хочу сюди!
 

Таня

44 роки, терези, познайомиться з хлопцем у віці 44-48 років

Цікаве спостереження по блекаутам

Цікаве спостереження по нещодавнім блекаутам: варто ввімкнути ком'ютер — гарантовано вимкнуть електрику. А як тільки підключаєш ноутбук струм не вимикають. Все-таки, до ДТЕК у мене упереджене ставлення стає все більш упередженим. Складається враження, наче навмисно підлаштовуються. Звичайно, навряд чи це закономірність — але виглядає, як закон підлості. Правда, вже призвичаївся до користування ноутбуком. Однак на компі зручніше.

І ще який нюанс: всі нещодавні вимкнення електрики — позапланові. Не знаю, навіщо ДТЕКу розміщувати графіки відключень, якщо вони не діють. Диспетчерка не змогла відповісти на це питання. Одного разу, скоріш за все, трапилась локальна аварія. А другого разу були загальнодержавні аварійні вимкнення через зменшення лімітів електроспоживання.

Скажу навіть більше! Якщо не повідомляють про екстренні вимкнення, вони можуть бути. Отакий є%анутий ДТЕК! Ризиковано користувати компом, бо можуть вимкнути у найнепідходящий момент. 

До речі, у міській спільноті на Фейсбуці ДТЕК також поливають помиями.
2

Коментарі

127.06.24, 01:58

У Києві графіків дотримуються. Є чорні 4 години, 3 сірі й 2 білі. В білі години наявність електрики майже гарантована. В сірі години інколи немає годину-дві. В чорні зазвичай немає світла 3–4 години.

    227.06.24, 02:33

    І це теж ДТЕК.

    Мало того — в додатку Київ Цифровий є окремий пункт, де можна подивитися графік для адреси й налаштувати сповіщення про грядуще вимкнення/увімкнення (вони інколи уточнено подають інформацію).

    Можливо, в Україні є пережитки російської імперської хвороби — коли столиця квітне й жирує, а на регіони "елітам" начхати. Це разюче контрастує з країнами Заходу, де різниця не так кидається у вічі.

      327.06.24, 12:50Відповідь на 2 від Nech sa paci

      І це теж ДТЕК.

      Мало того — в додатку Київ Цифровий є окремий пункт, де можна подивитися графік для адреси й налаштувати сповіщення про грядуще вимкнення/увімкнення (вони інколи уточнено подають інформацію).
      У нас якщо вимикають електрику — то ніде про це немає інформації (звичайно, я заходжу на сайт). Про попередження взагалі нема й мови.

        427.06.24, 21:59

        Критикуючи, пропонуй.

          527.06.24, 23:05Відповідь на 3 від Makcімаліст

          Сьогодні повідомляли про вимкнення, але вхолосту — не вимикали.