Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Навантаження на роботі

Здається, наприкінці 2020-го або 2021-го переживав, що із завершенням впорядкування інтернет-магазинів і написанням описів категорій закінчаться завдання по роботі і буду сидіти без грошей і без діла. Вважав, що поточних завдань не вистачить для більш-менш прийнятного (для мене) заробітку. Як же я помилявся. Виявляється, що поточних завдань багато. І новинок купа. Є що робити на півтора місяці наперед. Не знаю, де взяти час для ведення блогів. Про відпустку взагалі не кажу, хоча раніше стабільно 2-3 тижні гуляв.

Зайнятість, звичайно, добре. Але я люблю, коли завдання надходять поступово, а не навалюються одразу. Плюс — сварки в родині відбирають сили і час і заважають по роботі, оскільки треба більше думати про побут. А ще мене напрягає, коли є незакінчені завдання. Простіше, коли знаю, що буде що робити, але то будуть нові завдання, якіневідомі. Ці почуття можна порівняти з пішоходом, який йде перед тобою: начебто і не заважає, але підсвідомо хочеться обігнати. Так і з роботою: хочеться зробити все якнайшвидше, однак це нереально. А полегшення наступає лише тоді, коли все зробив.Ось і зараз займаюсь блогом, а нервую через те що є незавершені завдання.
5

Останні статті

Коментарі

120.08.23, 06:25

+
Самой интересно, что люди напишут, немуж завален работой все лето, все время жалуется на отсутствие времени, и что постояннно не успевает. А меньше брать, так жить надо на что-то, а главное, чтобы о нем помнили, и кидали еще работу, пиши репутация. Так и лето тю-тю !

    анонім

    220.08.23, 18:49

    Делегуй тимчасово одне з купи завдань. Дай комусь підшабашити. І знайомому приємно і тобі пережити запару легше буде
    Всіх грошей не заробиш..

      320.08.23, 20:23Відповідь на 1 від Vivyenn

      А куди те літо, якщо все одно нікуди не можна?

        420.08.23, 20:26Відповідь на 3 від Makcімаліст

        Були б гроші і час! У ту ж Конче Заспу наприклад. Або зняти в когось дачу.

          520.08.23, 20:31Відповідь на 4 від Vivyenn

          Були б гроші і час! У ту ж Конче Заспу наприклад. Або зняти в когось дачу.Ось тому і треба заробляти.

            620.08.23, 20:37Відповідь на 5 від Makcімаліст

            Замкнуте коло...