хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

"Автолегенди" скінчилися

Можливо ще зарано про це казати, але схоже, що "Автолегенди СРСР" для вітчизняних збирачів модельок скінчилися.. 6 років розповсюджували, але вирішили закрити достроково. За цей час деякі встигли звикнути.

Не так давно закрили представництво видавництва в Україні. А потім з'явилися чутки від наближених до видавництва, що журнальну серію у нас можуть прикрити. Розповідали, що після 180го номеру «Автолегенди» не будуть постачатися в Україну. При тому, що саму серію не закривають. Навіть більше — «Автолегендам» нема кінця і краю: заплановано до 221 номера. А от український ринок стали вважати безперспективним. Йсмовірно, тут зіграло роль обідніння населення, зменшення ринку продажів (за рахунок Криму) і те, що деякі колекціонери і збирачі перестали купляти «Автолегенди».

Але цікавий не лише сам факт дострокового закриття серії — планували, що "журналку" дотягнуть до 180 випуску.  Однак 177 номер в деякі кіоски не завезли. І в моє місто в тому числі. А ще Ікажуть, що то був останній випуск.

В такій ситуації одні колекціонери зітхнуть із полегшенням, а інші — із сумом. Не знаю до кого з них себе віднести. З одного боку, серія вже давно себе вичерпала та й якість поганенька. Та й для гаманця краще. А зекономлені кошти можна витратити на щось корисне. А з іншого боку — і після 180го номеру будуть цікаві випуски, які вже навіть не купиш (бо в Росії вони давно були в продажу). А якщо купляти нові випуски із-за кордону, то це дорого обійдеться. Десь 240-250 гривень.

До речі, «Автолегенди СРСР» була єдиною журнальною серією з модельками, яка росповсюджувалась по Україні. А тепер не буде жодної.

P.S.: Походу кіпіш зарано підняв. Начебто ще завозять.
2

Останні статті

Коментарі