хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Дружківка відзначила День Європи

  • 21.05.18, 22:46

День Європи – це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях: свободи, демократії, поваги до прав людини, верховенства права, та враховує інтереси всіх учасників.

 

До Дня Європи у Дружківці проведена низка заходів. Зокрема, у Центрі дитячої та юнацької творчості 15 травня відбувся X (ювілейний) міський фестиваль іноземної пісні «Пісня єднає друзів» під гаслом «З Європою разом», метою якого є залучення молоді до вивчення іноземних мов та поглиблення знань про країни Євросоюзу.

У фестивалі взяли участь 13 колективів шкіл і понад 230 учасників. Вчителі іноземної мови та музичного мистецтва створили яскраве свято дружби. Усі глядачі отримали надзвичайне задоволення від виступів юних талантів, адже фестиваль це не тільки свято, а й обмін досвідом між колективами, педагогами.

Бібліотеки цього тижня представили на розсуд читачам ряд виставок відповідної тематики: виставка-панорама «День Європи – свято єдності», виставка-мандрівка «Обертаючи глобус», виставка-подорож «Зоряне сяйво країн Європи», відеоперегляд «Європейські канікули з «Орлом» і «Решкою» тощо. А 19 травня делегація від міста разом з міським головою Валерієм Гнатенком взяла участь в урочистостях, присвячених Дню Європи у м.Покровськ.

У обласному фестивалі культур країн  Європи Дружківка представляла Польщу, презентувала театралізований виступ, який завершився дефіле у національних костюмах польських дівчат. Також наше місто взяло  участь на ярмарці, де охочі поласували польськими страви,  що викликало схвальні відгуки у присутніх та зробили безліч фотознімків у тематичній фотозоні.

«Головна мета свята – формування у суспільства позитивної  думки щодо євроінтеграції України, знайомство з європейськими цінностями та традиціями, популяризація європейської культурної спадщини», – підсумував міський голова Валерій Гнатенко.

0

Коментарі