хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Щодо свят і примирення і воєнної тайни.

  • 26.04.19, 15:16
 Я якось слабо собі уявляю людину, яка не знаходиться в глибокому алкогольному чи наркотичному сп"янінні і при цьому не являється повним освідєтєльствуваним клінічним ідіотом, і при цьому з урочистим і благонравним виглядом у веселому і піднесеному настрої
 іде святить крашанки, коли за її спиною палає в пожежі її власна  оселя, її все движиме і недвижиме майно, її всі чада і домочадці.
 Інша справа коли це твій сусід, який люто тебе ненавидить, і який сам і підпалив твоє помешкання - тоді да, у людини справді велике свято радість і веселощі.
 І про яке примирення може йти мова з таким сусідом чи з тими полєзними для нього ідіотами, які допомагали підпалювати власну хату і без яких це завжди було б для нього тільки нездійсненною мрією ?

 Тайна завжди притягує і захоплює і в останні дні весь свій вільний час я тільки тим і займаюся, що намагаюся розкрити тайну виборця Зеленського, будуючи різні версії і гіпотази.
 Ось остання уточнена гіпотеза:
 По-перше:
 Десь третина виборців Зеленського - це українці по паспорту, але російські фашисти по внутрішньому переконанню. Насправді таких в    Україні немеряна кількість - результат голодоморів, гулагів, воєн та інших способів фізичного знищення місцевого населення і планомірного навмисного завоза і підсадження на їх місце ракової пухлини. Дасятиліття чи не століття планомірної лоботомії місцевих жителів. Десятиліття чи не століття негативного відбору.
 По-друге:
 Оказується на цих виборах було дуже багато молоді. Отже ще одна умовна третина, це недоумки по молодості.
 І нарешті остання умовна третина - недоумки по життю.

 Іначого внятного пояснення, як можна було голосувати за цю істоту, яку ми бачимо на екрані(наприклад, в останньому ролику), при цьому не будучи в глибокому алкогольному чи наркотичному сп"янінні - я собі просто не уявляю.

9

Коментарі

126.04.19, 15:26

    226.04.19, 15:34

    Оказується- здається.

      Гість: Шёпот слов*

      326.04.19, 15:55

      Судя по настроению 25% - 75% нужно выгнать из страны, а лучше живьём закопать и тогда Украина заживёт с этими 25% богато и счастливо.

        Гість: сонный

        426.04.19, 16:08

          526.04.19, 16:27

          десь я вже це чула... коли одна частина суспільства вважає іншу за генетичний непотріб... саме так розпочинався нацизм)
          автор щось сплутав - фашизм був в Італії, але то вже зовсім інша історія...

            626.04.19, 17:12Відповідь на 2 від Atman

            Оказується- здається.Оказывается - выявляеться.

              726.04.19, 17:26

              кого пытаются унизить "російські фашисти"? в россии даже не пытаются обсуждать, на каком языке должно получать образование, только на родном. и кто у нас фашисты? У Росії на запитання:"Яка твоя національність?" , навіть, буряти відповідають:"Росіянин"

                826.04.19, 17:28

                кого пытаются унизить "російські фашисти"? в россии даже не пытаются обсуждать, на каком языке должно получать образование, только на родном. и кто у нас фашисты?В Португалії яка мова є державною?

                  Гість: Rawz

                  926.04.19, 17:33

                  повіз безвізово' малечу в Туреччину, молоді створюють собі майбутнє ,ви ж тримаєте старе бо боїтесь .

                    1026.04.19, 17:34

                    Я так понял ты еще больше пытаешься расколоть общество.. Явно из той третыны что только по паспорту.. можно сказать.. нащадок .. раковая опухоль..

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна