хочу сюди!
 

Кристина

34 роки, діва, познайомиться з хлопцем у віці 30-40 років

Пройшовся

Виходив на вулицю за пкупками. Що можу сказати: зранку в будній день народу менше, ніж було на початок карантину. Проте переважна більшість зустрінутих людей була без масок.

З нового: поставили новий дитячий майданчик. В моєму дитинстві на дитячому майданчику з розваг були хіба що качель та гірка. Тому або лазили по деревах, чи досліджували заброшки; або воювали з дівчатами (за що на них досі ображений). А зараз і качелі модняві. І гірка з будиночком. І ще якась штука типу скеледрому (для альпінізму). Надодачу встановили карусель. Ех, де моє дитинство..? Правда, якби ж моє дитинство припало на нинішній період, то мабуть би безпробудно шарився по порносайтах. До речі, вчора по радіо НВ чув інтерв'ю з операторкою гм-гм фільмів. Так виявляється, у них там "полуничку" знімають лише жінки. Але це я щось з'їхав з теми. Хоча, маски можна сприймати не лише як елемент захисту, а як фетиш (особливо, якщо інші нехтують захистом). Але то таке... І без еротитки чи порно є шо дивитись — не встигаю відслідковувати нові відео з підписок на Ютубі. Ніколи такого ще не було.

Помітив, що на вулицях з'явилися маршрутки. Точніше, мікроавтобуси, які до карантину їздили на маршрутах. На деяких навіть були маршрутні таблички. Невже зняли обмеження на перевезення?! Одним словом, пофоткати маршрутки хочеться не менше, ніж злазити на заброшку з подругою. Тому чекаю на послаблення карантину. Однак про поїздки в Київ чи по області мова, звичайно, не йде.

3

Коментарі

17.05.20, 15:06

Правильно зробив, що пройшовся.

    28.05.20, 11:09Відповідь на 1 від БезЛица

    Правильно зробив, що пройшовся.Так, трохи полегшало.

      38.05.20, 12:20

      Мені теж би пройтися, але вдома є алярмісти.