хочу сюди!
 

Наталія

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 44-52 років

Політичне про зустріч Зе і Пу ... трясця

Радіємо. Бубочка домовився про обмін полоненими!!! 
     А я чомусь бачу таке: Путін віддасть якусь частину бранців в обмін на те, що ми знову конкретно підсядем на його газову голку. Путін туди їхав не про Крим і Донбас домовлятися, а впарити нам свій газ...і я чомусь впевнена, що впарив.
А нарід зараз буде радіти знижкам і плескати спітнілими долоньками відновленню дружби з Росією. 
     Що ми маємо по ітогам: українських питань знову не вирішено, нам знову пхають формулу Штайнмаєра, ми знову сідаємо на газову голку. Путін знову переміг. Равлики знову хавають "покращення". Алюмінь.

Слова Зеленського:
«Ми обговорили це (газове) питання. І мені здається, що це питання ми розблокували. І вже на рівні радників зараз будуть обговорюватися можливість, формат, об'єм, ціна тощо - деталі договору про транзит газу. Тому що це дуже важливо для всіх - і для України, і для енергетичної безпеки Європи. Тому, я думаю, що там дуже непогані кроки», - сказав Зеленський

Ну і Путін:
«Пам'ятаєте дитячий віршик: «А у нас в квартирі – газ. А у вас?». І у вас є, і буде. Але може бути набагато дешевше, якщо ми домовимося про спільну чесну роботу. Може бути дешевше на 25%, ніж сьогодні отримує кінцевий споживач. Перш за все, промисловий споживач. Ціна газу для побутового споживача, для громадян, дотована. І ми не можемо вираховувати ціну від дотованої ціни. Це звичайна економічна логіка».
     Крім того Путін заявив, що має бути амністія бойовиків і вибори на Донбасі. Але нам про це наш преЗедент тактовно промовчав.

     І знову моє "А я ж казала" (як я вже хочу нарешті помилитися), що ми продамося Путіну за газ і пробачимо Крим, Донбас і тисячі загиблих. Ну не одразу різко, а потихеньку ...ніжно. Ми звичайно будемо по інерції згадувати Небесну Сотню і робити сумні оченята, але десь іноді наш, промитий телебаченням мозок, буде все частіше видавати, що війна наче і не війна і в усьому Майдан винен...і взагалі майданити це злочін. А ну, любі мої друзі виборці Зеленського, скільки з вас вже впевнені, що виходять на вулиці тільки за гроші якісь майдануті? А скільки з вас зрадіють, що газ стане дешевшим на 15-20%?
    Тому давайте поки знову в черговий ...надцятий раз відкладемо питання про незалежність України, бо ми, трясця, не здатні бути незалежними. Ми можемо скільки завгодно волати і бити себе в груди, але в решті решт...
"За шмат гнилої ковбаси. У вас хоч матір попроси... То оддасте..."


28

Коментарі

анонім

1110.12.19, 11:33Відповідь на 9 від Геннадий М

Явное отсутствие зрады, для некоторых, ещё больнее чем призрачность её присутствия. )Чи не здається тобі, що не відбулося "явної зради" завдяки Руху "Ні капітуляції" та парламентської опозиції?Да этой зрады и не планировалось. Сами придумали, сами вышли, сами себе лавры присвоили. Не было бы руху, ни чего бы не изменилось.

    1210.12.19, 11:36Відповідь на 11 від анонім

    Не факт.

      1310.12.19, 11:36Відповідь на 10 від анонім

      Петруччо канешно розніс би там ту русскую тройку...но зебілятка вирішили па-другому...Петруччо туда просто не поехал бы. Он заморозил ситуацию и его она в таком виде устраивала. смішний ти як маленьке пиво

        анонім

        1410.12.19, 11:38Відповідь на 12 від Геннадий М

        Не факт.Конечно, иначе вся ваша беготня и визг не имеют смысла

          анонім

          1510.12.19, 11:38Відповідь на 13 від НеЖриМоэСало5

          Петруччо канешно розніс би там ту русскую тройку...но зебілятка вирішили па-другому...Петруччо туда просто не поехал бы. Он заморозил ситуацию и его она в таком виде устраивала. смішний ти як маленьке пивоНапомни, когда была последняя встреча?

            1610.12.19, 11:38Відповідь на 7 від НеЖриМоэСало5

            Явное отсутствие зрады, для некоторых, ещё больнее чем призрачность её присутствия. )ти Аасса тупа як пробка від шапанського, хоч шоб пізду лизали ...а сама топиш за анальний секс, після якого той хуй пхають до рота.....та щас мне будет сельский клоп расказівать кто умный а кто тупой
            ты сначала хоть одну книжку прочитай потом рассказывай про свой безумный иннтелект
            этарас
            два-ты свой унылый сверчок ко мне не пристаривай.

              1710.12.19, 11:40Відповідь на 10 від анонім

              Петруччо канешно розніс би там ту русскую тройку...но зебілятка вирішили па-другому...Петруччо туда просто не поехал бы. Он заморозил ситуацию и его она в таком виде устраивала.петруччо експлатировал тему патриотизма и развел их как лохов, а в то время своровал все что можно и успешно наживался на войне.

                1810.12.19, 11:40Відповідь на 6 від НеЖриМоэСало5

                прутня і піхвець
                що до змісту замістки то стандартний набір слів
                піздец, сцуко, нахуй, бля...
                Петруччо канешно розніс би там ту русскую тройку...но зебілятка вирішили па-другому...
                свято вірю шо твій младший Спепан ще насре купу на красній площі

                а был Володькой до декоммунизации 100%

                  1910.12.19, 11:41Відповідь на 6 від НеЖриМоэСало5

                  ПРивет , Мушка . Какая муха тебя укусила

                    анонім

                    2010.12.19, 11:43Відповідь на 17 від БджЫлка

                    Петруччо канешно розніс би там ту русскую тройку...но зебілятка вирішили па-другому...Петруччо туда просто не поехал бы. Он заморозил ситуацию и его она в таком виде устраивала.петруччо експлатировал тему патриотизма и развел их как лохов, а в то время своровал все что можно и успешно наживался на войне.Не зря его на майдане с трактора стянули, а потом отцом нации вдруг стал...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      24
                      попередня
                      наступна