хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

отримали щасливу нагоду відвідати студії FILM.UA Group

  • 04.02.18, 05:58

Не знав, що в Україні працює кіностудія світового рівня! Хоча, зняті і озвучені нею фільми, серіали, мультфільми бачив і люблю!

FILM.UA Group – здається стає українським аналогом легендарного Голівуду!

Під час виробничої практики студенти-журналісти Інституту філології і масових комунікацій Університету “Україна” отримали щасливу нагоду відвідати студії FILM.UA Group і доторкнутися до захопливого процесу кіновиробництва.

Студенти вдячні керівництву кінокомпанії за організацію екскурсії! Особливо вразила гостинність і професіоналізм нашого гіда Вікторії Мартин, яка просто залюблена у кіно, студію і свою роботу!

Разом ми пройшлися студіями, павільйонами, апаратними, побачили декорації, автопарк, спеціально побудоване село-фортецю…

Тут знімалися улюблені фільми мільйонів глядачів!

-Виробничі потужності FILM.UA Group дозволяють знімати фільми, серіали, телевізійні шоу, контент для нових медіа в різноманітних жанрах та для різної аудиторії. Відповідна спеціалізація компаній, що входять до складу FILM.UA Group, оптимізує виробничий процес.-розповіла Вікторія Мартин.

FILM.UA Production – виробнича компанія, що створює повнометражні кінопрокатні фільми, телевізійні серіали та шоу для найбільших телеканалів України та всього світу. Компанія працює як з оригінальними сценаріями, так і з форматами.

Мене вразила найсучасніша техніка, якою обладнана кіностудія! Це вимоги сучасного кіновиробництва! Зрозуміло, що Фільм UA є повноцінним партнером найбільших світових кінокомпаній!

FILM.UA Group займається дистрибуцією всіх видів прав на показ контенту на різноманітних платформах у всьому світі, дистрибуцією форматів та ліцензуванням. – зазначено на сайті компанії.

FILM.UA Distribution володіє правами на продаж контенту виробництва FILM.UA Group в Україні та за кордоном, а також купує права на контент світових виробників для дистрибуції в Україні. Наразі компанія уклала понад 1000 контрактів на продаж контенту на більш ніж 100 територій у всьому світі – від Північної Америки до Далекого Сходу. Це телевізійні та кінотеатральні права, платне ТБ і VOD-платформи, мобільний відеоконтент. Стенди FILM.UA Distribution представляють Групу на найбільших міжнародних ринках.

Партнер і офіційний представник FILM.UA Group у Європі – британська компанія WTW Films. Завдяки FILM.UA Distribution контент FILM.UA Group представлений на Netflix, Amazon, Hoopla, iTunes.

Кілька годин на кіностудії – вразили! Це – одна з найяскравіших екскурсій, організованих нам журналістами часописів “Музеї України”, “Нова Січ”, “Універсальною газетою”, виданнями “Сурма”, “Second USA”, де і будуть розміщені студентські матеріали про прес-тури.

Нагадую, студенти вже побували в Нацмузеї Пирогів, Укрінформі, Інтері, Голосі України, Вечірньому Києві, 5 каналі, ІСТV, студії Фільм ЮА…

Вдячні всім колегам, які знайшли для нас час, щедро поділилися досвідом!

А на FILM.UA Group нам всім хочеться повернутися знову!

Зореслав Бузенко, студент Університету “Україна”

0

Коментарі