Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

США-КНДР: прогноз

  • 16.11.17, 09:14

Передчуття ядерного конфлікту, що переросте у Третю світову війну, чітко присутнє в інформаційному полі. Занадто багато диктаторських режимів отримали атомну зброю і ракетні технології.

Особливо тривожить нахабна поведінка “вождя” КНДР, що начитавшись книг про ідеї чучхе, вже готовий оголосили війну США.

0_cee63_f31fad5_XL-Чого очікувати людству у найближчі роки? – поцікавилися ми у директора Науково-дослідного інституту прикладної Еніології Юрія Ярошенка.

Справа в тому, що Юрію Анатольєвичу Ярошенку вдалося підібрати унікальний колектив фахівців з парапсихології та людей з сильними екстрасенсорними здібностями. Тож спрогнозувати розвиток глобальних подій, їм під силу. Що ми і спробували зробити під час короткої зустрічі з Юрієм Ярошенком у Києві.

942169_900-Вже очевидно, що у Білому домі зрозуміли  безперспективність переговорів з фанатиками, які очолюють Північну Корею. І повідомлення про смертний “вирок” для президента США, це лише підтверджує. – зазначив Юрій Ярошенко. – Ми опитали наших спеціалістів, які поки-що залишаються анонімними, і прийшли до висновку, що спецслужби спробують знищити нинішніх “вождів” КНДР. Це найлегший і очевидний шлях, який дозволить уникнути масових жертв. А от з його реалізацією, очевидно, будуть проблеми. Хоча, тут можливі різні варіанти – кінечний хід подій ще не сформований і все можна змінити…

Ясно, що події на Корейському півострові вплинуть на хід світової історії.

Парапсихологи впевнені, що КНДР готова нанести ядерний удар по США. “Великий вождь” не думає про людей, життя яких для нього не має значення. Він типовий фанатик з схибленим мисленням.

Інше джерело переконане, що до 2020 року, лідери КНДР ядерну війну не почнуть. Продовжать погрози, провокації, будуть модернізувати ракети…

А от період з 2020 до 2030 – критичний. Особливо, якщо в США до влади прийде жінка-воїн. Бездітна і нещадна. Таких лідерів ще не було. Саме тоді почнуться збройні конфлікти, загострення геополітичних процесів, відповідно, великі війни з застосуванням зброї масового ураження.

Хаос. Бідність. Голод. Масова міграція людей у пошуках кращої долі. Епідемії. Світ може миттєво жахливо змінитися. Та страшна жінка дуже скоро проявиться, їй нададуть потужну медійну підтримку. Однак, її категорично не можна допускати до влади!

Jaroshenko-214x300

-Про Північну Корею нині напружено думають дуже потужні люди, які свого часу полювали на Бен Ладена! – переконаний Юрій Ярошенко, – Вони вже десь поруч з ціллю. Не здивуюсь, якщо відбудеться арешт того фанатика. Він багато чого розповість. Можливо, навіть на суді. Зрозуміло, варто всіляко підтримати людей, які намагаються відвернути глобальну ядерну загрозу. Ще раз наголошую – ситуація дуже серйозна, але ще піддається корекції!

Майбутнє – поруч. Час все перетворює в реальність, списуючи події в архів історії.

А фахівці Інституту прикладної Еніології продовжують прогнозування майбутнього. Життя все розставить на місце.

Віктор Тригуб, редактор журналу “Нова Січ”

0

Коментарі