Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

G07

G07

Здрастуй

  • 12.08.23, 23:34
мій бложик. Колись я планувала тебе зробити своїм щоденником. А потім посоромилась думки на люди виставляти. А згодом здатність їх формулювати десь ділася, вони ніби скінчилися за побутовим отупінням. А потім переїзд, а згодом війна, забила. Приємно, що тут є люди, ти не один. Щось публікуюють, коментуюють. Розбавляють атмосферу закинутого будиночку. З побитими вітром шибками, пліснявою і протягами. І порепаною грубкою, в якій півстоліття тому востаннє горів вогонь. Бляха, скучила за селом. І за Україною. Чомусь дикої ностальгії нема. Хочеться лише в певні місця. І в певну пору року та доби. Щоб все повторилося так, як я пам'ятаю. Щоб саме так сідло сонце і саме ті люди були поруч.
Бложик, я змінююсь. І зовні також. Спостерігаю за своїми змінами ніби стоячи поруч. Або швидше як глядач з кінозалу за своєю героїнею на екрані (асоціація не моя, почула колись в Юри Менячихина і прямо в душу). О, контур обличчя став інший, погляд якийсь глибший, ніс збільшився (ніс має тенденцію з віком укрупнюватися. Охохо, уявляю свій рубильник в 80+,дай Боже дожити). Стала ніжніша сама до себе. Навчилась трохи детектувати свою внутрішню людожерку і коли вона навідується часом, то намагаюся з нею в діалог. Востаннє вона з'являлась в день народження. Прийшла і заспівала святкову пісеньку про бабу ягодку в 45. І пам'ятаю ж я такі гидозні пісні! Але нічо, якось порозумілися.
Палити я, бложик, не кинула. Перейшла на айкос. Гімно як гімно і гімном смердить. За яке ще й потрібно платити. Але інакше зі своїми тривогами поратися не хочу.
Скоро осінь, бложик. Я відчуваю її вже зараз,день помітно коротшає. Нарешті в мене з'явилась ніч, як в нормальних людей світанок. Прийшло хоч трішечки темряви, розсіяної такої, зі світлим горизонтом. Бувають жеж на цій планеті місця, де люди сумуюють за темрявою. Ну нічо, мине пару місяців і я писатиму тобі, як суцільна ніч мені остогидла. Таке життя і його циклічність.
Окей, бувай малий. До зустрічі і наступного натхнення.
8

Останні статті

Коментарі

113.08.23, 01:24

Хей, куди це ти, яусе це шо напрасно читала? Може поговоримо? Як прокинешся.

    анонім

    213.08.23, 10:52


    Кажуть знайомі у Польщі і Чехії літо прохолодне, часто погода змінюється на прохолодну. І літо таке тепле лише вони пам'ятають на Україні.
    Ще одна знайома моя у Норвегії, там взагалі літа нема, весна замість нього, і сонце дуже рідко з'являється за хмарами. Люди місцеві звикли..

      313.08.23, 11:40

      Переходи на абрикос или сливы.

        413.08.23, 20:21Відповідь на 3 від AutumnNight

        Переходи на абрикос или сливы.А навіщо?

          513.08.23, 20:21Відповідь на 1 від Vivyenn

          Хей, куди це ти, яусе це шо напрасно читала? Може поговоримо? Як прокинешся.Дякую, приємно отримувати чиюсь увагу

            613.08.23, 20:24Відповідь на 2 від анонім

            Так, нашого цвіту по усьому світу. Я поруч з Норвегією, за полярним колом. Літо є, спекотне навіть. Офтоп: Зараз, бачу, з'явилась нова українська забава хейтити біженців і не лише. Взагалі усіх, хто виїхав. Ну таке

              713.08.23, 21:02Відповідь на 4 від G07

              Переходи на абрикос или сливы.А навіщо?От айкоса подальше. Я уже с 2007 как бросил курево, так и пошло оно в баню лесом.

                813.08.23, 21:18

                Навіть ужий щоденник приємно читати, ящо пише обдарована людина Тим більш, якщо й погляди збігаються. Але хейт біженців - як "народна забавка" - це неправда, це війна, яку орки перенесли і в інтернет. Рідним спокіійніше, коли вони знають, що близькі їм люди у безпеці.

                  913.08.23, 22:14Відповідь на 8 від Бес Понятия

                  Навіть ужий щоденник приємно читати, ящо пише обдарована людина Тим більш, якщо й погляди збігаються. Але хейт біженців - як "народна забавка" - це неправда, це війна, яку орки перенесли і в інтернет. Рідним спокіійніше, коли вони знають, що близькі їм люди у безпеці.Все так

                    1013.08.23, 22:29Відповідь на 9 від NoTaRь

                    Все так

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна