Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Тимчасові файли

Пісоля відеомонтажу назбиралось з десяток гігів тимчасових файлів, які ніяк не вдається видалити стандартними функціями. А використовувати спеціальні програми не хочеться, бо воно витирає все підряд, а детальніше налаштувати неможливо.
Видаляв temp вручну і чистив браузери — не допомагає (раніше одного разу допомагало).
Може щось порадите?
1

Останні статті

Коментарі

анонім

110.04.23, 18:23

"Специальни программы нэ хочиться". Значить, рассекретить системные папки, такие, например, как Апп Дейт и там пошуршать в файлах той проги, шо "видеомонтаж". Мусор убрать!
Кстати, тымчасови файлы не тока темп! Там ещё черти скока всего. Например дамп памяти (как у телефоне).

    210.04.23, 18:27Відповідь на 1 від анонім

    CCleaner чогось не фуричить (і не пригадую, чи був від нього толк). А інша прога гарна. Але підозрюю, що пов'язана з росією.

      анонім

      310.04.23, 18:51Відповідь на 2 від Makcімаліст

      CCleaner чогось не фуричить (і не пригадую, чи був від нього толк). А інша прога гарна. Але підозрюю, що пов'язана з росією. Найди прогу связанную с Украиной?! Я таких не знаю.
      CCleaner куплен у Чешской антивирусной компанией AVAST (к раше никакого отношения не имеет!), куплена сравнительно недавно у компании Piriform... не то Австралия, не то Нов. Зеландия.
      Стопятьсот лет пользуюсь CCleaner Professional, ничего лишнего НЕ трёт, работает отлично. Включаю примерно дважды в день, до интернета-браузера и после.

        410.04.23, 19:36

        Для подібних випадків і на випадок повного падіння системи я "Акронісом" роблю резервну архівну копію щойно встановленої і налаштованої системи. В такому випадку витягую її з архіву і вуаля – свіженька новенька система у мене знову на компі. Хоч є і недоліки – зміни, які внесені на протязі користування, будуть втрачені і їх прийдеться знову вносити.

          511.04.23, 22:31

          Можна відкрити папки від імені Адміністратора з більшими правами. Питання — чи не витрете вручну щось зайве?

            613.04.23, 15:39Відповідь на 1 від анонім

            Вже само стерлось.
            Правда, при цьому місця на системному диску не збільшилось.

              анонім

              714.04.23, 14:41Відповідь на 6 від Makcімаліст

              Ты там, я здесь. Давать рекомендации, находясь за стопятьсот километров, неблагодарное занятие. Тока о себе могу сказать.
              1. Если на компе установлен, допустим, мессенджер Телеграм, то каждый день в его папку добавляются файлы "кеш мультимедиа" и т.д. Таким образом, папка ПУХНЕТ каждый день. Последний раз я у себя почистил кеш Телеги на 2 гига (это плюс свободного места на винте!). Примерно тоже и с Вайбером и Вацапом. И подобными.
              2. Есть такая папка в системе winsxs (не секретная!) в которой сохраняются ВСЕ обновления Виндовс за ВСЁ время установленной системы. Оптимально, там достаточно оставить ПОСЛЕДНИЕ обновления...а не те, которые были три года назад. Но просто так, ручками, там ничего сжать\удалить не получится. Иногда в этом разделе до 10 Гиг и добавляется >

                анонім

                814.04.23, 14:54Відповідь на 6 від Makcімаліст

                < Но сами майкрософты сделали способ для оптимизации (сжатия) папки winsxs. Нужно в обновлениях системы НАЙТИ такой файл KB2852386
                При установке в систему он добавит в меню ШТАТНОГО "очистка диска" такую строчку "очистить файлы из winsxs". Не скажу точно, шо оно там "очищает", но файл winsxs становится на пару-тройку Гиг меньше.
                И апче, за системой желательно следить, ухаживать, чистить.
                Для того, чтобы посмотреть, какие именно файлы "распухают" есть специальные проги. Я пользуюсь FolderSizes. Она показывает (по мере уменьшения) ВСЕ файлы на компе, как списком, так и графиком, тоисть визуально.
                Всех благ!

                  915.04.23, 15:45Відповідь на 7 від анонім

                  Но просто так, ручками, там ничего сжать\удалить не получится.От, блін!

                  Я спробував видалити 4 гіга оновлень, але видалення зависло, тому відмінив. І шо думаєте: оновлення зникли, а гігів більше не стало

                    анонім

                    1015.04.23, 18:46Відповідь на 9 від Makcімаліст

                    Но просто так, ручками, там ничего сжать\удалить не получится.От, блін!

                    Я спробував видалити 4 гіга оновлень, але видалення зависло, тому відмінив. І шо думаєте: оновлення зникли, а гігів більше не стало
                    Значить шота не так делал...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна