хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

17 видів справжніх оргазмів, які здатні відчути жінки

  • 04.05.16, 14:30

1 Кліторальний оргазм

Найбільш обговорюваний, популярний і в той же час найпростіший для досягнення вид оргазму у жінок. Він відбувається через кунілінгус, масаж клітора (мастурбацію) або під час самого статевого акту. Як правило, під час сексу у жінок він стимулюється не активно, за винятком тих, у яких він розташований близько до в ходу у піхву. В інших випадках чоловікові слід підбирати позу або додатково стимулювати клітор рукою. А взагалі найкращий і швидкий спосіб змусити жінку відчути кліторальний оргазм, це звичайно ж кунілінгус. На другому місці по ефективності - масаж клітора і аж потім тільки сам секс. До речі, дуже часто чоловіки не можуть доставити навіть такий оргазм дівчині просто через те, що вони навіть не знають взагалі де знаходиться клітор.

2 Вагінальний оргазм

Він виникає від внутрішньої стимуляції піхви і її окремих ерогенних зон, які ми розглянемо нижче. Дуже часто на перших етапах статевого життя дівчата не відчувають його, а задовольняються тільки кліторальним. Але з часом по мірі пробудження цих ерогенних зон в піхві, вона починає відчувати вагінальний оргазм. Також дуже часто жінки починають відчувати його після того, як народять дитину (але не за допомогою кесаревого розтину). Це пов'язано з тим, що після проходження голівки дитини по каналу відбувається переродження нервової тканини і жінка в подальшому починає відчувати такий вид оргазму. Так відбувається не у всіх, але у багатьох.

3 Оргазм точки G

Відбувається при стимуляції зони G, яка розташована на передній стінці піхви в 2-3 см від входу. У цьому ділянці піхви розташовані парауретральні залози, які часто ще називають жіночою простатою, бо як і чоловіча простата вони здатні до еякуляції (струменевий оргазм). Так от при певній стимуляції цієї зони жінка може досягти дуже сильного оргазму. Чомусь багато чоловіків розчаровуються через те, що намагаються знайти цю чарівну точку і в підсумку не знаходять. Так відбувається з однієї простої причини. А причина ця полягає в тому, що у більшості жінок ця зона є сплячою, а для того, щоб активізувати цю зону або іншими словами розбудити, потрібно деякий час приділити її стимуляції і поступово жінка стане відчувати приємні відчуття, а потім зможе відчувати оргазм. Це може статися за 1 секс, а може за 3, 5, 10 — у всіх по різному. Також цю точку потрібно шукати тільки тоді, коли дівчина вже досить сильно збуджена або ще краще якщо вже відчула хоча б кліторальний оргазм. Вся справа в тому, що кліторальний оргазм активізує всі інші ерогенні зони.

4 Струменевий оргазм (сквірт)

Дуже особливий і унікальний по своїй силі і глибині вид жіночого оргазму.

Струменевий оргазм в принципі також пов'язаний з певною технікою стимуляцією точки G, а саме парауретральних залоз. Що і як відбувається? В процесі збудження жінки ці залози починають виробляти рідину і набухати. При певній техніці стимуляції і досягнення жінкою певної міри збудження гланди починають скорочуватися і видавлювати цю рідину. В результаті чого ми можемо спостерігати приголомшливу картину, коли жінка кінчає подібно чоловікові, вистрілюючи струмінь рідини. Багато вважають, що ця рідина вистрілює з уретри (сечовипускального каналу жінки), тобто дівчина просто мочиться, однак ні! Ця рідина подібна за своїм складом на насінної рідини чоловіка і вибризкує з невеликих отворів, розташованих по обидві сторони від уретри, а не з самою уретри.

5 Оргазм точки А

Відбувається при стимуляції зони яка розташована за точкою G також на передній стінці піхви — це верхній звід шийки матки. Зізнайтеся, що мало хто навіть чув про таку точку в жіночій піхві і тим не менш вона є і при вмілій стимуляції також може змусити жінку млосно стогнати від насолоди!!)) Якщо стимулюючи точку G вам необхідно занурювати пальці в піхву на 1-2 фаланги, то для стимуляції точки A, вам необхідно ввести середній палець на всю довжину дотримуючись передньої стінки (долоня розвернута на себе). Коли ви введете палець, то верхньою частиною кінчика пальця (подушечкою) ви дістанете цю точку.

Слід зазначити, що вводити палець потрібно дуже акуратно і попередньо змастивши його олією. Ця точка не представляє собою якусь опуклість, просто ця маленька зона, яка зосереджує в собі багато нервових закінчень. Для того, щоб стимулювати її притисніть до неї злегка палець і легкими ковзаючими рухами помасажуйте її. Ця точка, як і точка G у більшості жінок спляча і тому для того, щоб відчути оргазм від її стимуляції її потрібно розкрити, тобто активізувати. Для цього її потрібно потроху стимулювати кожен раз, коли займаєтеся сексом. І таким чином з часом ця точка стане і відгукуватися на стимуляцію і дарувати жінці оргазмічні хвилі.

6 Оргазм глибокої точки

Ще одна загадкова точка в піхві жінки, про яку мало хто чув. До речі, саме завдяки цій точці найчастіше жінка відчуває оргазм під час анального сексу, оскільки переважно вона стимулюється під час даного виду сексу. Вона розташована симетрично точці А, тобто по іншу сторону шийки матки. Якщо точка А знаходиться на верхньому зведенні шийки матки (у передньої стінки), то ця точка знаходиться на нижньому зводі шийки матки (на протилежній стінці піхви). Цей оргазм також по своєму дуже своєрідний і як відзначають багато жінок має розслаблюючий ефект.

7 Глибокий вагінальний оргазм

Глибокий вагінальний оргазм є похідною, тобто результатом усіх попередніх йому вищеописаних вагінальних оргазмів таких як : оргазм точки А, G і оргазму глибокої точки. Справа в тому, що всі вони не припиняють хвилю збудження, а навпаки — посилюють. Саме тому їх настання лише підсилюють бажання жінки продовжувати статевий акт, продовжувати збуджуватись і досягати оргазми ще частіше і ще сильніше.

Коли жінка відчуває оргазм від стимуляції точки G від пальців партнера у неї збудження не проходить, для неї це якраз найбільш сприятливий момент для того, щоб партнер увійшов у неї своїм членом і перейшов до стимуляції її глибокої точки або точки A. Всі ці оргазми в процесі статевого акту з кожним разом посилюються. Це схоже на камінь, кинутий в воду — круги розходяться, а оргазм проникає все глибше в тканини, охоплюючи все більшу область геніталій і в кінці кінців приводячи до глибокого вагінального оргазму.

Щоб відчувати такий вид оргазму жінці також необхідно мати розвинені м'язи малого тазу, для цього їй потрібно робити вправу Кегеля для зміцнення м'язів піхви. Саме ці м'язи допоможуть вам повною мірою відчути різницю між глибоким вагінальним оргазмом і простим кліторальним. При цьому оргазмі йдуть глибокі скорочення м'язів, а при оргазмі точки G і точки А більш дрібні. Також особливою відмінною рисою цього оргазму є його тривалість, яка може перевищувати 20-30 хвилин. При його досягненні жінка може відчувати його весь час скільки б не тривав статевий акт після його настання, тобто він не втрачає своєї енергії як наприклад чоловічий оргазм.

8 Оргазм матки

Матка сама по собі теж є м'язом і тому якщо її певним чином скорочувати, то можна досягти оргазму. Оргазм матки можна випробувати, розташувавшись на спині. Ваш партнер кладе долоню на область матки і злегка натискаючи робить вібруючі руху, а дівчина при цьому скорочує м'язи малого тазу за допомогою вправ Кегеля. Таким чином відбувається стимуляція цих м'язів. Не варто чекати, що цей оргазм буде такий же яскравий і глибокий як наприклад кліторальний або вагінальний. Він більш легкий, ніжний і ледве помітний.

9 Оргазм точки U (уретри)

Уретра знаходиться між клітором і входом у піхву, тобто це жіночий сечівник. Стимуляція цього місця також може привести до оргазму. Такий оргазм у деяких жінок може наближатися по своїй силі до кліторального. Стимулювати цю зону можна як язиком, так і пальцем. Якщо ви проводите стимуляцію пальцем, подбайте про те щоб палець був рясно змазаний який-небудь мастилом (інтимне змащення або олія), а дотики повинні бути дуже ніжними. Силу дотиків найкраще погоджувати з вашою партнеркою, оскільки визначити на скільки їй це приємно дуже складно. Звичайно палець може робити чудеса, але в порівнянні з язиком він все таки грубуватий, тому використовуйте для цього краще свій язик.

10 Анальний оргазм

Крім того, що анус (сам сфінктер) має багато нервових закінчень і його стимуляція може призводити до оргазму, через нього також можна стимулювати точку G і Глибоку точку, про які ми говорили раніше, які також здатні приводити дівчину до піку блаженства.

11 Оргазм грудей

По відношенню до цього виду оргазму всі жінки діляться на дві групи: ті кому пестощі грудей приносять задоволення і ті кому вони байдужі і навіть не приємні. Друга група жінок байдужа до пестощів грудей часто не через те, що ця зона у них не чутлива, а тому, вона просто не розкрита. Це як з точкою G, при стимуляції якої спочатку жінка може нічого не відчувати або навіть відчувати біль, але потім вона починає отримувати задоволення від її стимуляції.

Механізм отримання такого оргазму полягає в тому, що коли у жінки стимулюються соски, у неї починає скорочуватися матка, оскільки ці частини тіла дуже взаємопов'язані і оргазм може плавати туди-сюди, від грудей до низу живота. Приємні відчуття забезпечує гормон окситоцин, який починає активно вироблятися при стимуляції сосків. Цей гормон, так званий гормон щастя у жінок. Саме завдяки йому дівчина відчуває любов і прихильність.

12 Тактильний оргазм

Досить рідкісний вид жіночого оргазму, але тим не менше іноді зустрічається. Він досягається при пестощах не ерогенних зон, тобто це може бути абсолютно будь-яка ділянка на тілі жінки стимуляція якого може призводити до оргазмічних відчуттів у жінки.

13 Оральний оргазм

По східній рефлексології геніталії жінки дуже пов'язані не тільки з грудьми, губами і сідницями, але і з горлом. Деякі жінки мають особливо чутливе горло роблячи глибокий мінет можуть відчувати повноцінний оргазм.

14 Комбінований оргазм

Ви також можете зустріти такі поняття як монофокальний оргазм і мультифокальний. Монофокальний досягається від стимуляції однієї ерогенної зони, а мультифокальний — від декількох. Комбінований оргазм це той же мультифокальний, який досягається при стимуляції відразу декількох ерогенних зон. Так, наприклад, можна поєднати стимуляцію клітора і точки G (кунілінгус + масаж точки G пальцями) або точки G і стимуляцію ануса. Тобто таких варіантів і комбінацій може бути дуже багато і за допомогою такої різнобічної стимуляції, такій грі з ерогенними зонами можна добиватися різних оргазмів і різних відтінків відчуттів.

15 Множинний оргазм

Це цілком природний процес, коли жінка отримавши оргазм і продовжуючи секс через короткий проміжок часу отримує наступний, а за ним ще один. Як ми говорили раніше вагінальні оргазми мають властивість посилювати збудження, а чим сильніше збудження, тим простіше дівчині відчути чергову оргазмічну хвилю і чоловікові при цьому потрібно прикладати на багато менше зусиль. Більше третини жінок при хорошому партері відчувають оргазми саме таким чином. Це як раз дуже сильно і відрізняє чоловічі оргазми від жіночих. У чоловіка , коли він кінчає, всі процеси в організмі йдуть на спад в тому числі і збудження (виключаємо перші роки статевого життя так званий період гіперсексуальності, коли чоловікові практично не потрібна перерва). А жінки навпаки, по досягненні оргазму вона навпаки хоче сексу ще сильніше і якщо їй його давати, то вона буде кінчати ще сильніше і ще частіше. Саме тому множинний оргазм відчувають далеко не всі жінки, оскільки багато чого залежить від їх партнерів, які часто закінчують раніше ніж того хотілося б самій жінці.

16 Оргазм всього тіла

Це той вид жіночого оргазму через який жінка може дуже глибоко з'єднуватися на всіх рівнях зі своїм коханим чоловіком. Такий оргазм притаманний як чоловікам так і жінкам. Його ще часто називають тантричним оргазмом, оскільки він відбувається на межі духовного і сексуального і зачіпає як розум так і тіло. Триває він може навіть не 1 хвилину або 2, а тривати може цілими годинами. Варто також відзначити, що цей оргазм дуже залежить від чоловіка.

Справа в тому, що при традиційному сексі чоловік дуже швидко втрачає енергію через еякуляцію, тобто коли кінчає. Але не всі чоловіки знають, що оргазм і еякуляція це 2 різних процеси в тілі чоловіка і за них відповідають 2 різні зони мозку. І якщо чоловік навчиться розділяти ці процеси і контролювати їх, він зможе накопичувати сексуальну енергію при статевому акті і рухати її по зовсім іншим каналам і вона перестане закінчуватись разом з еякуляцією. Цей навик дасть можливість чоловікові отримувати багаторазові тривалі оргазми без еякуляції. Тобто чоловік може кінчити тоді, коли вдосталь задовольнить партнерку і задовольниться сам.

Оргазм всього тіла жінці простіше отримати, оскільки їй не потрібно нічого контролювати і її огазмічні хвилі можуть перетікати одна в іншу, тобто кліторальний оргазм в піхвовий або оргазм точки А до точки G і т. д. Енергія збудження жінки нікуди не дівається, а тільки наростає. Дівчина для того, щоб отримати оргазм всього тіла, повинна просто стежити за внутрішніми відчуттями.

17 Емоційний оргазм (ментальний)

Досі ми розглядали оргазми, які можна віднести в одну рубрику — оргазми які жінка отримує від стимуляції ерогенних зон. А тепер ми розглянемо зовсім інший вигляд, який називається емоційним або ментальним. Напевно багато жінок можуть пригадати, що з ними щось подібне колись відбувалося. Насправді жінка дуже чутлива і дуже емоційна. І іноді, коли вона ще не вміє відчувати вагінальний оргазм, але вже близька до цього, вона може в якийсь момент раптово розплакатися або розсміятися. Чоловік може звичайно злякатися цього, але ви знайте, що таке буває і це нормально — це означає, що у жінки стався емоційний оргазм.

18 Імітований оргазм або симульований

Останній вид оргазму на жаль найбільш частий і відбувається він як раз в тому випадку, якщо жінка не може відчувати жоден з вищеописаних оргазмів, але в теж час не хоче образити свого чоловіка. А точніше сказати не дівчина не може, а найчастіше її партнер не може подарувати їй його в силу своєї сексуальної безграмотності. Адже часто через елементарне не знання чоловіком жіночої анатомії, психології та сексуальності страждає саме жінка, залишаючись незадоволеною. Все, що їй залишається робити (і це її велика помилка) це мовчати і імітувати на скільки їй добре й те на скільки її чоловік класний коханець. Але на жаль, ця гра ні до чого доброго не приводить. Чоловік так і залишається в омані того, що він щось розуміє в сексі і знає, як задовольнити жінку в ліжку, а сама жінка, заохочуючи цю помилку, так і залишається на узбіччі сексуальних насолод, яке дарує нам заняття любов'ю.


Джерело: http://gazeta.ua/articles/sex/_na-piku-zadovolennya-17-vidiv-spravzhnih-orgazmiv-yaki-zdatni-vidchuvati-zhinki/648063

5

Останні статті

Коментарі

14.05.16, 14:50

лихо, однако...

    24.05.16, 14:55Відповідь на 1 від ViziteR

    лихо, однако... Сама в шоці

      34.05.16, 15:40

        44.05.16, 15:47Відповідь на 3 від Usmik

        Сьогоднішня тема чату

          54.05.16, 16:25

          госпидя.яка я двоишница

            64.05.16, 16:27Відповідь на 4 від Феянута

            Сьогоднішня тема чатуоо,де енто вы так чатитися?

              74.05.16, 16:38Відповідь на 6 від Зa*рa*зa

              Сьогоднішня тема чатуоо,де енто вы так чатитися? Тут же, на сайте...

                84.05.16, 16:40

                комисия заседать не будет ..втихаря обговорить какому оргазму первое место присвоить

                  94.05.16, 17:25Відповідь на 7 від Usmik

                  Сьогоднішня тема чатуоо,де енто вы так чатитися? Тут же, на сайте...та я поняла шо тут, но с таким темами

                    104.05.16, 18:39Відповідь на 8 від Помадка*

                    комисия заседать не будет ..втихаря обговорить какому оргазму первое место присвоитьА хто голова комісії? Чи головка?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      9
                      попередня
                      наступна