почнеться, але ще не скоро

                87.09.22, 09:34

                росія ходить по колу і наступає на ти самі граблі Щось там у кремлі забагато негативу.
                Де той HIMARS...

                  97.09.22, 15:08Відповідь на 7 від Танк_

                  Так, головне б від нас подалі.

                    107.09.22, 15:09Відповідь на 5 від ПорохоБот

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна