Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

В Україну гряде Стокгольмський синдром.

  • 26.04.19, 18:01
 Не пройшло і тижня, як у людей масово почав проявляться Стокгольмський синдром. І це більше чім зрозуміло - для нормальної людини осознавать, що більша половина твоїх співвітчизників насправді оказались жалкими, нічтожними, недолугими, недоумкуватими людьми - це абсолютно нестерпно, це пригнічує абсолютно, це подавляє на фізіологічному рівні. І вже даже не сознаніє, не подсознаніє, а все ество починає інтенсивно шукати любого виходу, любої лазєйки із сложившоїся, вкрай небезпечної і загрозливої для душевного здоров"я та ідентифікатора особистості, ситуації. Наразі я по другому поглянув на деяких депутатів, які почали переобуваться в повітрі - врешті-решт вони теж всього лиш люди. Жалкі, нічтожні, глупі люди. І якщо ти ізначально розумієш про себе, що ти всього лиш жалке, нічтожне, тупе существо, і що всяке намагання стати мєнєє жалким, мєнєє нічтожним, мєнєє недоумкуватим - все це потребує зусиль, то тоді все набагато спрощується - це перший крок, щоб стати суб"єктом в цьому світі, а не об"єктом.

 А ці 75 - це не якась абстрактна більшість, це більш чи менш харашо знайомі нам, можливо навіть друзья, можливо навіть ті люди яким ми довіряєм, яких ми поважаєм. І тому у людини на самоті в такому випадку немає ніяких шансів залишиться вірним самому собі і не стати адептом "Білого Братства" (зеленого, синього - колір не суттєвий). Особливо тоді, коли "Біле Братство" - це не якась маргінальна секта, а коли тобі заливають в уші з кожного утюга, коли тобі рекомендують його авторитетні істочніки й авторитетні люди. А наразі це стало формалізовано і приліпнено до країни, до держави, тепер уже авторитет самої України  буде задіяний на угоду "Білого Братства", його легалізації, то неокрєпші уми обов"язково перейдуть в цю секту. Простіше тим, у кого є коло авторитетних однодумців, або які являються устойчиво морально і інтелектуально самодостатніми, яких насправді не так уже і багато.

 Ці явища дуже наглядно, як дослід у пробірці, можна було спостерігати на росії після 2013-14 років - поступове перетворення просто тубільців на мордорців. Цікавий дослід, коли люди під впливом чогось авторитетного для них або навіть любимого(телевізора, газет, радіо путіна, міхалкова, табакова, боярського), які їм постійно внушали, що чорне - це біле, а біле - це чорне, тепер і самі з піною у рота готові спориться до хрипоти про це, а деякі особо буйні  і тупі навіть готові іти на чужу землю і убивать за це.  

 Але ресурсів і часу у нашого "Білого Братства" дуже обмаль, тому вони спішать прибрать до рук ще й парламент, розпустивши його, поки обалванене насєлєніє не пронюхало воєнну тайну - що КОРОЛЬ ГОЛИЙ.
7

Коментарі

126.04.19, 18:46

Да убейся ты наконец-то.. или попроси чтобы пристрелили..Не мучайся так.. Это ж невыносимо смотреть на твои страдания..

    Гість: смайL

    226.04.19, 18:48Відповідь на 1 від Хармс

    Да убейся ты наконец-то.. или попроси чтобы пристрелили..Не мучайся так.. Это ж невыносимо смотреть на твои страдания..

      326.04.19, 20:09

      Перед тим, як писати замітки на серйозні теми, вивчи спочатку українську мову. Гидко читати невігласів!

        426.04.19, 20:10Відповідь на 1 від Хармс

        відверто достала істерика шоколадної секти

          526.04.19, 20:12Відповідь на 1 від Хармс

          Вєталька, це ти? Сховайся назад в телевізор!

            626.04.19, 20:32Відповідь на 4 від Полина_Я

            відверто достала істерика шоколадної сектиКрепись.. они только начали.. Любое действие Вазелена будут вынюхивать и рассматривать как ревнивый муж нестираные трусы жены..