Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Засуджую своїх, - дурних, ледащих та скупих.

  • 05.04.13, 14:57

«Корреспондент.net»  опублікував  дуже непогану, на мій погляд, обєктивну статтю  Олексія Братущака, журналіста "5 каналу"  «Лєбєдіноє озєро Верховної Ради (+фото акторів)» ( дивись http://blogs.korrespondent.net/journalists/blog/agbratuschak/a103701?utm_source=korrespondent&utm_medium=email&utm_content=1365138060&utm_campaign=dailynews) про ситуацію в Раді четвертого квітня 2013 року.

Ось трошки коментарів до статті, до яких я не став байдужим:

 

Гонта Залiзняк Тільки українські націоналісти можуть врятувати Україну. Московські і єврейські націоналісти, що зараз при владі, а priori не можуть врятувати Україну.

05.04.2013, 10:24

 

Mac -artur Всі єврейські націоналісти виїхали вже в Ізраїль. У нас лише московські націоналісти. На Московію виїзджати звідси вони не хочуть. Бо там жо..а!

 

І моя репліка:

Та ні! Якраз єврейські націоналісти-олігархи і правлять владу в Україні. Погляньте на ЄКЦ в Дніпропетровську, прослідкуйте за національно-політичною діяльністю Фельдмана (соромно згадувати – колишнього обласного керівника ВО «Батьківщина»), за методикою банкротування авіакомпанії Коломойським...  Але ж з іншого боку: саме вони знаходять гроші на культурні центри, недекларативно та дуже настійно проводять свою національну пропаганду та агітацію, в той час як УКЦ (українські культурні центри) "влачат жалкое существование",   бо грошей немає, а ця робота потребує грошей!  Національна робота "Свободи" нерозумно скандальна, буває, епатажна, що породжує у багатьох відразу. Українські націоналісти з «Свободи»  ніби зразу ж чекають на спротив громадськості, якого не тільки немає в більшості випадків, а навпаки є схвалення і сприяння, і «Свобода» в цілому добре зростає рейтингово.  РКЦ теж немає, бо росіяни такі ж дурні, як і українці у цьому сенсі. Ми тільки сваримося, а в цей час у школи №50, що на Тобольській у Харкові, тихою сапою, за мера кернеса, відбирають яблуневий сад, зносять дерева і швидко будують великий імпозантний єврейський КЦ. На відкриття з’їхалися авто іноземної реєстрації, попередньо харківські міліціянти з собаками довго розшукували можливі на погляд замовників закладки вибухівки, потім з’явилися солідні чорнобороді люди з гамбургами на головах,  і наші, харківські, з кіпами, та й поховалися у будівлі. Дивитися на такі акти мені завидки, не засуджую євреїв, ні наших, ні ізраїльських, ні американських, вони роблять свою національну справу, мовчки, ефективно, впевнено. Засуджую своїх, - дурних, бо зомбованих вражою пропагандою, ледащих, бо неспроможних підняти свою дупу від дивану, та скупих, бо жаліють витратитися на загальне.    

4

Коментарі

анонім

15.04.13, 15:09

опять политический срамЪ

    Гість: Бентіна

    25.04.13, 15:11

    я згодна з Вами

      Гість: Бентіна

      35.04.13, 15:13Відповідь на 1 від анонім

      если бы такие как ты занялись политикой - изменить жизнь украинцев в лучшую сторону стало бы легче!

        анонім

        45.04.13, 15:14Відповідь на 3 від Гість: Бентіна

        если бы такие как ты занялись политикой - изменить жизнь украинцев в лучшую сторону стало бы легче!если бы военные занялись политикой, то был бы на Украине Пиночет.

          55.04.13, 15:17

          Взагалi-то,в украiнськiй мовi слова "еврей" нема.

            Гість: Бентіна

            65.04.13, 15:18Відповідь на 4 від анонім

            я не писала "военные", я написала - как ты - с такими личными качествами. военные должны быть вне внутренней политики, я знаю

              анонім

              75.04.13, 15:20Відповідь на 6 від Гість: Бентіна

              я не писала "военные", я написала - как ты - с такими личными качествами. военные должны быть вне внутренней политики, я знаюя военнослужащий.

                85.04.13, 15:20Відповідь на 4 від анонім

                если бы такие как ты занялись политикой - изменить жизнь украинцев в лучшую сторону стало бы легче!если бы военные занялись политикой, то был бы на Украине Пиночет.Я давно натякаю:давайте я наведу лад-бояться

                  Гість: Бентіна

                  95.04.13, 15:24Відповідь на 7 від анонім

                  теперь я понимаю, почему не участвуешь в политических "срамах"

                    анонім

                    105.04.13, 15:26Відповідь на 8 від Лъйошкин_Кот

                    если бы такие как ты занялись политикой - изменить жизнь украинцев в лучшую сторону стало бы легче!если бы военные занялись политикой, то был бы на Украине Пиночет.Я давно натякаю:давайте я наведу лад-боятьсяне надо

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна