хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Порошенко і Томенко й інші ...здають Путіну нашу Київську Лавру!

  • 27.07.17, 16:48
УВАГА !!! = СОВІСНО  МНОЖТЕ СЛОВО ПРАВДИ козаків Христа  ПРОТИ АНТИХРИСТА ПУТІНА  та його нечисті !  Слава  Ісусу   Христу  НАШОМУ   синеокому русому   ВСЕМОГУТНЬОМУ БОГУ    й   Пресвятій  Богородиці  Маріі !!!....Слава  нашій  коханій  Неньці УКРАІНІ  та всім іі  нескореним захисникам\козакам і друзям патріотам УПА\ЗСУ !!!    ПРИВІТ І НАЙКРАЩІ ПОБАЖАННЯ  НА  КРАЩЕ МАЙБУТТЯ з Франківська від офіцерів капеланів УГВР\УПА\ЗСУ    всім патріотам УКРАІНИ   ...а особливо НАШИМ  християнам  УКРАІНЦЯМ\СЛОВЯНАМ  \РУСИЧАМ на свято  славного Князя РУСІ \УКРАІНИ   Володимира ВЕЛИКОГО........     НАГАДУЄМО   що свято  ХРЕЩЕННЯ   РУСІ\УКРАІНИ  справжні патріоти ХРИСТИЯНИ  святкують багато віків    на СВЯТО 1 Спаса  ...14 \1\ серпня   ....... а імпермосковські дурисвіти    та іх прихвосні   в час  імперВЛАДИ АНТИХРИСТА ПУТІНА  й КучмоКРАТІВ   з   2000 року  об"єднали сумний   день   спогаду  смерті нашого князя  ВОЛОДИМИРА  28 липня 1015року.... з   ЗНАМЕНИТИМ  Днем веселого  свята 14 серпня   988 року  яке  треба святкувати саме   нагадуючи чому   УКРАІНА   взяла назву РУСЬ......бо повірила що наш Бог   й СПАСИТЕЛЬ є  СИНЕОКИЙ РУСИЙ ІСУС        ....ПОМИНАЄМО   СЛАВНОГО  СВЯТОГО КНЯЗЯ РУСІ\УКРАІНИ    Володимира    й всіх   хто  загинув за нашу   волю    впролдовж віків   ..а особливо   тих  ГЕРОІЧНИХ    ЛЮДЕЙ  хто загинув з 2014 року   на МАЙДАНІ  та   в священній війні УКРАІНИ  проти  кривавого  антихриста ПУТІНА  та його  бридкоі   рашофашистськоі нечисті...............В Украіні   все більше   нахабніють   вороги і зрадники....які  єднаються   в таємній мережі КГБ\ФСБ\РПЦ.....ЯК  ВІДОМО ВЖЕ БАГАТО РОКІВ   САМЕ ВІД СВЯТА   святого ВОЛОДИМИРА   до свята  СПАСА  = в  липні й серпні   ІМПЕРгади   активізовуються і пробують оновити  свою  імперію зла  ....Блогери вирахували справжнього куратора київської Лаври від ФСБ РФ. Не дивуйтеся, це старий агент КГБ СССР, колишня номенклатура ЦК КПУ – комсорг Київського університету Коля Томенко....Хто жив в СССР той памятає що  безтайного  дозволу   диплом  історика й журналіста  не могли отримати  ті хто не були  впродовж навчання  тайно завербовані на іх    лукаву  роботу  поміж студентами а потім в  імперіі зла....А   стати комсоргом всього    найбільшкомунізованого  столичного університету та ще в роки   оновлення  національного визвольного руху  за УКРАІНСЬКУ ДЕРЖАВУ міг  дуже вірний ленінець  батьки і діди якого  довели  убивствами свою вірність  КПССатанистам   Москви...  ОКРІМ ВСЬОГО   КОЛЯ ТОМЕНКО  як відомо служив  серед окупантІМПЕРконтигенту  в АФГАНІСТАНІ  а там виживали  в боях й поверталися  назад переважно ті хто  доказа свою "верность саветскаму атечеству й ленінской  партії..."  
Це глибоко законспірований агент російських спецслужб, що багато років підриває українську державність.
Зрозуміло, українська контррозвідка, стрімко відроджуючись після трагедії 2014 року, не змогла оминути своєю увагою це видатне кремлівське упосліджене нещастя. Саме Томенко був тіньовим натхненником розгойдування ситуації у вищих сферах державної влади  при Ющенку  помагаючи  сумновідомій  Юльці  Тімошенко\КАПІТАЛЬМАН ........Його практично відкриті контакти з офіцерами КГБ\ФСБ   впродовж десятків років ...  а особливо  в останні три роки  були розцінені як нахабний виклик. /////Саме тому, Томенка і ще кількох агентів демонстративно поперли навіть з такої болотистої фракції як БПП. Навіть забрали мандат депутата! Що взагалі нечувано! Хоча, варто було просто посадити – заслужив!

Нині Томенко керує виборами “потрібного” Росії Генерального директора Національного Києво-Печерського заповідника. Навіть особисто увійшов до комісії “від колективу”…

Якимось чином, мабуть фінансово (?) вплинув на пустопорожнього Міністра культури Нищука, його заступницю Мазур (яку давно звинувачують у корупції), кількох чиновників Міністерства…

Перетворивши виборчі процедури у ганебний фарс. Дивіться самі – Прошу поширити цю інформацію кому не байдужа доля Києво-Печерської Лаври.
Це вже переходить всі границі дозволеного.

Нагадуємо, згідно чисельних повідомлень преси, саме у Лаврі базуються резидентури російських спецслужб. Тут – штаб "руSSкого мира"@ ІМПЕРсобачарня  "в Україні, звідки координуються антиукраїнські акції в різних регіонах.

Громадськість очікувала жорсткої позиції очільників Мінкульту та особисто “Героя Майдану” Євгена Нищука. Не дочекалася. Міністр, разом з оточенням, фактично здав Лавру агенту Томенку та банді російських попів з московськими кураторами.

Результат цього “конкурсу” вже зрозумілий. .....Агентура АНТИХРИСТА Путіна  перемогла !  ЦЕ  ЗНАЧИТЬ що йде ЩЕ БІЛЬШИЙ наступ  ФСБанди ІМПЕРзла   на УКРАІНУ ....

ОТОЖ битва МІЖ СИЛАМИ СВІТЛА УКРАІНИ І ТЬМИ МОСКОВІЇ за НАШУ ПРАДАВНЮ КИІВОПЕЧЕРСЬКУ Лавру ТРИВАЄ!

Директора Нацзаповідника у Лаврі особисто відбирали Янукович, Азаров і міністр-скрипаль. Ще тоді! Ним став заслужений регіонал і фанат УПЦ ФСБ Л.Михайлина. Після його призначення Лавру колотить – незаконно звільнив під 200 музейників! Скандали, суди, листи. Міністр культур-мультур Нищук “не помічає”. І знову робить все, аби антиукраїнський кадр залишився у Лаврі! Всім керує тайно  ГЛОБАЛмасонЖ2   та її  явний очільник   ПУТІН \котрого  СПРАВЖНЬОГО не показують  по ТЕЛЕБАЧЕННЮ  ще з 2001року  ...або він вже старий і однокий  ....і люди бачуть його двійників  про що  знають  всі  СПЕЦслужби   краін ВЕЛИКОІ   масонДВАДЦЯТКИ....В  УКРАІНІ  замість  ПРидуркуватого  зека  Віті ЯНУКОВІЧА став з кінця  весни 2014року      новий   "смотрящий"  вірний РПЦербер   один з зановників  й   фінасистів  медведчуківськоянучарських  партій СДПУ\ ПР  лукавий Петя ПОРОШЕНКО\ВАЛЬЦМАН   а    йому   помагає стара "московськокиівська  "  агентура  серед якоі  є улюбленець    КГБ-ФСБ  заприсяжений  ще в 1985році  на кличку "  Маяк" ...Коля  Томенко  – неформальний куратор від Росії  для   київської Лаври    ......... Саме він організовує “перемогу”  на посаду директора   музею  прокремлівського Михайлини, відсікаючи наших патріотів. Мабуть не даром йому помагає заст Мінкульту корупціонерка Мазур.... Дивує голос майдану Міністр Нищук – демонстративно “не помічає”…Нагадуємо ,що резидентура ФСБ РФ в Україні базується саме  в Лаврі ! Пройдіться – подивіться на антени на “кельях”. І шифрувальний центр… Зручно – урядовий квартал! Це якби СБУ отримала офіс в Кремлі… Для них контроль над Лаврою – принциповий! Тому Томенко – ворог в квадраті...І таких як він   на жаль   є  багато  і  в різних партіях і при владі і в міліції та  арміі й прокуратурі та судах   й звісно серед журналістів  та  священиків  й  постсовковоі інтелігенції  ..ОТОЖ як каже  наш Генерал УГВР  "ПАВЛО ДНІСТЕР" \ Борис ГОЛОДЮК : " Подіі  й  час та  боротьба проти антихриста Путіна й інших гадів  кремлівського  комуномасонського імперсатанинського зла  ....та 2  Пришестя  Христа  й воскреслих ГЕРОІВ  ...ЯКІ ОЧІКУЄМО МИ  в 2017  ....неминуче виявлять  хто є хто ...хто є  боже золото  ..а  хто   антихристове лайно.. ... " МАЄМО НАДІЮ   на те ВСЕ...що передала Пресвята Мати НАШИМ візіонерам УГКЦ\УАПЦ \УПЦ що ймовірно за ВОЛЕЮ Пресвятого БОГА ОТЦЯ й СВЯТОГО ДУХА саме цього  2017 року ДО СТОРІЧЧЯ  АНТИХРИСТИЯНСЬКОГО КОМУНОСАТАНИНСЬКОГО ЖИДОМАСОНСЬКОГО  БУНТУ   має в УКРАІНУ\РУСЬ   прийти   НАШ   ХРИСТОС  синеокий русий ІСУС..... з воскреслими не з гробів ...а з СОНЦЯметалХРАМІВ 200  тисячами святих ...серед яких в нових вічномолодих тілах будуть наші Герої УПА\ЗСУ .... а також священики й інші Христові  друзі....ПРО ЦЕ ГУГЛіть " МОСКВА ПРОВАЛИТСЯ= Пророцтва УПА = 15 БОЖИХ ЗНАКІВ ЗА ВОСКРЕСІННЯ в 2017..... БОРІМОСЯ ! ПОБОРЕМО...МОЛІМОСЯ Й ВИМОЛИМО http://blog.i.ua/user/4400999/ Щасливо з Богом ! Слава Україні ! Героям слава  ! СЛАВА НАЦІЇ ! СМЕРТЬ  ВОРОГАМ  !  ШАНА ВСІМ  ХТО ПОМАГА  воінам \козакам ЗСУ\УПА  ! 
6

Коментарі

127.07.17, 22:44

Молімося і вимолимо .Борімося й поборемо !Ось відео про БОЖЕ чудо в Франківську http://video.i.ua/user/4400999/75866/459661/ ФІНАЛ війни проти біблійного антихриста Путіна в 2017 році є 1єдиний = той про який говорила БОЖА МАТИ в чудоявах в 1917році у ФАТІМІ та 27 лютого 2014 року в нас у ДЖУБЛИКУ в ЗАКАРПАТТІ й про цю війну та іі неминуче ПЕРЕМОЖНЕ НАШЕ ЗАКІНЧЕННЯ були попердження ще з літа 2010року в наших офіцерів \капеланів УГВР статтях і ЮТУБвідео=ГУГЛіть "ПРОРОЦТВА УПА " де сказано ..що 2017року БУДЕ ЯВНИЙ БОЖИЙ СУД й наш синеокий русий Христос Бог з воскреслими не з гробів ..а від СОНЦЯхрамів Героями поможе в СВЯЩЕННІЙ ВІЙНІ нашоі нескореноі козацькоі УКРАЇНИ проти проклятого антихриста Путіна та інших гадів зла http://blog.i.ua/user/8113241/ Слава Україні !

    Гість: Agat-ZP777

    229.07.17, 17:46

      329.07.17, 22:18Відповідь на 2 від Гість: Agat-ZP777

      СПАСИ БОЖЕ скорше нас і нашу УКРАІНУ и http://blog.i.ua/user/4400999 АМІНЬ

        43.08.17, 19:47Відповідь на 2 від Гість: Agat-ZP777

        ХОЧ МОСКОВІЯ явно СКОРО НА НАС в серпні ЩЕ БІЛЬШЕ НАПАДЕ але ДО 4 ДНІВ наш Бог в той час з ВОСКРЕСЛИМИ нашими ГЕРОЯМИ сонячно ПРИЙДЕ...... УКРАІНА в 2017...ПЕРЕМОЖЕ й знищить АНТИХРИСТА Путіна й комуносатаниську всю ІМПЕРшантрапу та іх прокляту гадську МОСКВУ ....ГУГЛіть 15 божих знаків ...Борімося й поборемо.... серпня 1987 ...30 років тому ....полетів у вічність ..... до Божого Краю славний ІВАН Миколайчук https://www.youtube.com/watch?v=n0RRsL3FuyE ЦАРСТВО НЕБЕСНЕ й СЛАВА НЕЗАБУТНЬОМУ НАШОМУ КОЗАКУ І ВСІМ нашим ГЕРОЯМСлава УКРАІНІ http://expres.ua/main/2017/08/02/255435-zavtra-znovu-velyka-viyna-zayava-separatystiv-ne-tak-prosto#.WYLKF7vAYxY.facebook ГЕРОЯМ СЛАВА з БОГОМ http://blog.i.ua/user/8113241 СМЕРТЬ всім ВОРОГАМ й АНТИХРИСТУ ПУТІНУ !

          54.08.17, 21:28

            69.08.17, 11:50