Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Втрачені крила

"Вона сиділа у ванній і тихо й беззвучно плакала. А на тому місці, де мали бути крила, були свіжі криваві рани. Сльози текли по обличчю і капали у воду. Їй боліло, боліло... Вода вже вихолола, а вона все сиділа і плакала, відкриваючи рот у німому крику...
Ще учора вона літала, підіймалася високо у небо, насолоджуючись тією свободою, яку пізнала за стільки років свого земного існування. Ще учора вона жила, по-справжньому, на повні груди, вільно... Та це було учора. Тепер вона сиділа і плакала, розуміючи, що більше крила не відростуть.
Вона знає, що пройде час, рани загояться, біль вгамується, але шрами... вони завжди нагадуватимуть їй про ті крила, які вона втратила не за своїм бажанням.
Ще не одну годину вона просиділа у ванній, оплакуючи втрачену свободу. Лише коли відчула холод, зрозуміла, що треба вилазити з холодної води. Огорнувшись рушником, вона вийшла з ванної і, залишаючи за собою мокрі сліди на килимі, попрямувала до кімнати, щоб одягнутися.
Дарма вона сподівалася, що в одязі їй стане тепліше, що зігріється. Навіть гарячий чай їй не подарував того тепла. Як не подарував і спокою. Тепер вона намагатиметься заново почати своє життя. Та чомусь їй цього не хотілося, хоча й розуміла, що треба. Увесь білий світ став для неї темним, наче її поглинула темрява, яку і світло ліхтаря не розгонить.
Вона залізла у ліжко, закуталася теплою ковдрою і... провалилася у сон. Сон був важкий, неспокійний, тривожний... Вона блукала по ньому, як у лабіринті, намагаючись знайти вихід, та знаходила лише тупики. З чергового тупика її вирвав телефонний дзвінок. Вона йшла на той звук, доки її свідомість не повернулася у реальність, і вона зрозуміла, що то телефон дзвонить. Розплющивши очі, вон ще деякий час лежала і дивилася у стелю, прокручуючи в голові сон і відчуття від нього. Вона намагалася зрозуміти, що відчувала, згадати, що їй наснилося, зрозуміти, що це означає... А телефон тим часом усе дзвонив і дзвонив. Та коли вона простягла руку до нього, він перестав дзвонити.
Оглянувши кімнату і зрозумівши, що вона вдома у своєму ліжку, згадала, чому серед білого дня вона спала. І біль, відчай і смуток знову заповнили її свідомість. І рани знову почали боліти, але вже не так сильно, як п'ять годин тому, коли вона сиділа у ванній. Отже, жити можна. Тільки вже по-іншому. Без свободи і крил..."

7

Останні статті

Коментарі

14.01.24, 06:39

http://blog.i.ua/community/4047/2414761/

Крылья-это не всегда полет. Страус, пингвин, курица.+

    24.01.24, 08:46Відповідь на 1 від Vivyenn

    Крила - це не завжди матеріальні крила.

      анонім

      34.01.24, 12:00

      Буває так що через душевний біль приходить досвід і розуміння, коли людина вирішить не здаватися і жити далі.

        анонім

        44.01.24, 12:04

        Я нещодавно чула пісню українську по радіо... Там були слова "янгол постукав мене по плечу і я зрозумів що треба йти далі"... Десь так... Не пам'ятаю дослівно. Люди один для одного можуть бути янголами, рятівниками, а можуть навпаки. Нажаль люди різні.
        Бажаю зустріти своїх янголів на своєму життєвому шляху.
        І далати легко перепони.

          анонім

          54.01.24, 12:16

          Ти теж можеш стати чиїмсь янголом, образно кажучі
          Хвилини слабкості важкі, але пережити це того вартує. Ніхто не знає що буде у майбутньому. Кожен будує свій шлях, крок за кроком, подих за подихом, усмішка за слезою... Так і живемо.

            64.01.24, 23:18Відповідь на 2 від matveeva_olga

            Я зрозумiла