хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Микола Сядристий і комуно-мраксизм

  • 12.02.17, 19:32


OLYMPUS DIGITAL CAMERAЛенін чи Сталін розстріляли б Миколу Сядристого миттєво. Хрущов би посадив, а Брежнєв вислав би до Ізраїлю. Бо це фірмовий стиль комуно-марксизму – не вступати у дискусію з опонентами, а просто знищити! Лише так можна утримати владу комунякам та іншим лівакам.

І кривава історія ХХ століття це яскраво підтверджує. Скрізь, де до влади прийшли марксисти, починалася різня, масові розстріли, концтабори, бідність, війни, голодомори, репресії…

Відомий майстер мікромініатюри, філософ, історик Микола Сергійович Сядристий застерігає – марксизм-ленінізм залишається головною загрозою мирному розвитку мислячої цивілізації! Про це його фудаментальна книга про диявольську суть більшовицької ідеології.

Достатньо подивитися на приклад Північної і Південної Корей! Колись один народ, одна країна існують у інших вимірах!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAКосмічні технології, передова електроніка, машинобудування, автопром, свобода пересування, достойний рівень життя людей з одного боку і гігантський концтабір зомбі-марксистів з іншого! Найстрашніше, що ті фанатики Леніна-Сталіна мають ядерну зброю. І куди вони запустять ядерні боєголовки, коли закінчаться талони на рис – невідомо.

Вже зрозуміло, що за кілька років Китай, з модернізованою марксистською ідеологією, буде змушений розпочати якусь велику війну. Можливо, проковтне кілька маленьких сусідів, а потім впевнено вирушить на збочено-марксистську Росію, владу в якій чіпко тримають випускники університетів марксизму-ленінізму і людожерської школи НКВД-КГБ.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAГляньте, що відбувається довкола “соціалістичних” країн Африки, Південної Америки, Азії…

Чекаємо на Третю світову війну?

І кілька цитат з книги Николай Сядристый. “Коммуно-мраксизм: ловушка дьявола для рабов”:

«В политике, — вчив К.Маркс, — ради известной цели можно заключить союз даже с самим чертом, — нужно только быть уверенным, что ты проведешь черта, а не черт тебя».

«В политике морали нет, а есть только целесообразность». -Ленін.

«В политике морали нет, а есть только целесообразность» – Маркс.

«В политике я не признаю никаких моральных законов» – ще один симпатик Маркса – Гітлер.

«Сколько раз я вам говорил, — делайте, что хотите, но не оставляйте документов, не оставляйте следов». Сталін.

«Рабочий класс должен знать, что чудес в действительности не бывает, что его ждет ГОЛОД, полное расстройство промышленности, разгром транспорта, длительная кровавая анархия, а за нею – не менее кровавая и мрачная реакция.

Вот куда ведет пролетариат его сегодняшний вождь, и надо полагать, что Ленин не всемогущий чародей, а хладнокровный фокусник, НЕ ЖАЛЕЮЩИЙ ни чести, ни жизней пролетариата (М.Горький, «Несвоевременные мысли», М., «Советский писатель», 1990, с. 149).

«Вообразив себя Наполеонами от социализма, ленинцы рвут и мечут, довершая разрушение России – русский народ заплатит за это озерами крови» ( Там же – «Несвоевременные мысли», с.15).

І трохи з товаріща В.В.Путіна:

“У нас страна огромных возможностей не только для преступников, но и для государства”.-прихований марксист Путін.

“Прежде всего следует признать, что крушение Советского Союза было крупнейшей геополитической катастрофой века. Для российского же народа оно стало настоящей драмой. Десятки миллионов наших сограждан и соотечественников оказались за пределами российской территории. Эпидемия распада к тому же перекинулась на саму Россию”.- Путін.

Нічого не нагадує?

На жаль, і нині, у 2017, через 100 років комуністичного перевороту у Російській імперії, який розпочав знавіснілий бал Смерті на всій планеті, марксистсько-ленінська ідеологія живе, у багатьох країнах є офіційно державною!

І щоб грамотно протидіяти, потрібно розуміти з чим саме маєте справу. Бо у тих країнах ніхто не відміняв вивчення і конспектування робіт Маркса, Енгельса, Леніна, Сталіна. Аби зрозуміти сучасний Китай, наприклад, варто погортати вже пожовклі підручники історії КПСС, заглибитися у грубезні томи Леніна…

Хоча, краще почитати Миколу Сядристого!

Взагалі, такі книги варто активно розповсюджувати в електронному вигляді – більша аудиторія.

Марксизм, ленінізм, сталінізм продовжують залишатися актуальним злом ХХІ століття. Як і радикальні релігійні рухи.

Третя світова війна – неминуча…

Віктор Тригуб, редактор журналу “Музеї України”

dscn0044

0

Коментарі