хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

У Галі зламався чоловік

  • 06.11.20, 07:03
Ось вона купила новий карниз. Завчасно, за 2 місяці до Нового року купила. Ну і попросила коханого його повісити. Галя приготувалась до війни, пекла, втечі на футбол, дзвінка злої свекрухи "не обіжай синачку" і розлучення.
Вранці прокинулась - а карниз висить! Просто висить, і все. Без нагадувань, отак наче сам взяв і повісився. От і душа в Галі повісилась. Чоловік зламався. Піхвець.

- Піхвець.. - томно вздихала п"яна Галя на вушко п"яній Свєті.
- Піхвець! - погодилась Свєта.
- Повний піхвець, - сказав Свєтин чоловік розвозячи п"яні туші по домівках.
- Шо за піхвець? - спитав чоловік Галі, приймаючи тєло.
- Піхвець. - розвів руками Свєтин.

Вранці Галя розлупила очі. Глип - курва, висить. Висить карниз і не причудилось. Пішла на кухню, ковтнула розсолу. Вернулась. Ніц не змінилось. Вперто висить, як дзвоник ексгібіціоніста.

- Піхвець. - підсумувала Галя. Чоловік зламався.
Галя вирішила звернутись за порадою до наймудрішої істоти у всесвіті. До мами. Мамина порада почалась словами "та хіба то проблема, от твій таточко..". Порада закінчилась. На другому місці в рейтингу була Свєта, але вона не брала трубку, тому нічого не залишалось, як звернутись до Гугла.

За запитом "чоловік зламався, шо мені робить" премудрий видав 1 посилання. Текст починався приблизно такими словами:
- Мужчини не ламаються, вони терплять до останнього. Але приходить момент, коли терпіти не сила. Тоді чоловіки стають безпомічними, плаксивими і нещасними. Вони втрачають апетит і впадають в апатію. Це момент кінця. Це момент, коли чоловік бачить на градуснику 37.2..

Галя обернулась. Він щасливо плямкав на кухні борщем. На апатичні звуки не скидались, але напровсяке градусник був вставлений. 36.6, причин поломки не знайдено.
- Піхвець. - розчарувалась Галя. Але в кінці тексту, як промінчик надії, зблиснуло цікаве посилання. Жінка тицьнула на нього і опинилась в раю.

Жіночий форум "Красіво жить не запрєтиш". Між рецептами квашених орхідей і лікування мастіту народними средствамі, Галина залишила свій клич про допомогу.

Галюн4ik: Чоловік зламався. Карниз повісив. Сам! Без нагадувань. Що робити?
Женаотцявасілія12: кінець світу ближче ніж нам здається, покайтесь! Гріхопадіння веде до кончини, ви, ваш чоловік, сусіди і Трамп спричинять пекло на землі, молітся, грішники.
Seksualnajatigrica: йдіть в сраку з своїми гріхами, йому сексу не вистача. Він превлєка ваше вніманіє. всьо дєло в тєхнікє. вам треба вивчить сексуальний танєц.
Женаотцявасілія12: Блудниця серед нас..
Багіня_кулінарії: та шо ви кажете, подуріли? молитвами і кружевними трусами муж ситий не буде, йому борща б. З фасолями, м"яском, вся страсть в борщу.
Женаотцявасілія12: Покайтесь, піст!
smeshna.kovbaska: з борщем танцюй.
Oleg123: весело тут. останусь.
ПсихологНата: Вам потрібно сходити до мене на сеанс. Все криється в дитячій травмі. Його психіка надщербилась давно, і вам потрібна терапія. Ціна, лише для вас - 1200 за відвідини, мій номер 097...
MamaGali: до мене нині доця звонила з тим же питанням. То всьо фігня, от наш таточко..
KARNIZY=SHTORY: Продам карніз.
Женаотцявасілія12: Я замовила службу, отець Васілій сьогодні буде молитись за ваш шлях до раю..
Seksualnajatigrica: Дупою крути, Галюнь,главне, сначала за годинниковой, потім протів.
Багіня_кулінарії: буряк можеш запекти.

І серед повідомлень лише одне зачепило струни душі Галі.
GAdalka_EvgeniyaVelikay: Шановна Галино, в житті нічого не буває просто так. Я щойно склала карту небесних зв"язків з букв вашого імені і слова карниз. І скажу, що жах причаївся поряд. Ваше життя сповнене терзань і смути, а вашого коханого чекають страждання. Це приворотний пристріт. Просто так чоловіки карнизи не вішають, це перший крок до зради. Спокусниця поруч. Я допоможу. Вам потрібно лише сьогодні опівночі вирвати 3 волосини з його яєць. І спалити їх над газовою конфоркою. Після цього зірки подадуть вам знак, і все закінчиться.

Танцювати Галя не вміла, грошей на психолога не мала, борщ чоловік вжезнищив, а свічку за спокій їхніх душ десь палила Женаотцявасілія12. Тому варіант Вєлікой Євгенії залишався останньою надією.

Рівно о 12 Галина підкралась до сплячого мужчини. Акуратно віддьоргнула ковдру і спустила труси. В темряві беззахисно поблискували дві волохаті грудочки. Як смикати? Він оно навіть орла на межибрів"ї не дав вискубати, не то шо своє сокровище. І тут жінка згадала про воскову смужку, якою вона інколи знищувала собі вуса.

Акуратно прилаштувала, видихнула і смик! Чоловік волав раненим бізоном. Одною рукою він ніжно оберігав місце поранення, іншою рубав невидимих ворогів.. Тиць, і в Галі з очей сипанули зірочки.
- Це знак! - подумала Галя, і втратила свідомість.

+++
Черговий лікар в житті бачив всяке. Але не таке. В його кабінет зайшла пара. Мужчина в сльозах і жіночій нічнушці, акуратно обмахуючий межиніжжя газетою. і кульгава жінка з фінгалом на все лице.

- Що трапилось?- офігів лікар.
- В мене чоловік зламався..., - заплакала Галя.
- Піхвець...
Лорна
10

Коментарі

16.11.20, 07:42

Та боже мене збав якісь карнізи вішати...! Піхвець!

    26.11.20, 09:55

    Висить, як дзвоник ексбіціоніста

      36.11.20, 10:29

        46.11.20, 22:40

        це повний піхвець!!реготав так що й сусіди двома поверхами нижче прокинулись!!