хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Тетяна Каченюк -Справжній символ телебачення України!

  • 29.01.18, 10:41

Неймовірні враження залишила екскурсія на канал ІСТV! На мою думку, один з найкращих телеканалів України. Та і мої друзі – студенти Інституту філології та масових комунікацій Університету “Україна”, теж у цьому впевнені. Такої насиченої екскурсії у нас ще не було!

Як ми потрапили на канал? Надзвичайно просто – один телефонний дзвінок нашого куратора – коротка розмова – чи готові прийти у неділю? Готові! За півгодини студенти самоорганізувалися, склали список, ще один дзвінок – будемо о 12-00!

Нас зустріла дуже ефектна жінка – комерційний директор телеканалу Тетяна Каченюк. Чесно кажучи, ми всі у пані Тетяну закохалися! Неймовірна жінка! Професіонал вищого рівня. Досвідчений переговорник, яка постійно у пошуку, щодня самовдосконалюється, підкорює нові вершини. Якби вона знайшла годинку і прочитала лекцію про перспективи розвитку телебачення у нас в Університеті… Справжній символ телебачення України!

Ми побачили студію програми Свобода слова, знімальні майданчики ранкових шоу, ньюс-руми.

Але, головний сюрприз – участь у прямоефірному випуску новин Факти о 12-45! Ми спостерігали за тим таїнством просто з апаратної – справжнього штабу. Вразив спокій і чіткість роботи керівників ефіру. Взагалі, канал забезпечує новинами понад 200 журналістів!

Відразу після випуску новин ми зайшли до студії, сфотографувалися.

Пані Тетяна запросила нас до переговорної, де прочитала просто блискучу лекцію про роботу сучасного телебачення, рідного каналу, розвиток рекламного ринку, піар, міжнародні контакти, кіновиробництво…

Телебачення існує за суворими ринковими законами. Якщо програма не набирає певного відсотка аудиторії – зникає з ефіру. Реалії…

Поговорили ми і про конкуренцію ТБ і Інтернету. Це окрема, велика тема.

Вразили суми в доларах, які канал витрачає на власне виробництво і закупівлі фільмів, серіалів, ліцензій за кордоном! Це дійсно Великий бізнес! І ним, зокрема, опікується така красива тендітна жінка! Я в захопленні!

Чесно кажучи, ми отримали такий масив інформації, враження, що потрібно кілька днів, аби все осмислити!

Мріємо знову зустрітися з пані Тетяною, ще раз побувати на каналі ІСТV.

Це краща школа журналістики, яку я бачив!

Ростислав Тригуб, студент Університету “Україна”

 

 

0

Коментарі