хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

16\7\2017..помер кіноактор В.Пантелюк якого Бог верне з Героями!

  • 17.07.17, 19:01
   В неділю 16 липня 2017...У СВЯТО ПАРАМАННОІ МАТЕРІ БОЖОІ та ВСЕУКРАІНСЬКОІ Зарванецькоі прощі  сотень тисяч християн   УГКЦ  в Івано-Франківську раптово помер 57 річний відомий театральний актор, заслужений артист України ПОЧЕСНИЙ ДРУГ УПА християнин УГКЦ   Володимир Пантелюк..
.Він помер  на вокзалі  Франківська  , несподівано  в час руху  ...зупинився  й  впав непритомний  та  моментально  легкою смертю ...мабуть від зупинки серця...його світла душа пішла  того сонячного дня  до Христа  Бога....у вічне життя  з надією на майбутне воскресіння до землян.....це сталося  на очах  багатьох людей .....
..........Володимир Пантелюк  народився 1960 року   в  Прикарпатті   у містечку Надвірна .... В 1980 р. завершив навчання у  Київському державному інституті театрального мистецтва ім. І.Карпенка-Карого. Працюва артистом драми Черкаського обласного музично-драматичного театру ім. Т.Шевченка....а  потім в Івано-Франківському театрі з 1983-го року. У 2004 отримав звання заслуженого артиста України. Актор зіграв в таких відомих спектаклях як "За двома зайцям, Таксист – 2, або Любов на швидкості, Ніч перед Різдвом, Тіні забутих предків,..." але  найбільш відома його кінороль особистого звязкового героічного Генерала УПА\УГВР Романа Шухевича у фільмі "НЕСКОРЕНИЙ " ....Символічно що ПРЕСВЯТА БОЖА МАТИ передала того ж дня в Зарваниці і в Франківську нашим візіонерам УПА що Бог верне нашого славного земляка Володимира Пантелюка в новім на вид 30річним  ...у вічномолодім безсмертнім тілі .... воскреслим разом з  такими є молодими Генералом УГВР Р.Шухевичем та Іваном Франком та ще 997 святими не з гробу....а з МЕТАЛчудоХРАМУ... що має зійти в ФРАНКІВСЬК   від 19 до 20 години........у ВЕЛИКДЕНь СОНЯЧНОГО ВОСКРЕСІННЯ  Героів з БОГОМ   ймовірно літом в Меморіальний сквер який є  поруч памятника  Великого  Каменяра  й  ІваноФРАНКІВСЬКОГО ОБЛМУЗДРАМТЕАТРУ 2017.....та СУПЕРготелю  "НАДІЯ " ....Це суперДИВО  воскресіння не з гробів  ..а з Сонця  чудоМЕТАЛхраму  в 2017....має статися в Меморіальний   сквер  створений     на місці закритого імперрашофашистами   з  1944року  й  поруйнованого майже 40 років тому  комуноокупантами ....одного з найстаріших кладовищ  облцентру   ..де було поховано близько 10  тисяч людей  ...між вулицями названими  понад 25 літ тому  іменами славних Провідників ОУН Степана Бандери й Андрія МЕЛЬНИКА....ГУГЛіть ПРО ЦЕ "Хресна Дорога УПА й БОГОРОДИЦІ +НЕ  з гробу ...а з  Сонця воскреснуть  Франко\ Чарнецький\Шухевич  й наші Герої...." Поки що душа Володимира є в чистилищі але вже в ближчі дні він увійде в Боже ЦАРСТВО та увійде в число 324 тисяч БОЖИХ ОБРАНЦІВ яких Господь з СОНЦЯ має вернути в УКРАІНУ....серед них будуть наші славні Героі ЗСУ\УПА.......Світлая вічная память  Володимиру Пантелюку і всім хто гідно  піщов у вічність   ....Щирі спІвчуття друзям і всій НАШІЙ великій КОЗАЦЬКІЙ єдиній ХРИСТИЯНСЬКІЙ РОДИНІ....Вірмо й молімось за ВОСКРЕСІННЯ й ПЕРЕМОГУ Украіни з БОГОМ.....СЛАВА Богу за все....СЛАВА УКРАІНІ !
4

Коментарі

117.07.17, 19:25

    217.07.17, 19:41

    СВІТЛАЯ вічная ПАМЯТЬ й ЦАРСТВО Небесне НАШОМУ ПОЧЕСНОМУ Другу УПА славному кіноактору Володимирові ПАНТЕЛЮКУ з ФРАНКІВСЬКА http://blog.i.ua/user/8113241/2027394/ Вірмо в сонячне воскресіння найпортрібніших не з гробів...а з БОГОМ...ВІРМО в НАШУ ПЕРЕМОГУ....Щирі співчуття родині.....СЛАВА УКРАІНІ !

      317.07.17, 19:54Відповідь на 2 від DnisterDnipro

      СВІТЛАЯ вічная ПАМЯТЬ й ЦАРСТВО Небесне НАШОМУ ПОЧЕСНОМУ Другу УПА славному кіноактору Володимирові ПАНТЕЛЮКУ з ФРАНКІВСЬКА http://blog.i.ua/user/8113241/2027394/ Вірмо в сонячне воскресіння найпотрібніших не з гробів...а з БОГОМ...ВІРМО в НАШУ ПЕРЕМОГУ....Щирі співчуття родині.....СЛАВА УКРАІНІ !*an gel*

        418.07.17, 01:59