хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Валерій Гнатенко виступив на колегії Мінсоцполітики

  • 18.05.18, 17:36


17 травня в Харкові пройшла виїзна колегія Міністерства соціальної політики України, під керівництвом  Прем’єр-міністра України ВолодимираГройсмана, голови міністерства Андрії Реви, за участю профільних керівників управлінь, департаментів з усієї країни, а також представниками міської та обласної влади.

Дружківський міський голова Валерій Гнатенко, який був запрошений від Донецької області, презентував проект «Прозорий офіс», реалізація якого розпочалася в Дружківці.

Унікальність проекту полягає в тому, що планується об’єднати прозорим коридором будівлі управління соціального захисту та центру надання адміністративних послуг, які знаходяться поблизу один від одного.

Даний проект  має велике суспільне значення для міста та пов’язаний з  розвитком інтегрованої системи соціальних послуг, адже отримання максимальної кількості швидких соціальних послуг в одному приміщенні, поліпшення їх якості, забезпечення відкритості та прозорості дає можливість будь-якій особі в одному місці та за один візит вирішити максимальну кількість питань, отримати будь-яку допомогу, соціальну або адміністративну  послугу.

0

Коментарі