Останні статті

Свіжі шпалери



Что такое СНАП???

По мотивам топа Гугль молчит, единственное более ли менее подходящее по смыслу

Снэпы (или правильнее snapshots) - это определённый стандартизированный набор снимков, который включает в себя минимум шесть фотографий: А). портрет фас, портрет 3/4 и портрет в профиль (3 фото); Б). в полный рост в открытом купальнике фас, профиль и сзади (ещё 3 фото).

Все эти шесть фотографий должны быть без макияжа, без обработки и без явновыраженно го позирования (т.е. выражение лица - более менее спокойное, стоим относительно ровно, руки опущены, пяткивместе и касаются земли и т.д.). Освещение оченьмягкое, ровная заливка, минимум теней (причём они неглубокие), фон: нейтральный цвет и безкакого-либо рисунка, узора и т.п. Но хоть убейте не вижу что тут криминального и зачем это "предлагать из-под полы наравне с порнушкой"???
P.S. Автор таки розкрила секрет:
Похищают девушек.И всячески извращённо их бьют и убивают, расчленяют...не буду вдаваться в детали.Это снимают на видео и толкают на рынке.Странно, что этого вы не знаете.

Вибішує...

Мені от цікаво, вся ця купа "зоозахисників" які останнім часом вчать нас як ми маємо ставитись до бродячих собак, взагалі читала законодавство своїх країн? Зокрема пані Бріджит Бордо?

Un animal de compagnie hors de la surveillance de son matre est un animal errant.

Домашня тварина яку не супроводжує її господар є бродячою твариною Il est interdit de laisser errer les animaux domestiques et de faсon gеnеrale tout animal domestique quel qu’il soit, de les abandonner ou d’attirer des animaux errants avec de la nourriture.

Заборонено випускати у вільний вигул будь-яких домашніх тварин, залишати їх на вулиці або пригодовувати бродячих тварин La divagation des animaux peut occasionner des troubles importants de la tranquillite et de la securite publiques.

Бродячі тварини можуть створювати значні порушення громадського спокою та безпеки La fourrière accueille les animaux captures et les garde pendant un delai franc de 8 jours ouvres, au terme duquel, si l’animal n’est pas reclame, il est considere comme abandonne et devient la proprite de la fourrière. Il peut alors etre cede gratuitement une association de protection des animaux qui dispose d’un refuge afin de permettre son adoption par un nouveau propritaire. L’euthanasie ne peut intervenir que si l’animal est considre par un veterinaire comme non adoptable, dangereux, ou trop malade.

Комунальна псарня приймає пійманих тварин і утримує їх протягом 8 днів, якщо за цей час по тварину ніхто не звернувся вона вважається покинутою і переходить у власність псарні. Вона може бути безкоштовно передана в приватну асоціацію захисту тварин для подальшої передачі новому господарю. Якщо тварину на думку ветеринара неможливо приручити, вона є небезпечною або надто хворою то її евтаназують

Le refuge :  Geres par les associations de protection animale, ils recoivent les animaux errants en provenance des fourrières non recuperes ou des animaux abandonnes par leur maitre, et les proposent l’adoption.

Приватні притулки управляються асоціаціями захисту тварин, приймають бродячих тварин з комунальних псарень або тварин яких лишають господарі і прилаштовують їх новим господарям

http://agriculture.gouv.fr/animaux-errants

І де тут хоч слово про "гуманну стерелізацію і повернення на вулицю"???angry Або про пожиттєві притулки за державний кошт?

На честь минулого дня української мови)

  • 11.11.11, 12:45
Надихнуло


Для тих кому занадто дрібно:

@б Вашу мать!  - "Я міг би бути вашим татом!"
3,14здец! - "Ой, творча невдача!"
          Бл@дь!  - "Мене сповнюють почуття!"
Бл@ха-муха! - "Це щось неймовірне!"    
Вам нех@й что делать?! - "У вас забагато вільного часу?"        
                             Вот, пид@р@с! - "Ви обрали невдалий об'єкт для наслідування"
                           За это надо вы@бать! - "Я буду змушений повідомити вашому керівництву"
                   Заеб@ли! - "Ваша наполегливість недоречна"
Какая нах@й разница! - "Не бачу суттєвих відмінностей"  
                            Ох@ели, что ли? - "Ваша поведінка перевершує мої сподівання!"
Ох@еть - "Я в захваті!"         
П@здоболы - "Ви такі красномовні!"  
                                      Пох@ист - "Людина з філософським поглядом на життя"
                      Пошел на х@й - "Продовжимо розмову наступного разу"
       Проеб@ли - "Схоже ми зловили гаву."
 Расп@здяй - "Лобуряка!"                
Что за х@йня! - "Всім відомий предмет"
    Эти пид@р@сы! - Цього разу вони помилились

(с)тирено              

Ну и дуры...

  • 08.11.11, 21:10
«Голые украинки» из движения «Фемен» эту ночь провели с агентами спецслужб Ватикана. Их арестовали за «безобразия», которые они учинили прямо под окнами резиденции папы римского, сообщает «Интерфакс».


Накануне полуобнаженные активистки — на них были только узенькие джинсы и черная вуаль, накинутая на грудь — пробрались на площадь Святого Петра. Размахивая плакатами «Свободу женщинам», девушки занимали настолько откровенные позы, что растерялись сначала даже полицейские.


Сначала я на них смотрела как на клоунов - ну что с дур возьмешь, если ума нет...
Но похоже что им очень хорошо платят за то чтобы нормальным женщинам стало стыдно признаваться что ты украинка... Украина и так вызывает у среднестатистического европейца ассоциативный ряд на уровне Чернобыль-Шевченко-Кличко-газовые войны-политические разборки.
Но "женщины легкого поведения" которые разделись в Ватикане, это уже совсем перебор...есть вещи которые должны быть святыми. Даже для альтернативно наделенных умом фанатичек-феменисток.

Шановні велосипедисти

Якщо ви хочете доїжджати додому живими і цілими та не ставати причиною ДТП не їздіть будь-ласка в темному одязі в темряві, не те що без ліхтарів, а без жодного світловідбивача в третьому ряду проспекту Ватутіна...
Я розумію що ви круті, а нас "возять як худобу", але це не привід кидатися під колеса маршрутки з-за фури і змушувати її гальмувати так що пасажири летять у лобове скло...щастя того придурка що він швидко втік бо руки-ноги йому поламати рвався не тільки водій..

Даю наводку)

В универсамах "СильпО" по акции продается отличный голландский (видела целую головку, сыр действительно голландского производства)  Маасдам по 70 грн (69.94)
Не в пример вкуснее нашей резины по 100 грн

Про міську електричку

Сьогодні поекспериментувала) Як на мене то вдало
По-перше зручно і комфортно - автобус підходить майже пустий, в електричці більшість народу виходить на Петрівці, далі хоч танцюй в вагоні.
По-друге - красиві пейзажі і при переїзді через Дніпро і в Сирецькому парку та на Берестейці, та і взагалі приємніше ніж під землею.
По-третє  - ціна, 2 гривні супротив 3 у кращому випадку, а частіше я витрачаю до  6 - 6.5 гривень
Єдиний мінус - виходить хвилин на 20 довше ніж маршрутка-метро-маршрутка, або на 10 хвилин довше ніж якщо іти через парк пішки. Ну і те що якщо пропустиш електричку то наступна через 17 хвилин.
Доречі, виявляється тепер електричка ходить і по вихідних, щоправда вдвійчи рідше.

P.S. Якщо комусь треба - можу відфотографувати розклад

Панове естети!

  • 21.10.11, 20:15
Якщо вашу естетичну душу якимось чином ображають мої фотографії - відпишіться від моїх альбомів, мені не потрібне розтицювання моїх фото по каналах з подальшим обговоренням їх "професійності". Я не маю амбіції професійного фотографа і не планую професійно займатись фотозйомкою. Тому ваші роздуми про "композицію і експозицю" мене абсолютно не цікавлять.
Те саме стосується і тих кому не подобаються фотографії до моїх рецептів. Відпишіться від мого кулінарного блогу. Якщо хочте - я дам вам адреси співтовариств де основним критерієм відбору є якість фотографії доданої до рецепту.

Бобик сдох

Віндоус таки не дотягнув до хоча б передзахисту, хоча і побив всі мої особисті рекорди живучості, простоявши 3,5 роки. Виловила в університеті якийсь вірус який мені заблокував екран і почав вимагати грошей. Теоретично можна було б взяти у зятя диск антивірусника і обійтися малою кров"ю, але по-перше за ним треба було б їхати на інший кінець міста, а по-друге пацієнт і так вже був напівмертвий.
Тому таки переставила віндоус, тепер насолоджуюсь "літаючою" машиною і припиненням купи глюків )

Не понимаю

  • 03.10.11, 16:45
Женщина после более 10 лет брака подает на развод. Муж около года пытаеться спасти семью и из-за любви к жене и ради двух дочек. В конце-концов дает развод и уходит оставив все - две квартиры и машину жене и детям, платит на детей более чем щедрые алименты, активно участвует в их жизни.Где-то через год после официального развода бывший муж встречает девушку в которую влюбляется. Почти год они держат отношения в секрете и только потом начинают появляться вместе на семейных встречах и то только если там не присутствует бывшая жена... Когда становится понятно что эти новые отношения серьезны и дело движеться к свадьбе бывшая жена разворачивает воистину грандиозную кампанию противодействия - в ход идет все, от натравливания налоговой на бизнес бывшего мужа до очень явного настраивания дочек против папы и его новой подруги...Спрашивается, зачем ты разводилась с мужем если он тебе настолько не безразличен?