хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Що відбувається ?

  • 12.11.19, 12:45

Чи заарештує вдруге українських моряків ДБР Романа Труби? Чому Україна знущається зі своїх героїв з волі колишнього голови Адміністрації Януковича - Андрія Портнова? Чи має рацію Тетяна Чорновіл, що справу ДБР курує Кремль? Тим часом справу про масові вбивства на Майдані зупинять щонайменше на півроку – на річницю революції Генпрокуратура втратить право слідства та передасть їх тому ж таки Державному бюро розслідувань. Але чому родичі героїв Небесної Сотні переконані - справжня мета маніпуляцій зі справами - поховати слідство назавжди? І попереджають: наступними реабілітують убивць із Беркуту.




8

Останні статті

Коментарі

112.11.19, 12:49

Це все тому, що нарід вибрав собі зелену шмаркалю, а не президента

    212.11.19, 12:50

    а за что?

      312.11.19, 12:58Відповідь на 2 від DANAH

      а за что?Резонный вопрос. Ответ, на мой взгляд, состоит в том, что сейчас происходит частичный откат к временам Яныка, и ... Примитивная месть.

        412.11.19, 12:59Відповідь на 1 від Тарас Музичук

        Це все тому, що нарід вибрав собі зелену шмаркалю, а не президентаТак отож...

          512.11.19, 13:01Відповідь на 3 від Геннадий М

          а за что?Резонный вопрос. Ответ, на мой взгляд, состоит в том, что сейчас происходит частичный откат к временам Яныка, и ... Примитивная месть.хорошие были времена мирные и сытые . а месть за что

            анонім

            612.11.19, 13:09Відповідь на 1 від Тарас Музичук

            Це все тому, що нарід вибрав собі зелену шмаркалю, а не президентаА кто сказал. что то что происходит плохо? Может именно этого народ и хотел? Посмотрел на плоды майдана и решил, что не хватит не нужно нам этого. И пошел на попятную.

              712.11.19, 13:13Відповідь на 6 від анонім

              Це все тому, що нарід вибрав собі зелену шмаркалю, а не президентаА кто сказал. что то что происходит плохо? Может именно этого народ и хотел? Посмотрел на плоды майдана и решил, что не хватит не нужно нам этого. И пошел на попятную.Все может быть

                анонім

                812.11.19, 13:14Відповідь на 7 від Тарас Музичук

                Це все тому, що нарід вибрав собі зелену шмаркалю, а не президентаА кто сказал. что то что происходит плохо? Может именно этого народ и хотел? Посмотрел на плоды майдана и решил, что не хватит не нужно нам этого. И пошел на попятную.Все может бытьВот, не нужно думать, что это глупость, только потому, что вы ее не разделяете.

                  912.11.19, 13:17Відповідь на 8 від анонім

                  Це все тому, що нарід вибрав собі зелену шмаркалю, а не президентаА кто сказал. что то что происходит плохо? Может именно этого народ и хотел? Посмотрел на плоды майдана и решил, что не хватит не нужно нам этого. И пошел на попятную.Все может бытьВот, не нужно думать, что это глупость, только потому, что вы ее не разделяете.Важен результат, а не путь к нему

                    анонім

                    1012.11.19, 13:31Відповідь на 9 від Тарас Музичук

                    Це все тому, що нарід вибрав собі зелену шмаркалю, а не президентаА кто сказал. что то что происходит плохо? Может именно этого народ и хотел? Посмотрел на плоды майдана и решил, что не хватит не нужно нам этого. И пошел на попятную.Все может бытьВот, не нужно думать, что это глупость, только потому, что вы ее не разделяете.Важен результат, а не путь к немуНе каждая цель оправдывает средства.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      10
                      попередня
                      наступна