Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Бородай закликає знищити українців. "Травіть іх как тараканов".

"...Депутат Госдумы от Единой России Бородай сравнил украинцев с тараканами, которых нужно уничтожить. Если раньше РФ подражала Третьему Рейху, то теперь подражают совсем уж каким-то африканским людоедам..."
Денис Казанський






З КОМЕНТАРІВ.

- Пора ему на лифте прокатиться, или в ресторан сходить
- Если они нас сравнивают с тараканами ( хотя вообще непонятна логика), то я бы  рабсеян сравнил с саранчей.
- А я гражданин России сравниваю Бородая с гандоном.
- РФ никому не подражает.
Она сама образец людоедства.



Ото такі в нас "старші брати"

***

«Дєнікін тим цікавий, що окрім відновлення монархічного устрою в Москві, всіляко намагався повернути до рідного стійла Київ. "Без України Росія ніколи не буде імперією", - писав у своїх записках відомий дисидент.

Наразі ідеологом "збиральних" починань Путіна є бородатий напівпоп Дугін. Саме Дугін не вірить ні в існування жодного окремого українського народу – а отже – не може бути жодної української держави.

Звалити образу за існування незалежної України на Польщу видається простіше. А ще краще – на Австро-Угорщину, яка благополучно вирушила на концерт Кобзона задовго до Різдва Жириновського. І – природно – Лєнін – як агент впливу останньої – залишається головним винуватцем існування “низалежної”. Володимир Святославович, Богдан Хмельницький, Михайло Грушевський? Ні не чув.

Втім, перебирати царські кістки залишимо В. Многомаху та його збирачам емель вузьких. Дугін поряд із подібними прихильниками сталніських чисток серед українців потрапив до списку найнебезпечніших ворогів демократії за версією конгресу США взагалі та американського Держдепу зокрема.

Саме цей список законодавці "кольорових революціонерів" збираються подати на сніданок Байдену як такі, що наводять "пісцеву заклопотаність" на мешканців червоного замку т.зв. "пекельних санкцій", готових набирати чинності раніше, ніж ядерний попіл встигне дістатися Києва.

Втім - пендоські "шановні партнери" швидко навчаються у "мишобрати" із Запаребя. І, як з'ясувалося – вигадувати та рухати червоні лінії можуть не лише Лавров та Захарова. Тому причиною виведення з обігу горезвісного "російського трильйону" може стати не тільки "рятувальний похід за печінками" чечено-бурятських "асвабадителей".

І поки Володимир Зеленський вміло наслідує Чемберлену, розповідаючи українському суспільству в особі Слуг Народу про необхідність "домовлятися", інші гросмейстери виводять Отлісаббонну за дужки, чудово усвідомлюючи, що за Пітуна балалайна недоімперія - лише проксі Китаю.

А оскільки за маскою общипаної курки ховається сміливий тигр - саме на його утихомирення будуть кинуті всі зусилля прогресивного людства. Так що головна бійка – ще попереду»

***

«...Ну що, любителі бойової диванної конспірології, у літнього 80-річного Байдена та молодого 70-річного Путіна трапилося ЦЕ. Поговорили про все на світі - про Україну, про Україну в НАТО і навіть про те, що жодної України в "царські часи" немає.

Вирішивши всі російські хотєлки, президент Росії згадав про найважливіше. Про Україну. Байден - у той же час нагадав шановному східному партнеру про те, що і його діди, виявляється, щось там воювало. Чому Джо згадав саме Перл Харбор – одному богу відомо. І Кисельову.

Мабуть, лідер США, що впав у деменцію, сплутав себе з вождем світового сколеновставата і вирішив покреслити і в свій бік пару кольорових ліній, нагадавши залітному наддержаві, без чиєї допомоги діди б зараз воювали за інтереси німецького світу.

 У будь-якому випадку після "новоялтенського" адюлтера студійна сикопехота непереможних кинулася підраховувати, скільких дач на озері Комо вони зможуть позбутися, якщо давнго звільнені у відпустки їх тамнети почнуть самонападаючу компанію з визволення інших міст з російського поки двері рятівного приймання не зачинилися.

У будь-якому випадку через убогість повідомлень, що надходять у реал, можна зробити висновок - що цивільному воєну накреслили його лінії в самому що не є потрібному місці.»


8

Коментарі

114.12.21, 03:45

Маскаль-найгірший фашист

    214.12.21, 07:34Відповідь на 1 від Стрийко Зеник

    Так!

      314.12.21, 08:32

        414.12.21, 08:33Відповідь на 3 від Андрій1961

          514.12.21, 08:38

          Кацапи - різники та людожери

            614.12.21, 08:54

            Ну, от і пояснення, через що і українці так вибірково люблять москалів - лише кожного двухсотого...

              714.12.21, 08:56Відповідь на 5 від Ivan_Tom

              +100)

                814.12.21, 08:58Відповідь на 6 від Lulu

                Зрозуміло, за що любити россійсько-фашистських загарбників, ласих до чужих земель війська кидати?

                  914.12.21, 09:17Відповідь на 7 від Саблін

                    1014.12.21, 09:46

                    І рейтинг посміховиська падає, падає
                    З наступного тижня ще й звукова промивка міСків почнеться у Києві

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна