Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Капітальне прибирання водойм міста важкою технікою зусиллями гро

  • 25.03.17, 02:13


   Весняні промені прогрівають землю кожного дня сильніше і мали б освітлювати чистий та охайний Київ, натомість сніг зійшов і відкрив нам весь краєвид прибережних територій.

Пляшки, склянки та багато іншого непотребу лежить на берегах водойм нашого міста, а потім все це потрапить у воду. Тож щоб цього не відбулося , а береги річок та озер дивували нас своєю красою ГО «ЕкоГромада» запрошує всіх приєднатись до цілої серії суботників у нашому місті.

   В суботу, 25-го березня 2017 року відбудеться "Капітальний суботник» ініційований громадською організацією «ЕкоГромада», що стартує на озері «Небріж».

Місце зустрічі - о 12:00 перетин вул. Софії Русової та вул.Колекторної , що біля м.Осокорки.

 На цій водоймі ми офіційно розпочнемо прибирання міста, де збереться найбільша кількість волонтерів,  відбудеться вивіз сміття важким транспортом, на пляжну зону буде завезено чистий пісок. Після  закінчення прибирання гості поласують  смачним та запашним  обідом, що приготується  на вогнищі...

  Дякуємо бізнесу та організаціям, які допомагають громаді в проведенні подібних заходів. Кошти на проведення суботників та техніку надали: банк «АРКАДА», КП «Плесо», ТОВ «Епіцентр К». Також дякуємо громадським організаціям та небайдужим киянам, що приймають участь у поліпшенні екологічного стану довкілля, а саме: ГО «Україна.Воля.Життя», «Федерація Морських Рибалок України», ГО «Водно-спортивний комплекс Видубичі», ГО «Націонал-патріотичний рух  України», ГО «Дарницька Громадська Варта», клуб сімейного дозвілля «Salo-мандри».

Також громада в цей день буде проводити суботники на територіях Десенки, Чорторий Деснянського та Дніпровського району, Миколайчик, Сонячне, Наталка, водойма по вул. Закревського. Запрошуємо усіх охочих приєднатися до нашого заходу та зробити перший крок у цьому році до покращення екологічного стану в місті разом з ГО Екогромада

Зробимо Київ чистим разом !!!

 

Акредитація змі та координація заходу :  (098)12-12-011 Тарас

0

Коментарі