хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Цинічне голосування ПР та КП у Раді 16 січня

  • 16.01.14, 11:59
Тільки що, об 11-52 16 січня, з зали засідань вийшов нардеп Ляшко, назвав голосування ПР та КП "заколотом" та "переворотом", пообіцяв, що є 232 голоси для голосування за відміну рез-тів голосування ПР та КП. Це переголосування ООП та позафракційні організують зараз же шляхом голосування мандатами у цій же залі!

Насправді ж, бачив я онлайн оте голосування:  це пи*дець якийсь, а не голосування, Хто підняв руку без мандату, хто - ні, а порахували всіх підряд. Та  й не рахував ніхто, бо за секунду не порахуєш, там бардак був, стояли, сиділи, ходили, мало що видно. Та й рахувати мають право тільки обрані люди - лічильна комісія, а не який завгодно мудак. Об"єктивно кажучи, таке голосування організовують тільки бандюки та комуністи, - загалом ті, хто почувається всевладним.  Так Закони не приймаються. Отже це - не Закони України, а свавільство Калєтніка, вірніше його паханів, бо сам він - ніхто для них.
1

Коментарі

116.01.14, 12:15

Просьба изъясняться понятнее

    216.01.14, 12:17

    Тількі шо депутати прийняли зміни до закону, які спрощують зняття депутатської недоторканності. Це означає, що найближчим часом Яйценюк, Боксер, Фашист та інші сядуть за грати за спробу державного заколоту. Все, чувачки, догралисяИ останется один пахан со своей шоблой! Вот счастье наступит!