Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Думав, думав... і передумав

За що я себе люблю — за те, що настрій може раптово змінитись і за нерішучість. Хотів замутити дещо, однак передумав. Поміркував, що треба багато чого купляти, орендувати житло, якось самому фоткати (бо професійний фотограф дорого коштує). Коротше, великий ризик, що просто побуду на самоті (що теж, звичайно, корисно), але навряд чи щось зроблю. Та й по грошам вийде чималенько. Тому, нажаль, довелося відмовитись. А гроші краще витратити на донати ЗСУ, на улюблених блогерів, чи на програму для запису музики.

Схожа історія могла би трапитись і з ремонтом зубів: як тільки залишався один візит до лікаря, щоб поставити коронки, мені раптово перехотілось.
До речі, коронки трохи муляють. Можливо, з незвички (бо давно там не було зубів). Зазвичай, таке часто трапляється при встановленні коронок. Одним словом, підпилювали, підпилювали. За декілька годин після встановлення коронок стало краще. Але все одно відчуваю, що заважає. Хоча не хочеться набридати і капризувати.
4

Останні статті

Коментарі

110.03.24, 07:59

Я мрію якось найняти машину, поїхати в рідні предківські краї й познімати всі культурні пам'ятки типу храмів. На жаль, кацапи спалили низку об'єктів, а в інших місцях ходити, мабуть, не дуже безпечно. Ще думав найняти дроновода й зазняти відео з висоти пташиного польоту принаймні для одного села. Зараз уже й не знаю, чи хочу цього, бо прив'язка до рідних місць суттєво зменшилася.

    210.03.24, 07:59

    Тобто хочу, але вже не так.

      310.03.24, 12:40Відповідь на 1 від Nech sa paci

      Зараз зйомка з дронів можлива лише в Карпатах.

        410.03.24, 12:59Відповідь на 3 від Makcімаліст

        Та я знаю. Я ж про "післявійни"...