Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Фіг знайдеш, коли треба

Допис зовсім не новорічний, хоча пов'язаний з Новим роком. Як? Гірляндою.

Життєве спостереження: якщо потрібно щось знайти, велика ймовірність, що не вдасться знайти, що шукаєш. Саме тому, коли сьогодні мама попросила пошукати новорічну гірлянду неохоче погодився. Бо оці доводи: "Вона точно там, я бачила" означають що якраз там її немає. Так і вийшло. Не те, щоб я за нею жалкував — гірлянда була бракована (спасибі Розетці, нічим було замінити), просто неприємно, що пошуки виявились марними. А я вважав, що не треба шукати, бо фіг знайдеш. Хоча, можливо, не треба було акцентувати на цьому увагу. Але в будь-якому разі,мама образилась. Ну, нехай ображається. По-перше, не я прибирав ту гірлянду. По-друге, саме мама любить перекладати речі, тому не виключаю, що ті гірлянди поклала не туди, куди завжди клали. По-третє, якщо було передчуття, що не знайдеш, нашо шукати?

А у вас таке було, що шукаєте якусь річ — і не можете знайти?
4

Останні статті

Коментарі

130.12.23, 22:53

Якщо те, чого не можуть знайти, загубилось в домі, то я знаходжу дуже швидко, навіть якщо я його не клала і не знаю як виглядає. Мені тільки треба розказати що це і як ви його втратили і все. Я вас поважаю, але все ж зроблю вам зауваження. Ставтесь більше з повагою до мами. Коли ви її втратите, будете дуже каятись в вашій поведінці і як ви до неї ставились. Побачите потім, що рідніше людини для вас немає в усьому світі. І вже нічогісінько не повернеш. Часто так буває, не ображайтесь, не тільки у вас, ми починаємо цінувати тоді, коли втрачаємо. Приємних вам свят!

    231.12.23, 13:20

    У мене теж буває, що речі зникають. Потім я запитую кицю куди вона поділа пропажу. І моя красуня ( якщо в настрої) обов'язково мені показує де вона гралася .

      331.12.23, 14:38Відповідь на 1 від Кат*Ери*На

      У нас якщо щось загубиться, можна не шукати. У кращому випадку з часом знайдеться само.

      А з мамою ми дуже різні за світоглядом.