хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Бесіда 10 як захищатися від енергетичної атаки

  • 08.11.09, 23:09
Бесіда 10

АДЖНА (продовження).
На телевізійному шоу Савіка Шустера відбувався діалог Олени Лукаш та Віктора Пинзеника. Політики емоційно висловлювали свої думки, захищаючи свої позиції, та намагалися спростувати аргументи опонента. Все відбувалося, як звичайно до того моменту, коли Олена Лукаш здійснила енергетичний „наїзд” на Віктора Пинзеника. Вона виплеснула на нього
виражену негативну емоцію, яку можна описати, як презирство та ненависть. У Віктора Пинзеника миттєво заблокувалася аджна. На протязі кількох хвилин він ніяк не міг оговтатись: йому важко було сконцентрувати увагу на темі обговорення, та спонтанно висловлювати
свої думки. Після цієї агресивної подачі Олена Лукаш показала аркуш з намальованою пикою та надписом: „смішнючий”. Демонстрація малюнка виглядала нерозумно, хоча мала намір дотиснути опонента. Можна зазначити, що цей факт вказує на те, що сама атака була заготовленою заздалегідь.
Подібна енергетична атака найбільш ефективна, коли вона направлена проти людини з чутливою аджною, тобто, проти не агресивної людини.

Навіть, якщо ви нічого не знаєте про існування тонких енергетичних центрів на своєму тілі, ви однаково можете стати об’єктом енергетичної атаки чи маніпулювання вашою свідомістю.
 
Пізнання своєї енергетичної природи дозволить вам побачити підводні течії
людських стосунків та соціальних процесів, та захиститися від негативного впливу.


У випадку, подібному на атаку на Віктора Пинзеника, потрібно одночасно зробити декілька дій:  необхідно торкнутися рукою аджни, на мить закрити очі, здійснити сплеск концентрації уваги на аджні, опустити руку та відкрити очі. На всі ці дії достатньо однієї секунди (якщо відпрацювати цей прийом). Ззовні це буде виглядати природно: нібито ви, не відриваючись від процесу спілкування, спонтанно торкнулися обличчя та моргнули очима.
 
Якщо цей спосіб видасться вам не коректним, використайте інший: великим пальцем правої руки сильно натисніть на больову точку на лівій руці, яка знаходиться між великим та вказівним пальцями, та зробіть сплеск концентрації уваги на больовому відчутті. Ви навіть можете не відводити очі від співрозмовника, тому він нічого не помітить. У даному випадку спрацьовують інші механізми (відтягується енергія від аджни), але ефект буде трохи слабший – аджна частково розблокується, відчуття розгубленості зменшиться, ви швидше опануєте себе.

Як ви певно вже зрозуміли, рівень розблокованості (чистоти) аджни обумовлює гармонійність процесу спілкування, адже:

на психологічному рівні аджна відповідає за чистоту спілкування.


Це дозволяє зробити декілька практичних висновків: - під час спілкування необхідно слідкувати за відчуттями в ділянці лоба.
Якщо ви відчуваєте, що в аджні виникає напруження, та вам важко дивитися в очі опонента, значить ви спілкуєтесь з нещирою людиною. Якщо відчуття напруження виникає в якийсь момент спілкування, значить починається енергетична атака.
- усвідомлення відчуттів в аджні, як повноцінного компонента спілкування, дозволить вам точно та ефективно взаємодіяти з людьми.

У попередній бесіді ми в тільки загальних рисах описали місцезнаходження аджни. Це не випадково. Кожна людина відчуває цей центр індивідуально, тому не має потреби визначати його положення точно. Важливим є не анатомічне розташування аджни, а сам процес пошуку нових тілесних відчуттів, намагання зрозуміти їх значення. та визначення зон напруження або затерплості, на яких потрібно утримувати свою увагу.

Також, у попередній бесіді описані відчуття, пов’язані з заблокованістю центра аджни (напруження у нижній частині лоба та в очах). Описано також напруження аджни, яке може поширюватися вниз (перенісся, ділянка під очима та вилиці). Слід додати, що напруження аджни може рухатися вгору, поширюючись на середину та верх лоба та охоплювати всю ділянку лоба. У цьому випадку знімати напруження потрібно також за допомогою концентрації на відчутті затерплості, повільно погладжуючи лоб від скроні до скроні.

Також у попередній бесіді ми розглянули варіант забруднення аджни негативною енергією іншої людини.

Насправді, більшість людей має напружену аджну тому, що вони забруднюють її самі – своїми думками.

Пам’ятаєте, у восьмій бесіді мова йшла про закритих відгороджених людей? Основою такої відгородженості є недовіра людини, яка проявляється в негативних думках про себе, про людей, про світ. Так от: негативними думками людина забруднює собі аджну, що робить її обличчя напруженим, відштовхуючим та песимістичним.

Ви ніколи не замислювалися: чому песимізм є таким стійким явищем? Коли людина приймає ідеї песимізму, вона надовго застрягає на них.
Відповідь можна знайти в особливостях аджни. Песимістичні ідеї блокують аджну, відбувається енергетична фіксація думок людини. В свою чергу, заблокована аджна спотворює сприйняття людини, яка бачить світ у сірому кольорі, а це знову підживлює песимізм. Отримуємо замкнене коло, з якого людині вирватися важко.

Найпоширеніша філософія песимізму є наступна: від майбутнього потрібно очікувати тільки поганого. Тоді, коли це відбувається, ти уникаєш розчарування, та говориш собі – я так і знав. Зате, тоді, коли трапляється щось хороше, ти дозволяєш собі
радіти. Так ти не розчаровуєшся та ще й отримуєш радість.

Погодьтеся – звучить логічно.

АЛЕ, ЦЯ ФІЛОСОФІЯ ПЕРЕТВОРЮЄ ЖИТТЯ У ПОСЛІДОВНІСТЬ ПРОГНОЗОВАНИХ НЕВДАЧ, ЩО З ЛЮДИНОЮ І ВІДБУВАЄТЬСЯ.

Ще раз повторюю: думки людини фіксуються не тільки на аджні. Все тіло людини: внутрішні органи, м’язи, суглоби, поверхня шкіри реагують на її думки, змінюють свій енергетичний та фізіологічний стан та фіксують їх. Так відбувається тому, що:

ТІЛО ЛЮДИНИ Є ЗАТВЕРДІЛОЮ ДУМКОЮ – СВОЄЮ ДУМКОЮ ПРО СЕБЕ САМУ ТА ПРО НАВКОЛИШНІЙ СВІТ.

Якщо ти передаєш людині свої думки, ти всеодно не можеш їй допомогти. НЕОБХІДНО ВПЛИНУТИ НА ЇЇ ТІЛО.

З повагою,...
11

Коментарі

анонім

18.11.09, 23:17

    28.11.09, 23:40Відповідь на 1 від анонім

    Мені цей аватар нагадує минулий, але всеїдно дякую.

      38.11.09, 23:55Відповідь на 2 від Олег Ларенков

      Хоббі.

      Цікаві тези щодо захисту.

        410.11.09, 03:41

        я не прошу перестрибувати через все... все повинно йти поступово...
        але чи не міг б ти падказати, що робити коли читаєш (чи чуєш.. просто в цьому випадку саме прочитала), ніби не значну річ, і розумієш що дрібниці, а серце починає боліти, справді боліти і досить сильно. Я в таких ситуаціях просто чекаю... але думаю ти міг би підказати щось краще?

          510.11.09, 08:54Відповідь на 4 від Руде диво

          серце починає боліти, справді боліти і досить сильно. Я в таких ситуаціях просто чекаю... але думаю ти міг би підказати щось краще?Спробуй подивитися в середину цієї болі, та відчути, звідки вона прийшла.
          Необхідно, як на ліфту опуститися у свою глибину, та побачити те місце, звідки прийшов біль

            610.11.09, 09:59Відповідь на 5 від Олег Ларенков

            наступного разу постараюсь, сподіаюсь це станеться не скоро.

            Дякую.

              710.11.09, 10:16Відповідь на 6 від Руде диво

              Тут головне не впустити у себе страх, та залишитися спокійною, та зацікавленою.

                814.11.09, 00:10

                Безусловно и аджна, и замешательство типа транса можно вызвать агрессией, как в директивном гипнозе вызывают транс... Я вижу многие из этих публичных бойцов, как Лукаш, практиковались в Дианетике. Чувствуется по их невоисприимчивости к чужому мнению.. Наверное.

                  914.11.09, 01:58Відповідь на 8 від ЮНГ

                  Полоджуюся повністю.